.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    не винаги момичето мечта е това от което имаш нужда
    Бум в десятката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ае ти си като кифла - перфектна, момиче мечта, дрън дрън. САМ си го втълпяваш това в главата.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ще се учудиш колко красиви, умни, стилни, кадърни момичета ще познаваш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от ivanov3333
    Събрах кураж един ден да й споделя какво чувствам а то какво стана...
    Ъъъ, на 19 се обясняваш като ученичка? Няма лошо да си изразяваш чувствата с думи, но тва аз лично го приемам само ако девойката си го е заслужила и сте вече заедно (и ако е с мярка).Не че преди тва не може, ама като си свалиш картите може да й станеш безинтересен, щото се губи елементът на неизвестното. Тъй де, действията казват достатъчно и не може да се каже, че е чак неизвестно, ама...

-Мамооооо, искам шоколадов сладолед!
    -Не сега няма да получиш шоколадов сладолед, искаш ли ванилов?
    -Ама, мамоооо, аз искам шоколадов! Не ща ванилов. Ще плачкам.

Както в този диалог, така и при теб това е просто прищявка, която бързо щеше да омръзне, защото перфектни хора няма, а когато идеализираш някой и най-малките недостатъци правят впечетление и ти се струват огромни. Все пак е човекът мечта, няма право на грешки, а всеки човек греши.
    Пък и когато не можеш да ядеш шоколадов сладолед, а искаш е нормално да си мислиш, че е милиони пъти по-вкусен от всеки друг вид, който можеш да вкусиш.
    Предлагам ти от тук нататък да си вземеш поука и да не поставяш на пиадестал разни рандъм хора, заради очите, прическата или било то скромността.

и аз съм на същата вълна само дето съм по-малка от тебе и всичко започна преди 1 година исторята ми не е дълга, но не е и къса за това ще я пропусна ...та съгласна съм с някои от мненията,като например ,че не е единствен/а и ти не си единствения/ата ! .. та както и да е да времето лекува,но ако не виждаш всеки ден въпросният човек.Лятото найстина го бях преодоляла,но стана 15 септември и айде всичко отново! И аз поисках преди време съвет ,но само ми се зъбеха не беше изобщо правилно държанието им! както и да е... исках да ти кажа, че не си само ти и да не те интересува това дето казват хората ... нищо,че понякога са прави
    I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    К'ва любов бе хора ? ! ?!?!? Я се осъзнайте !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Wwwooow написа:
    напълно съм съгласнааа

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    Абе има любов.
    Просто рядко е споделена и често е само на думи.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Няма перфектни хора !
    Ще я забравиш, ще намериш момиче, което ще я измести и ще обичаш наистина... Happy end ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си