- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет ??? От момичетата
Значи искам да ми кажете момичета
Ако някой иска да ви заговори в рейса за какво бихте искали да ви каже или нещо от сорта ..
или някой не толкова изтъркан лаф
Заговори ги за обувките, ще ти се разтопят в краката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Проблема е че днес опитах 1 во със здравей как си И ми каза "Момче или ти е малка или не си на земята""
2 рия път опитах и и казах " Тва извинявам се да те попитам кой клас си"
Говоря за учебници.. И говорят все пак ... Не са кифли не знам .... А относно обувките не знам мисля че ще изглеждам като глупак ...
Аз се шегувах. Върни им бе. "или не си на земята" Е, duh, возиш се в автобус. Shit test, баце, да те проверят дали си заслужаваш. Eволюционно филтриране.
И аз лично не бих питал "как си". Не я познавам, въобще не ме вълнува как е, все още. Здрасти, винаги ли носиш зелени чорапи?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ехеххехе стига бе,сериозно ли така ти е отвърнала ?Първоначално написано от 2N3055
![]()
Няма особено значение какво говориш, а как точно го казваш, как изглеждаш, погледът също е важен, цялата ти физиономия, стойката. Ако излъчваш това, което трябва да излъчваш и си направил някаква невербална комуникация с момичето, тогава думите не са фактор, а са просто формалност за да й вземеш телефона, например. Важното е да казваш това, което си решил да казваш спокойно, уверено, със самочувствие и да е на място. Не, например, с някаква да се гледате, да се усмихвате и двамата и накрая да я питаш колко е часът...
Temet Nosce
벨야카
И темата се изчерпа.Първоначално написано от umri
Мани. ;д Ше се научат, може би. Днеска пак си правих социални експерименти в рейса. Седа аз на четворката за инвалиди и срещу мен една по-малка. Усетих я, че нещо и беше неудобно в кожата й и почнах да я гледам едно такова, да си засичаме погледите, и направи няколко кръга обратно по часовниковата с очите без да спира, после като излезе пак погледна и отмести бързо. Много jailbait и не беше особено мой тип и си прайм експериментос ;д Тва малките толко ги хакат тия хормони в главата, че нема оправия.
Temet Nosce
벨야카
+1 И най- вече увереност.. момичетата не харесват срамежливи и страхливи мъже. Като се замисля първото нещо, което ме впечатлява е характера.. Дори и да не си кой знае колко хубав, ако си уверен и с поне малко чувство за хумор, много повече ще ми допаднеш.. отколкото някой супер красавец, който не смее да ми каже една дума.Първоначално написано от umri
Каква беше целта на експеримента? Нещо не загрях.Първоначално написано от umri
Честно, радвам се, че не се налага да заговарям хора в автобуса.
Да живее интернет :Д
Веднъж бях свидетел на една интересна случка.В автобус седят един срещу друг по двойки 2 момичета и 2 момчета.Момчетата явно ги харесаха и единият:
-Здрасти,ти от тук ли си?
-Ъм...да...(другата до нея я бута да не казва,ноо..)
-Аха ии какво правиш?
-Ами прибирам се.
-Ясно...
Започнаха да си говорят някви неща,казаха си имената,запознаха се.
момчето:
-Може ли телефонният ти номер?
момичетата се споглеждат.
-Еми..не знам,аз не го давам на непознати.
-Е айде моля ти се.
-Добре айде...
и даде някъв номер.
-Сега ще ти кликна.
При което телефонът и не се чува от никъде да звъни.
Ии...после вс в автобуса разбраха,че тя е дала грешен номер,а на момчетата им стана много сконфузно.![]()
Еми, нормално. И аз не виждам как с 5-минутен разговор ще ми вземе телефона. Фейсбук, скайп - да. Ама с телефона вече внимавам, щото никак не е приятно да си под обстрел.
Целта беше FUN FUN FUN FUNПървоначално написано от PinkPan7her
http://www.youtube.com/watch?v=zzfQw...tailpage#t=46s
Temet Nosce
벨야카
Каквото и да кажеш,ще изглеждаш леко жалък и отчаян...в рейса да ходиш да ги заговаряш...досада!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
МНого добре зададен въпрос, но май сме по-добри в сглобяването на усилватели, 2N3055. Успех! (и с 2-те)
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Естествено че съм по добър в сглобяването на усилватели... Но това е друга тема ... Сега тая тема ми се върти в главата ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в тия времена..абе ако някой ме заговори се чудя къв ли е пък тоя ненормалник и честно казано повече бих се изплашила отколкото да му дам квото и да е..дори името си :д не, сериозно..гоненици много слава Богу че живея близо до спирката :д ако попаднеш на такава като мен нищо няма да ти помогне независимо от подхода : )
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!