.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: движения

Hybrid View

движения

А да ви питам знаете ли някой да има проблем свързан с движенията-например докато ходи, се връща крачка назад и си отклонява от нормалната си походка. Кара го на ритуали. Също и да прави безмислена повторяемост на движенията си. Вие виждали ли сте човек с такъв проблем? И на какво се дължи това?

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Хаха. Не знам за това, обаче аз още от малка, когато вървя сама гледам да не настъпвам плочките по края. Смисъл там, където се съединяват.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Хаха. Не знам за това, обаче аз още от малка, когато вървя сама гледам да не настъпвам плочките по края. Смисъл там, където се съединяват.
    Аз пък като малък се стараех да стъпвам само в средата
    Иначе аз лично не знам за такива хора,обаче понякога докато вървя и ме засърби кракът отдолу започвам да стъпвам по всякакви ръбове-камъни,криви плочки(те в нашата държавица не са малко ) бордюри и т.н,като съответно доста криволича,и не един път съм се замислял като какъв ли психопат изглеждам отстрани
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Иначе аз лично не знам за такива хора,обаче понякога докато вървя и ме засърби кракът отдолу започвам да стъпвам по всякакви ръбове-камъни,криви плочки(те в нашата държавица не са малко ) бордюри и т.н,като съответно доста криволича,и не един път съм се замислял като какъв ли психопат изглеждам отстрани
    това е доста странно
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Е то в опити да си почеша крака през обувката ама...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

имам предвид да се отклониш от нормалната си походка. Просто отвътре ти идва. Започваш да си кривиш краката и да ходиш не както трябва. Плюс това да правиш неадекватни движения.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    aко го имаш БЯГАЙ при доктор възможно най-бързо!

доста лоши неща може да са, особенно ако си така от скоро

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom

Разби ме хахахахаха

така дори след като се оправи това нещо, и да ходиш нормално походката ти се разваля (чула съм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си