- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Форумна среща Варна
Привет драги съфорумници. Как ви звучи да си спретнем една форумна среща за тези, които сме от Варна?
За мен не е никакъв проблем дори да резервирам маса/маси в някое заведение ( имам 18 години даже 1 отгоре).
Дата и място вие предложете, само за датата ако може да е до 26ти.
Е кой иска да дойде?
Сигурни:
Gerrynka
s0nn3
detelina101
pomantika
7h3Shad0w
LiveToWin
ilia_92
Може би:
BlindedAngel
zero
Окончателна дата: 22.09.2011
Окончателен час: 13.00
Окончателно място: Козирката, пред бившото KFC по настоящем информационен туристически център.
Дам, не бих отказал малко цаца и бира с тийн момиченца![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пусни тема в раздел "Училище и приятели", там 100% ще се съберете повече хора![]()
Май си прав/а ще пиша на модератор да я премести![]()
Благодарско![]()
Е ? Къде сме ?
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Казвайте кой със сигурност ще идва и кой не е сигурен! Ще запиша всеки в началото на темата ( нещо като списък на присъстващите ).
Предлагайте дата и място!!! Както и евентуален час.
Аз идвамНо ако има възможност да не е понеделник или сряда след 19.30, не мога тогава
![]()
B
Тоест следващите понеделник и сряда късно вечерта си ангажиран, така ли да те разбирам?Първоначално написано от Gerrynka
Иначе те слагам в списъка със сигурните.
Ще помоля тези, които по нагоре казаха, че ще идват да потвърдят сигурни ли са! Ако не сте кажете, да ви пиша като може би! Искам само сериозни хора, особено ако ще се прави и резервация!
Точно така, но за другите дни съм изцяло на разположение. БТВ момиче съмПървоначално написано от DragonLady
![]()
B
Еее на никой друг ли не му се идва![]()
Бих се радвала изключително много на форумна среща, само моля ви направете я в почивен ден.Аз със сигурност ще дойда само да се уточни час, дата и място.![]()
your love is my drug <3
Добре, записвам те при сигурните
Да се съберем малко повечко хора и ще обсъдим деня и часа.
И аз съм навита ,стига да не е проблем,че съм на 16.
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Може и аз да дойда, зависи къде е срещата кога и в колко часа ...
Аз също бих дошъл , ако не е проблем че съм на 30,и ще ми е интересно да поговоря с по-младите:)))
detelina101 Не са проблем годинитеПиша те при сигурните
zero пиша те при може би, иначе 100% ще е почивен ден
pomantika в никакъв случай годините ти не са проблемПиша те при сигурните
7h3Shad0w В почвен ден ще е. Пиша те и тебе при сигурните
Мисля си или за 22ри или следващите събота или неделя. Вие кажете как ви е най-удобно
Ако някой не е съгласен с графата, в която съм го писала, да казва, да коригираме![]()
Добре, нека и другите кажат дали има харесва тази дата - 22.09.2011
Окончателна ли е тази дата и от колко часа / къде? Предлагайте, Варненци!Първоначално написано от DragonLady
Окончателна е, само при условие, че и другите са съгласниПървоначално написано от ilia_92
![]()
За час - вие предложете, но според мен най-добре е, да е през деня![]()
Макар отскоро да пиша малко по-редовдно тук с удоволствие бих се запознал с няколко нови човека22 засега ми е перфектно.
Може да ме пишете при сигурните , но не знам дали няма да ми излезе нещо точно тогава :/
Все пак ме пишете !
Ако има нещо друго пишете ми на лично , защото не влизам много често !
Току що видях , че идеята е през деня.... Айде да е по-късничко , нито ще е топло нито нищо. Пък и вечерта цацата и бирата вървят повече![]()
Добре пиша те при сигурните. А за часа зависи другите какво ще кажатПървоначално написано от LiveToWin
ilia_92 Да те местя ли при сигурните?
Айде мести ме :P