.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

как да помогна на влюбена фр?

Здравейте! Значи имам една приятелка, която твърди от близо 3 години как е влюбена в момче.. Това момче си е имало гадже през цялото време и тя никога не е била с него. .. Та тя е все пак така убедена, че то я харесва!!! Смис няма никакав признак, но тя е решила да се бори,но аз виждам че просто не я харесва...Казвам и го, че няма смисъл да се тръшка, ами да го забрави (поне да опита), но тя... Убедена е и това е ! През цялото време се филмира.. Наистина ми е фр, но когато и кажа каквото мисля се сърди.. Не знам да и се бъркам ли (като искам да и помогна) или да я оставя да прави каквото знае.. Кажете ми да правя ли нещо изобщо? Тя ми е приятелка .. но изобщо не ми уважава мнението за това... Аз ли бъркам или.. тя е заблудена...
    На 16 години е тя .. И да това е първата и любов.. Какво да я посъветвам или да не и се бъркам..?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не се бъркай,най-много да се скарате.Няма какво да направиш по въпроса.

А ти как можеш да й помогнеш само не разбрах?

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    "Не питай старило питай патило" остави я да си изпати и следващият път няма да ти се сопва, а ще вземе под внимание мнението ти.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ах тази 1ва любов. Няма какво да направиш по върпоса. Сама ще установи колко безсмислено е начинанието и.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не си ври носа.Просто това е тръпката и болката ,която тя ще изпита от една несподелена любов.Това не се случва/ло само не нея,това е част от живота на всеки тийн.Просто остави един път сама, да си счупи вратът и да се научи .Ти като нейна приятелка ,просто бъди до нея.Ще дойде момент в който тя ще се осъзнае.Ако искаш да останете приятелки ,просто не се опитвай да я разубеждаваш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Само да добавя, че и аз съм се опитвала да давам акъл за тези неща на приятелки. !-во Никога не те слущат. 2-ро Казват "Да права си" и след 5 минути пак мрънкат за същото нещо. 3-то На теб ти омръзва да страдат и да мрънкат и им казваш точно какво мислиш. Тяхната реакция е или стресната или сърдита или непукистична. Непукистична ли е, си обирай крушите, ще ти го натякват цял живот.
    Изводът е, че няма смисъл да се бъркаш. Ясно е, че ти е приятелка и т.н., но това е деликатна тема, която се изживява индивидуално. Колкото и да искаш, не можеш да я накраш да спре да е влюбена.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на elysunny
    бъди и приятелка, няма с какво друго да и помогнеш

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Oстави я трябва да се опари сама и тогава ще се осъзнае

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Момчето знае ли, че тя го харесва? Ако е така, най-добре е той да иде да поговори с нея. Да и обясни. Поне ще се изясни.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Само да добавя, че и аз съм се опитвала да давам акъл за тези неща на приятелки. !-во Никога не те слущат. 2-ро Казват "Да права си" и след 5 минути пак мрънкат за същото нещо. 3-то На теб ти омръзва да страдат и да мрънкат и им казваш точно какво мислиш.
    И в крайна сметка след време казват : "Права беше!"

Град
    АМа след време. На момента си враг номер 1.
    Пръски мозък се сивеят

Казваш 1 път и повече не се месиш. Не е твоя работа и не те засяга

Единствената помощ, която можеш да и дадеш, е когато дойде при теб, да има на кое рамо да поплаче. Не и се бъркай.. човек няма ли желание, нищо не става.

П.С. или го стресни тоя с нещо, все ще се намери какво.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Прави сте - не трябва да се бъркам, но аз да кажа че тя му е казала за чувствата си, а той и е отговорил че си има приятелка от много време (и я харесва) и след това избягваше моята фр... Но тя е убедена .. Но няма да и се бъркам..
    мс за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си