- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mного съм объркана !
Ето я и моята история кажете вашето мнение ... Много обичам моят приятел той е всичко за мен но много ме наранява с постъпките си понякога ... ходим от 3 месеца в началото всичко беше много хубаво да допълня че сме от различни градове,но не е далече 15 км някъде всеки ден се виждахме идваше с колата постоянно ми звънеше и от близо 20 дни вече не е така почти не се виждаме не ми се обажда толкова излиза ми с оправдание че неможе да идва взели му колата и т.н постоянно ме лъже днес ще дойде утре ще дойде и все не идва взехме да се виждаме през 8 дни през 10 вече не издържам така незнам какво да правя... и вчера ме излъга че ще дойде пак каза че е изморен .. трябваше днес да дойде да се видим "пак ми обеща" и днес го няма ... не ми се е обаждал снощи последно ми написа смс за лека нощ че много ме обича но незнам много съм объркана дали наистина е така все си намира причина ... а има автобуси и т.н за да дойде какво да правя кажете дайте някой съвет .. все казва колко ме обича но не смятам че е така ... вие какво мислите ? питах го дали си има друга все казва че няма ......
Отиди ти при него,като има автобуси?
Може човека да си има сериозни проблеми и да не му е до теб, но пък може и да си му писнала. Nobody knows for sure.
Настоявай да се видите, ако искаш направи му и фасон за студеното му държание към теб, щом дойде отидете някъде и си поговорете на длъж и на шир, какъв е проблема и ако пак увърта го питай точно и ясно дали иска да продължите или не, но се дръж резервирано и хладнокръвно, защото в момента в който му направиш мили и сълзливи очички той ще отрече всичко от угризения само и само да не те нарани.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
егати... не мога да разбера жените в това отношениезащо винаги той трябва да идва, да ти се обажда постоянно и да знаеш абсолютно всичко за него... каде е, с кой е и тн...
какво толкова ти пречи, ти да отидеш при него... или ти първа да му звъннеш... извинявай, ам ходите от 3 месеца.. ти какво очакваш, да ти е под ръка всеки път като ти доскучее ли? не искам да бъда груба, но просто не го разбирам това нещо...
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Или си трол , ако не си -
ако не правите секс чука друга.
и да правите секс - няма да правите , чука друга.
въпрос на време е да си остане с нея, ако му харесва повече /което явно е така/
И защо винаги трябва да идва? Ако няма пари за бензин ?
Едит: на колко години сте.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от Sh@d0w
Точно това си мислех, докато четох темата !![]()
знам, че чакаш.. всеки звън на телефона и тайно се надяваш да чуеш моя глас
Отиди при него и го изненадай.![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
И да го хване в неподходящ моментПървоначално написано от Soraq
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
или наистина си има проблем, или си е намерил за ебандурене някоя новичка. а защо по дяволите ти не ходиш при него като е толкова близо?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Омръзна ми само докато ти чета писаниците, а представям си на него... Направи нещо, за да го задържиш...ако чакаш само той да идва, той да звъни, той всичко...много ясно, че ще му писне на човека... А..и да ти е скимвало да поговориш с него за това какво се случва?