.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да мина към целувка?

Здравейте! Момче на 16 съм, досега не съм имал приятелка, обаче днес за пръв път излязох с момиче, което харесвам. Да поясня – запознахме се преди 2 месеца, но цяло лято не се бяхме виждали, защото бяхме в различни градове за лятото. Та, срещата мина доста успешно, поговорихме си, няколко пъти невинно се гушнахме, накрая тя дори ме целуна по бузата. Не се дърпаше, когато слагах ръка на рамото или врата и.

Ясно като бял ден е, че следващата логична стъпка е целувката. И тук идва въпросът – как да хвана подходящия момент? Знам, че тя преди е имала приятел, тоест 100% се е целувала, но аз не съм. Как да действам? От една страна, не бива да избързвам, но от друга, не трябва да чакам, докато попадна в графа “приятели”. Отделно от това, тя май е от по-срамежливите, та ме е страх да не я стресна. Като капак, и аз се притеснявам, защото ми е за пръв път и не знам, какво да очаквам. Как да действам?
    Поредният ученик в школата на живота...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като дойде подходящият момент ще го усетиш.За самото целуване не се притеснявай,не е кой знае каква философия.Просто допирате устни и започваш да си играеш с езичето и.

Успех.

anonymous708973
    Guest
    Ъ. Изчакваш я да млъкне и я целуваш.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ъ. Изчакваш я да млъкне и я целуваш.

Женска природа. Бъбриви сме си..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мерси за отговорите! Струва ли си от първия път да е с език? Интересно ми е, какво е усещането - и двамата имаме силен гъдел, това може ли да се отрази?
    Поредният ученик в школата на живота...

anonymous708973
    Guest
    Факт! Толкова много трябва да бъде казано и напира да излезе!

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Fly320
    Мерси за отговорите! Струва ли си от първия път да е с език? Интересно ми е, какво е усещането - и двамата имаме силен гъдел, това може ли да се отрази?
    Ако сте неопитни по добре не. Овладейте първо нормалната целувка и после вече преминете към френската.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на elysunny

недей, почти винаги първите целувки са пълна скръб

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от elysunny

недей, почти винаги първите целувки са пълна скръб
    изключително вярно, но пък после стават все по-хубави
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Banned Мега фен
    щом си притеснен по-добре без език.. а и понякога целувките без език са доста сладички.. не си мисли, че всички, които вече са се целували всяка една целувка им е с език ... по-добре първо я целуни без (ама не като детската градина за части от секундата или само колкото да си докоснете устните) предполагам се сещаш как... и ако това е момента просто ще ти дойде от вътре и ще си я целунеш с език.. няма нищо сложно... то си ти идва от вътре.. айде успех

Мега фен Аватара на Chacho
    Не знам какви са ви били първите целувки, мойта си беше достатъчно прилична.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    стегни се малко, ебати и мъжа...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно.
    Беше по-мокра отколкото ми се искаше, ама беше добре

Кажи и че се е нацапала и я целуни

Град
    МайнаTown

Re: Как да мина към целувка?

Здравейте! . Не се дърпаше, когато слагах ръка на рамото или врата и.

Ясно като бял ден е, че следващата логична стъпка е целувката. Как да действам?
    не бързаш ли малко ''Не се дърпаше, когато слагах ръка на рамото или врата и'' тва ми се струва че я искаш за приятел по скоро, отколкото нещо повече.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Абсолютно.
    Беше по-мокра отколкото ми се искаше, ама беше добре
    Май и при мойта беше така, аз затова си опънах палатка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Когато момента е подходящ, просто ще го усетиш и тогава я целуни.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си