- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване на коса
Боядисвам си косата тъмно кафява , но ми се иска да я направя няколко тона по-светло кафява , ако реша да я изсветля с кислородна вода 3% , ще се получи ли и ще навреди ли много на косъма ми, и как точно става изсветляването с кислородна вода. Може да ми предложите и друг вариант![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Знам че от кислородната вода косата става рижава!
maDamn
Това изглежда добро, ама дали има ефект върху многократно боядисвана коса в черно и тъмно кафяво?Първоначално написано от blgf
Върху БОЯДИСАНА-няма. Но ако си спряла да боядисваш, може и да има.Първоначално написано от malka_sladkka
Една от най-добрите ми приятелки си направи тази маска и мога да кажа, че резултата е перфектен. Хора, на нейните къдрици просто..начина, по който косата изсветля, е страшно красив!!! Невероятен ефект й се получи. Аз я пробвах и май леко изсветля, но аз не искам по-светла коса.
Everything changes, but beauty remains ...
^ И аз това си мисля , че няма как да има ефект, при положение , че е боядисвана![]()
За наще боядисвани коси само фризьор, а при мен само с обезцветяване ще стане сигурноНо пък не искам да се подлагам на тази процедура... Някъде четох за изсветляване с кисело мляко, сигурно ефекта ще е както с медаа
![]()
Мдам.. ем май ще се ходи при фризьор , а много ли ще се изтощи пак косата и колко д/г ще ми излезе при фризьор да ми я изсветли ?
Аз преди с кислородна вода от няколко пъти си я изсветлих с няколко тона,станах мноого свело кестеняво.![]()
Това с меда наистина ли действа![]()
![]()
![]()
Направо съм шокирана... още утре ще пробвам само да ми кажете от къде мога да си взема дестилирана вода и за колко и колко време се стои с маската? И още един въпрос: Моята коса е кестенява (тъмно) а аз искам да стане светло кестенява или там с някакви си отенъци ? Дали ще се получи... а през колко време трябва да се прави тази маска... през колко дни- и за постоянно ли е?
Офф, май много станаха въпросите![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Не знам, зависи от салона. Имам приятелка дето я обезцветиха, боядисаха и подстригаха, а май и изсушаване имаше и взеха около 200 лвПървоначално написано от rosencetooo
![]()
Вода-от аптеките. Стои с 2 часа, но моята приятелка стоя един и някои кичури от светло кестеняви и станаха светло руси. То в линка си пишевсички, прочети.Първоначално написано от FreshJuice
Everything changes, but beauty remains ...
Снимки от преди и след с кислородната вода имаш ли , за да покажеш :PПървоначално написано от CupcakeMonster
malka_sladkka мм.. мисля , че е по-евтина процедурата , а и аз не искам обезцветяване ;д