Сега втора смяна е рай.
10:00 - ставане.
до 10:30 - баня,закуска,оправяне на легло.
11:00-12:30 - компютър + ако има нещо останало от вечерта за учене
12:30 - обяд
13:00 - поемане към даскало
13:30-19:15 - даскало
до към 21:00 - навън ^^
21:30 - вечеря.
о към 00:00 учене + комп
спане.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
нямам режим... всеки ден различно
Първоначално написано от xoxi
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
просто гледам всеки ден да съм спортувала 40 мин, да съм учила 2 часа и да съм била навън поне още толкова.
always late but worth the wait!
Принципно нямам режим, но ето нещо като примерен![]()
6:30 - ставам, къпя се
6:40 - ям, оправям си чантата, гледам малко телевизия
7:00 - излизам
7:20 - в даскало
12:30 - вкъщи
12:50 - уча до 16:00 ( примерно ) след това излизам
19:00 в нас, вечерям и понеже съм много уморена си лягам към 21![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Моето режимче![]()
от 6:30 до 6:45 ставам
от 6:45 до 7:30 обличам се, закусвам, измивам се и си взимам чантата
от 7:30 до 7:35 съм в училище
от 7:45 до 13:15 съм в училище
(Ако съм на зъболекар от 13:30 до 14:00)
от 14:00 до 16:30-17:00 съм на тренировки
от 17:00 до 19:00 гледам напълно да съм си научила домашни и т.н.
от 19:00 до 19:30 си приготвям дрехи за следващия ден и чантата
от 19:30-20:00 до 20:15 вечеря
от 20:20 до към 21:30 съм на компютъра и през това време гледам "Гласът на България" или "X Factor"
22:00 си лягам и после пак на ново... :P
Като гледах на някои режимите те въобще не закусват или да учат, но всеки си прави каквото иска![]()
@ccdesigns , кой е казал, че живее по график и си гледа часовника какво трябва да направи.. Стига сте се заяждали.. Всеки казва примерно долу-горе как му протича деня. Очевидно е, че някой ден има промени.
Иначе аз ставам към 6.30, минавам през банята, обличам се, приготвям се, хапвам нещо и към 7.45 излизам от нас.
В 8.00 ми почват часовете
В зависимост от деня училището ми приключва в 13.35, 14.30(2пъти), 15.30 или 16.20.
След това се прибирам у нас, половин-един час се мотая, ям или седя на компютъра, ако се прибера рано е повече. Един път седмично се вмества урок по китара. Към 5-6 обикновено сядам да уча и това продължава до към 22.30, като естествено през това време си проверявам и комютъра, ям, чета нещо или говоря по телефона, не е само да уча. След това се къпя, пак съм на компютъра, или пък чета или гледам малко телевизия и си лягам като се уморя.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първоначално написано от Iwenna
нещо подобно, но ставам по-раничко.![]()
И никоя, която се гримира не ми обясни какъв е смисълът от това....![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Toва е ясно, имах предвид по-скоро, че може единия ден да учиш в 14, другия в 17 часа, единия да легнеш в 21:00, другия в 01:00 и т.н. и т.н. А всички тук постват някакви точни часове, дадох пример в предишния пост:Първоначално написано от DesireToFire
6:30-ставам
6:40-мия зъбите
7:00-тръгвам за даскало
7:30-даскало
и така нататък....
Моите дни винаги протичат различно. Дори да дам график, няма да е точен ама въобще. Един ден може да съм постоянно навън, друг да съм почти целия ден на компа. Схващаш ли? Всеки си има мнение. Аз винаги съм бил такъв и винаги ще бъда. Обичам да не знам какво ще стане след 5 часа/минути/секунди....![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Е във Американския Колеж всеки ден те държат до горе-долу различно време, така че нямам режим![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
моят режим не е много лесен ама се свиква
1. ствам към 6:30 оправям се и се тутъм до към 7:40 и тръгвам за даскало
2.започвам даскало в 8
3. прибирам се към 4-5 най-късно 6 от даскало
4.обедвам о отпочивам до към 7
5. и започва великото учене до 11 и помеждодругото мога да си попиша с някой и да видя кво става из нета за около 1/2 час
6 лягам към 12-1 и пак от начало за жалост![]()
6:30-ставам пия кафе,ям,къпя се
7:30тръгвам за работа
до 13:00 съм там
от 13:30-18:30 на даскало
след даскало понякога кормувам
след това се виждам с някой,а ако е Петък се глася за диско или за другата си работа![]()
За сега още не съм почнала да уча![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от mimimimi123
Моят е г/д като твоя
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Никога не съм имала режим. Т'ва просто не е за мен, аз съм супер хаотично, разсеяно и неорганизирано човече ;д. Правя всичко в последния момент, но все пак не закъснявам;д.
В момента съм първа смяна на даскало. Ставам в 5,30 .. първата ми работа е да закуся, след което се въртя из къщи, минавам през банята, обличам се, оправям си косата и чантата .. след което чакам майка ми и в 7,10 излитаме с колата .. коя за работа, коя за даскало ..
В 13,20 се изнизвам от даскало и към 14 съм си вече у нас. Спретвам си обяд и предъвквам, доглеждайки "Забранена любов".![]()
След което подхващам програмата за следващия ден и правя, каквото ще правя по разказвателните. До към 16 часа съм приключила с тях. Правя си малка тренировка с въртене на обръч половин час да речем, преобличам се и излизам някъде на разходчица.
Прибирам се към 18,30 .. повтарям сесията с обръча. След което от 19 до 19,30 ми остава време за някое недовършено домашно. Доста съм експедитивна. После вечерям и към 8 часа сядам на компа, лафя с някой .. към 9 пак се сещам,че мога да направя и нещо повече по някой предмет, изваждам учебник от чантата и се зачитам. 21,30 влизам под душа .. изкарвам 15 минути в банята и половин час по хавлия в стаята.Обличам се за сън, оправям си леко косата, засядам на компа отново за 10-15 минути, минавам през банята отново ии си лягам .. в делничните дни това става към 11, ноо уикендите си седя до 1-2 ..
6.30-6.50-събуждам се
6.50-7.05-оправям се (зъбки, тоалетна, обличане и сресване на косата понякога) и излизам
понякога излизам и по-късно де..
7.30-1.15 съм на даскало
после се прибирам за 10 минутки
ям, седя на компютъра, пиша домашни евентуално, ама не винаги, към 7-8-9 се къпя, ям пак, и към 11-12 си лягам..
06:00 - ставам, оправям се до 6:50 някъде
6:59 - взимам метротовинаги по това време
![]()
07:30 - 13:20 - даскало, ям в голямото
14:00 - прибирам се
14:30 - 16:30 - отивам на фитнес или лягам да спа![]()
16:30 - 19:30 някъде - уча и се мотая, много съм разсеяна
19:30 - 20:00 - вечерям
20:00 - 22:30 - Гледам ТВ, на компютъра
22:30 - 23:00 - взимам душ и си лягам![]()