В момента съм първа смяна на даскало. Ставам в 5,30 .. първата ми работа е да закуся, след което се въртя из къщи, минавам през банята, обличам се, оправям си косата и чантата .. след което чакам майка ми и в 7,10 излитаме с колата .. коя за работа, коя за даскало ..
В 13,20 се изнизвам от даскало и към 14 съм си вече у нас. Спретвам си обяд и предъвквам, доглеждайки "Забранена любов".
След което подхващам програмата за следващия ден и правя, каквото ще правя по разказвателните. До към 16 часа съм приключила с тях. Правя си малка тренировка с въртене на обръч половин час да речем, преобличам се и излизам някъде на разходчица.
Прибирам се към 18,30 .. повтарям сесията с обръча. След което от 19 до 19,30 ми остава време за някое недовършено домашно. Доста съм експедитивна. После вечерям и към 8 часа сядам на компа, лафя с някой .. към 9 пак се сещам,че мога да направя и нещо повече по някой предмет, изваждам учебник от чантата и се зачитам. 21,30 влизам под душа .. изкарвам 15 минути в банята и половин час по хавлия в стаята. Обличам се за сън, оправям си леко косата, засядам на компа отново за 10-15 минути, минавам през банята отново ии си лягам .. в делничните дни това става към 11, ноо уикендите си седя до 1-2 ..