Историята ми започва преди години,когато бях забелязала един мъж,който ми хареса адски много знаете как си имаме по някой човек който не познаваме,но е идеалът ни за половинка на пръв поглед.Той е от типа мъже,които не са красиви,но има толкова стил и такова излъчване,че като го срещнех някъде ми омекваха краката...Това лято се запознах с въпросния мъж съвсем случайно,заприказвахме се беше забавно и така се развиха нещата,че си легнах с него...Попринцип изобщо не съм такава,но реших,че имам един живот,един път съм млада защо не?Не съм очаквала нищо след тази вечер,но на следващия ден той ме потърси и така около 10 дни се виждахме,но той си имаше приятелка през това време...(очаквам напатки не се оправдавам,но този факт не го спомена като се запознахме,а и не аз а той продължи отношенията ни)После още 2 седмици се виждахме почти всеки ден и през това време мисля че не се е виждал с нея,а и му проверих телефона и тя му беше доста писала,а той в отговор и беше написал,че трябвало да си поговорят,той не знае,че съм го прочела това,но имах нужда,защото ми се наложи да замина и ме нямаше почти месец,месец през който сме си писали почти всеки ден.Не съм очаквала докато ме няма да не е с друга,та ние дори не сме заедно,важно за мен беше да си запазим отношенията каквито са,защото ми харесваше много наистина.И от тук започва проблемът ми,ние не можем да бъдем официално заедно никога не искам да обеснявам причините за жалост това е положението.Говорили сме на тази тема и той ме пита какво бъдеще виждам за двама ни и аз наистина нямам отговор на този въпрос.Ние явно имаме неангажираща връзка,но е много лошо когато нещата са до само секс,а си започнал да изпитваш сериозни чувства...Не се е разделил с приятелката си до колкото знам,но прекарва повече време с мен от колкото с нея.Знам че това е загубена кауза,но това беше моя мъж мечта от години сега го опознавам и с всеки изминал ден се убеждавам,че е идеален за мен,но с такива обстоятелства...просто не знам какво да правя.