- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много съм притеснен :(
хора много съм притеснен - от вчера забелязах че спермата ми не е акава каквато трябва да е (гъста бяла течност) а е пак гъста бяла течност само че вътре в нея име нещо като бучки, все едно втвърдена сперма, много съм притеснен не знам ма къкво се дължи, много се срамувам да споделя на нашите![]()
![]()
![]()
кво ти пука, нали още ти става
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
закво ще споделяш на вашите бе човек , успокой се . кво ти е станало боли ли те сърби ли те кво ? може да си ял нещо различно . изчакай 2-3 дена да видиш ще има ли разлика и после го мисли .
axaxaxaxxa![]()
asd
oф, аре да се заключи вече тъпата тема
Semen clots almost immediately after ejaculation, forming a sticky, jelly-like liquid. It will liquefy again in 5 to 40 minutes. It is quite normal for semen to form jelly-like globules and this does not indicate any health or fertility problem. Failure of clotting and subsequent liquefaction can cause fertility problems.
aз съм със същото от години, в това време са ми правили изследвания и нищо не са споменали
аре /
И аз съм така,но не винаги не се притеснявай.![]()
Първоначално написано от cookie_master
аномалии...
Първоначално написано от cookie_master
![]()
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
от всички хора тук само gandalfepi4 ми помогна за което съм му благодарен![]()
тва е щото Гандалф е пичПървоначално написано от toromon
Но и Саруман не е за изхвърляне.
Първоначално написано от SoAfraid
и мацката ше я разтваря за да я пие.Първоначално написано от Mi6inka
cyanide smells nice
или да я изшмарка и да се надрусаПървоначално написано от Glorybox