- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- SunSmile 2
А къде ? Аз сега като бъдещ студент съм голям любопитко да питам хората от първо лице какво мислят за специалността и университета си.![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Свищов.
Аз съм доволна от университета, а още повече от специалността, защото е най - големият ми успех до сега. Градът не е най - добрия, не го харесвам много, но като за 4 години, ще го изтърпя. След това се насочвам някъде другаде, разбира се.
Аз доколкото разбрах, ако е правилно искаш право в СУ?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Дояждам си портокала и излизам, че закъснях пак.
JagAlskarDig, надявам се да не си легнеш рано и като се прибера да се засечем![]()
ПС: разбрах значението на ника ти![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Да, точно. А като второ висше мисля да запиша и скандинавистика паралелно с него, казаха ми, че ако имам над 5.50 успех първата година в правото няма да е никакъв проблем да започна. Знам, че малко ще ми излезе през носа толкова много материал, но съм си свикнал, а и за момента имам голямо желание.
едитнах си мнението малко![]()
Излизам.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Принципно се пише друго А, но е ясно, че ще го преведе. Ще те изчакам, спокойно, аз редовно си лягам по нощите.
Да и аз забелязах другото А, но ми харесва, не е на банален език.
ПС: F.ck this f.uckin` night![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
ПС: F.ck this f.uckin` night![]()
Защо така ?![]()
Добре, че си намерих ключовете от апартамента + други 2 ключа на стола в кафето, в което бяхме.... Голям късмет!
Тъкмо се чудех дали пък не си легнал, гледайки часа на последния ти пост![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Аз като казвам, че ще изчакам, значи ще изчакам. Иначе леко съм клюмнал, но се държа още.![]()
И аз, доспива ми се. Трябва да ставам в 5.30 за малко, после да заспя и да стана пак към 9...![]()
Тежка програма, дано си заслужава.
Иначе благодаря, че все пак си тук и пишеш.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
И аз, имам доста неща за правене утре, но не го мисля, просто ще се справя. А в момента съм в лек креативен застой за новото ми клипче, имам начало, но нататък... и искам да стане по-добро от старото. Докато те чаках си направих пълнени чушки, много съм доволен, утре как ще си обядвам с тях, а и ще черпа баща ми, само да си дойде опитното зайче.![]()
JagAlskarDig изумяваш ме, че готвиш. Възхищавам ти се чак. Аз 2 пъти си правех щрудел след вдъхновението си от теб.
NightGuardian скоро ще спя, но за сега... не спиМ
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Аз съм, нека кажем, нетипичен в много отношения. Иначе най-много обичам да си правя сладкиши, десертчета, но когато се налага правя и традиционните български гозби. Пък и просто ме радва, като му сервирам на някого нещо и го зарадвам, аз ако е само за мен мога и на плодове и зеленчуци да го карам. А и като си направиш сам нещо после толкова му се наслаждавам, от магазина ми е някак си, изкуствено. Разбира се, нямам възможност всеки ден да си угаждам, но поне по 2 седмично е приемливо. А и да експериментираш с различни храни е много вълнуващо. Пак ще напиша роман...
P.S [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4wvnUeB0FxY[/youtube]
Имам чувството, че те познавам...
И аз предимно правя сладки неща, защото обичам. Вкъщи готви майка ми, аз рядко, когато имам желание, но го правя с удоволствие и ми харесва. не правя нищо по рецепти или поне ги променям, ако се налага да ги ползвам. ако трябва да го правя всеки ден, ще ми се изпари удоволствието![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
този![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Мисля, че е добре да си лягаме след малко, 05:30 е само след 3 часа. Въпреки че се събудих последните няколко минути, това изглежда най-правилното решение. А и прекалено много идеи са ми в главата, навън е много ясно небето, до преди малко висях на терасата и е такова тихичко, пак ме обхващат утопични мисли за разходка.![]()
NightGuardian, когато е черно-бял предизвиква много повече емоция, да си представиш цвета, такъв какъвто е , бил, би могъл да бъде. Не, че цветното не внася живот, но специално за тази снимка, ама и аз много смесвам различни неща.
втория излъчва повече нежност , по истински чувства![]()
JagAlskarDig, да може и да лягаме. Аз по принцип чакам един принц да се прибере от дискотека, но той ми обеща да се обади и да ме събуди. Така че нямам оправдание да съм будна все още. А и недоспала не съм Човек...![]()
ПС: Нощен, аз казах този, което е моето предпочитание. Ти избираш.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти