- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- SunSmile 2
Пия сутрешното си кафе и пуша. Слушам музика..... И влиза Той - с адските си сини дънки и гол до кръста. Да ползва нашето огледало, за да си сложи лещите и да си оправи косата. Има адския парфюм.
Снощи много искаше да спи в нашата стая, но поради други обстоятелства си тръгна. Остави си панталона тук и докато се прибирал към неговата стая го видяла домакинката по боксерки и блуза.
Има прекрасен парфюм.
Говори много хубаво и казва Р по особено чаровен начин. Има адски красиви кафяви очи и дълги мигли....
*Сутринта, докато се стряскам, че някой влиза в стаята. Отварям си очите и го виждам... прекрасното събуждане! Беше дошъл да си вземе панталона. Прати ми едно голямо парче торта с последната коктейлна череша, понеже е запомнил, че много обичам.
**Много, много хубава вечер. Прекрасна голяма компания. Всичко беше страхотно! Доволна съм. Впечатлена съм.... нямам думи.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Защо, по дяволите, трябва да ми говори и за някакви 'леки момичета' ?!
Хубава вечер. Разговори, разговори... снощи като беше пиян пак беше готин.
Само едно нещо не одобрявам и не искам да го виждам след него.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Адски много пари за учебници, сборници.... и още имам да взимам.
И след кафето, разходката, обяда и шопинга с мама, отидох направо на мача на П. и В.
П. е питал за мен. малко закъснях за мача, но все пак отидох като типична футболна съпруга - високи обувки и неподходящи дрехи за стадион, но ми е простено.Ако бях се прибрала да се преобличам, щях да пропусна първото полувреме на мача.
Само П. игра <3
Много е срамежлив. Много беше ядосан и изнервен след мача, който завърши Х, но бързо му мина.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
много, много, МНОГО, МНОГО, МНОГООООООООО искам някой да ме гушкааааа!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти