- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...Отрова....Антидот....П мощ?!
Добър вечер .Имам един много много наболял проблем .Значи преди време аз се запознах с едно момиче по Скайп .Тя е от Ямбол ,аз от Шумен (в момента живея в едно село в региона на Шумен) ,но това момиче ,взе че ми влезе под кожата .Просто не мога спра да мисля за нея .Вечер преди да си лягам мисля за нея (уж лягам в 22:30 ,а заспивам чак в 2:00 ,а понякога 2:30) .Ииии не знам просто много я обичам .Аз даже и признах чувствата си ,а тя.....тя въобще не реагира .Просто каза едно "Аммииии ще си помисля " ,и това е .Около три дни след признатите от мен чувства към нея тя сякаш нарочно започна да ми праща дискусий как си е писала с други момчета .Четей ки това ,което са писали направо ме побърква от ревност ,и същевременно страшно ме вбесява ,но тъй като разбрах ,че нещата между нас няма да тръгнат ,и реших да се откажа .Обаче това ,което испитвам към нея все още си продължава .Все още страшно я обичам ,и ревнувам ,и се вбесявам ,когато тя ми прати дискусия на поредното момче обяснило и се в любов .Моля ви кажете ми някъкъв антидот за тая отрова .Защото вече не издържам .Благодаря ви предварително .![]()
Застанали на стартовата линия ,и всичко друго губи смисъл - приятели ,врагове ,роднини ,живот .В течение на първите 10 секунди зад волана след старта ,аз съм освободен от целия този свят .