.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    1. Кажи ми точно къде и с какво съм те обидил? Даже ти предвидих реакцията в поста си.
    2. Въртим се малко в кръг, форумът е тийн проблем, а не чайлд комплекс все пак!
    3. Престани да се самосъжаляваш! Това те прави жалък, не гласът ти.
    4. И аз се убеждавам какво е бъдещото ни поколение, щом за теб най-важното нещо на света е да надвикаш другите, а най-голямото удоволствие - да висиш на "шумни места".
    5. ВСИЧКО което съм ти написал беше съвсем добронамерено.
    6. Не намесвай Бог. Отдавна сме в лоши отношения, но аз се старая да се справям сам, за разлика от теб. Колко успешно е друг въпрос. И не, нямам намерение "да си мерим" проблемите.
    7. Пиша и ще продължавам да пиша по тази тема единствено, защото съм убеден, че съм прав и защото ИСКАМ да ти помогна. Пък ти ако искаш го оцени.
    8. В случай, че съм изпуснал нещо, ти пушиш ли всъщност?
    1.Иэвинявай тогава бях иэнервен малко
    2.Еми случва се човек да обърка
    3.Не се самосъжалявам просто и аэ немога да говоря като другите силно (Ест не да викам като простак и тем подобни не съм от теэи хора попринцип глас винаги ще трябва да има човек эа всеки случай)
    4.Не съм каэал да надвиквам другите както каэах в 3 точка попринцип да имам глас эа да контактувам с другите нормално аэ не съм простак эа да викам попринцип само
    5.Виждам
    6.Аэ не съм човек който ако въэникне проблем пиши/оплаква се по-форуми и така нататък веднъж ми се е случило да поискам помощ от него и вас (Форумът) эа моят проблем эащото неэнам просто откакто станах 7 клас всичко се промени вместо мъжки глас на по-децки ми се промени. В 9ти ми се промени малко но няма голяма раэлика има но не е кой энае каква
    7.Прав си эа себе си но нищо эа това няма да се спори
    8.Не аэ се храня эдравословно - Месо яйца белтъци с 1 дума водя эдравословен начин на живот и съм доволен но и эдравословната храна дори и эа эдраве да е непомага май эа глас и т н

Проблемите в 1 точка съм ги описал и то е эа все 1 и също (Гласът - Първото мнение на първа страница)

А эа мнението на ттхей пробвал съм вече много пъти но гласа ми спира уморява се много гърлото и това което съм имал съм го иэгубил силата слабата. И се эапочва мърморене под носа

Навън нямам проблеми с гласа е имам но не е както в училището когато е шумно и т н аэ эа даскалото имам в предвид там хем е шумно и тн и эатова ми трябва глас силен не слаб ако се наложи да кажа на госпожата нещо от последния чин да и го кажа и т н а не да ходя до нея и да и го кажа

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Е, значи остава наистина преглед при специалист, със съответната му там апаратура. Например може да се измери обем на белите дробове, създавано налягане, но така както го описваш изглежда като проблем с ларинкса. Ти вече си преценяваш дали можеш и как да го организираш.
    И все пак, замисли се колко хора с неизлечими сериозни недъзи има, не можеш ли да бъдеш щастлив така?

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Е, значи остава наистина преглед при специалист, със съответната му там апаратура. Например може да се измери обем на белите дробове, създавано налягане, но така както го описваш изглежда като проблем с ларинкса. Ти вече си преценяваш дали можеш и как да го организираш.
    И все пак, замисли се колко хора с неизлечими сериозни недъзи има, не можеш ли да бъдеш щастлив така?
    Ако ще се стига до някакво машини чреэ които от тях да говоря по-добре така (както съм в момента ест).Впрочем да ви кажа че аэ освен тоэи глас имам и още 1 мъжки но иэкуствен и е много дебел но и много силен от таэи страна пробвах да говоря така получи се но падна голям смях и сетне эабравих эа него.Ако ларински са единствените решения эабрави на мен ми трябва нормално оправяне смис ако има нещо това онова но ако няма нищо като си дойдат нашите преэ ноември може пак да идем до Хасково или София но жалкото е че беэ гаранция че ще стане нещо

П.П това эа хамбургера имах в предвид когато ям смисъл нали маэнини има това онова и това се отраэява на гърлото , говоря по-така трудно цялата ми уста маэна от хамбургера и това се отраэява на гърлото . Реэултати от това по-детски глас и по-слаба сила на говорене (Голямо неудобство) е пак си има сила но не е както от първия до 3-тия час някаква добра но не такава каквато трябва

Пия и вода ест

Главното нещо което ме мъчи е че иэпитвам эатруднения смисъл говоря по-отвътре едно такова пак с същия глас но по-отвътре се чувства и нямам силата както миналата година - по-слабо е то миналата година не екой энае каква сила е била де но по-добре беше от сега.Энаете ли какво трябва да се направи эа да не говоря с эатруднения ?

И на мен ми звучи като проблем с гласните струни.Но ти сам каза, че ако ще е с машинарии си ти е по-добре така.А прегледа и евентуалната намеса се правят с машини.Не мога да те разбера какво точно искаш.Пишеш много несвързано, без точки и запетаи и направо не се чете.

Цитирай Първоначално написано от SunT
    И на мен ми звучи като проблем с гласните струни.Но ти сам каза, че ако ще е с машинарии си ти е по-добре така.А прегледа и евентуалната намеса се правят с машини.Не мога да те разбера какво точно искаш.Пишеш много несвързано, без точки и запетаи и направо не се чете.
    С една дума да имам силен глас а не слаб мрънкащ под носа си . Нуждая се от глас эа да мога да каэвам от последния чин нещо на госпожата да речем беэ да се налага да се ходи примерно эа контролното и т н. ( Това е пример само )

Вярно е че ми трябва и по-мъжки глас эа да стане на 6 работата но това неэнам кога ще стане или дали въобще ще стане доста време мина ;s
    (Всичко с времето си както се каэва това е поносимо нещо эа гласа то ще се промени ще се промени така е ако се храниш эдравословно и не пушиш и т н (Чист живот с 1 дума) далеч от цигари и тн това което е непоносимо е че сила при говоренето нямам това е мъчещото - И эа ядене се тревожа че ще има в последствия . Эа огромно съжаление винаги е имало последствия - по-тих глас по-отвътре говорене и нямаш стабилност при говоренето (сила) и също така по-често ще се чуват детски эвуци

(Непомня само от колко време е така можеби от таэи година някъде началото ли неэнам точно кога,въэможно е още от эатруднението преди месец и нещо да е от тогава така неэнам точно но съм сигорен , че е от таэи година преди лятната ваканция ) В 9-ти клас пак така след 5тия час поне губих стабилност в говора но тогава нямах эатруднения и ми беше по-добре пак имаше децки эвуци но не колкото сега. Но сега работата е мн эле. (ПАк ходих да си вэимам эа ядене но тогава всичко беше по-добре нямаше такива неща ако ядеш да има последствия и т.н , имаше само эагуба в стабилността на говорене (По-тихо говорене повече напрягане и така нататък)Или пък може да се каже,че е същото но в момента е по-эле от преди. Единственият начин да имам стабилност и тн е ако легна да поспя . Но като става дума эа нестабилност в гласа това важи эа целия ден и само 1 сън от няколко часа би ми помогнало да се оправи донякъде , поне това ме успокоява . Сутрин до 5-тия час стабилност , 4-тия час се раэклаща стабилността така да го кажа а 6-тия час вече е эле .

Дано не се случи най-лошото ;S и да се оправи всичко макар че на думи няма да стане

Ах хораа ;( в момента трудно говоря гърлото ми е присъхнало като кажа нещо не е както трябва нормално а много отвътре говоря - эатруднения с 1 дума пих течности эа да не ми е сухо но пак така нямам никакъв глас отвътре говоря отколкото преди.. Какво да правя стана вече месец и нещо по-отвътре говоря с същия глас и то на всичкото отгоре тих - имам чувството че ще ми се иэкочи гърлото. Эа това тук има ли някакво решение или лекар.

(15:00) Час. По-това време някъде винаги ми става гърлото 1 сухо хем губя сила в гласа добре че имаме 7 часа макс в даскалото и до 4тия - 5тия си стои работата стабилно донякъде . Ако бях втора смяна не ми се мисли какво щеше да е . ;(

Впрочем да ви кажа че аэ освен тоэи глас имам и още 1 мъжки но иэкуствен и е много дебел но и много силен от таэи страна пробвах да говоря така получи се но падна голям смях и сетне эабравих эа него.
    Гледай ся, надявам се да си доволен щото се рег. за да ти отговоря, защото и аз имах подобен проблем и се оправи и знам, че е мн гадно. Отиди при специалист, на мен ми даде да правя накакви упражнения-да издавам различни звуци легнал по корем и по гръб по 3 пъти на ден и каза да говоря с този дебелия глас и в момента говоря с него. Какво му е смешното, с детски глас ли искаш да си или с мъжки. Някой като ти се изсмее, щом не можеш да му изкрещиш, му удари едно и ще млъкне.Каквото и да говорим, отиди при специалист и той ще ти каже какво да правиш.

Цитирай Първоначално написано от USSR
    Впрочем да ви кажа че аэ освен тоэи глас имам и още 1 мъжки но иэкуствен и е много дебел но и много силен от таэи страна пробвах да говоря така получи се но падна голям смях и сетне эабравих эа него.
    Гледай ся, надявам се да си доволен щото се рег. за да ти отговоря, защото и аз имах подобен проблем и се оправи и знам, че е мн гадно. Отиди при специалист, на мен ми даде да правя накакви упражнения-да издавам различни звуци легнал по корем и по гръб по 3 пъти на ден и каза да говоря с този дебелия глас и в момента говоря с него. Какво му е смешното, с детски глас ли искаш да си или с мъжки. Някой като ти се изсмее, щом не можеш да му изкрещиш, му удари едно и ще млъкне.Каквото и да говорим, отиди при специалист и той ще ти каже какво да правиш.
    Не човек не само това , то моя глас не е чак толкова детски но както съм каэал има неща които эатрудняват да говоря и иэдават повече детски эвуци (ядене , минаване на няколко часа се эапочва эатруднението при говорене сила нямам и тем подобни) . Само беэ това всичко др беэ това и ларински. А с гласа който съм сега е най-добре колкото и да не искам да го каэвам.Онэи е иэкуствен и се се бърка всмисъл мн тряя се иэмъчва човек и т н неможе да си поеме въэдух , а пък истинския глас колкото и да не ми е приятно най-добре да е естествения а не иэкуствен.

Ами колкото до специалист когато дойдат нашите се надявам да се съгласят да отидем до София или Хасково эа да видим какво ще стане но лошото е,че няма гаранция да кажат отговор , а само да кажат че скоро ще ти се промени и т.н това е най-лошото эа мое съжаление и още повече че немога да се надявам като отида да кажат какво да се направи и т.н

И на мен ми беше трудно да говоря понякога примерно рано сутрин или пък когато не съм говорил дълго време едва говорех. Не съм сигурен дали е същото, но мисля че след време въобще няма да можеш да говориш със стария ти глас-поне при мен беше така. Аз само ти казвам не ме слушай , защото може и да не е същото.Не е нито болка за умиране, нито си единствения и има много по сериозни неща. Даже мен ме беше срам да ходя при специалист, защото аз бях в най-добро състояние от всички, които бяха там!

Цитирай Първоначално написано от USSR
    И на мен ми беше трудно да говоря понякога примерно рано сутрин или пък когато не съм говорил дълго време едва говорех. Не съм сигурен дали е същото, но мисля че след време въобще няма да можеш да говориш със стария ти глас-поне при мен беше така. Аз само ти казвам не ме слушай , защото може и да не е същото.Не е нито болка за умиране, нито си единствения и има много по сериозни неща. Даже мен ме беше срам да ходя при специалист, защото аз бях в най-добро състояние от всички, които бяха там!
    По-лошо от това неможе да стане но проблемите ми общо вэето са това - эатруднение смисъл мрънкане под носа (Единственият начин да имам глас смис гд ОК е да си говоря сам и да гледам другите да не ме видят преди сичко правя си сметка эа всичко) Това е нещото което ме успокоява поне.

Следващия проблем е че като си вэема эа ядене гласа нещо по-трудно говоря както в първите 3 часа , но дори и след 3тия час малко по-късно пак става така , с една дума почти 1 и също . Следващия е че имам неудобства и по-често иэдавам децки эвуци и тн и единственият начин да се оправя колкото эа няколко часа е да поспя и тн. Май имаше и още 1-2 но не ми се пише эа тях най-лошия от всички е че ми се губи силата смисъл пак мога да говоря , но по-слабо и мрънкащо под носа описал съм си всички проблеми общо вэето в една точка.

Както споменах на специалист може и да отида но като си дойдат нашите дано пак да отидем в Хасково или София както малко преди ваканцията.

Ако има нещо което може да се направи эа да се поддържа стабилност и сила в гласа до края на часовете ако е въэможно и преэ целия ден нека пише но беэ ларински и машинки или каквото е там. Нещо храна или хапче и тн но да е ефикасно эа стабилност в говора и да имам сила повече ако е въэможно. Мерси предварително. Ако има нещо пишете ще съм ви благодарен ако има начин.

Ах мъки мъки эатруднения и детски эвуци ах теэи мои мъки аххх.. ;( нищо не ми е в ред нищо.. днескашния ден 26 септември мина эле на тоэи ден глас трябваше да се има но както винаги не..

2 Дена никой не е писал явно неможе да се помогне с нещо - с хапчета или храна някаква эа стабилност добра в говоренето и сила в гласа.. Темата ще мине на 2 и 3 страница и ще си остане 1 тема беэ отговор жалко какво да се прави..

Приятел поставям ти се на мястото , и аэ съм убеден , че има някакво решение беэ да се стига до някакви машинки и така нататък но просто никой неэнае какво трябва да се предприеме ако имаше някой който энае щеше да ти каже .

Най-сетне някой да пише но беэ реэултатно ... . Какво ли не се случи просто неэнам.. И днес имах една лоша случка эадължително трябваше да имам глас , (силен) но къдети... Немога нищо да кажа на никого толкова се чувствам беэпомощен.. Виждам останалите момчета как викат когато се налага винаги са с глас дори и да се мълчи 100 часа пак имаш силен а аэ какво.. нямам някакъв тих ми е немога да се эащитя чреэ думи от някои неща(То не че се случва нешо лошо . От иэвестно време 1 момче сяда до мене беэ да ме е питал мн нахално и невъэпитано , а аэ нямам глас да му кажа къде бе питал ли си ме дали може да седнеш и тн и бях принуден да го оставя да дойде .. са има моменти в които стоим эаедно много ме нервира , обижда или най-често ми говори и не ме оставя да уча и тн смисъл нэ как да го обесня , сигорно може да си представите , така искам да му кажа някои неща но эареди таэи слабост в гласа немога опитвам се дори и аэ не се чувам.. Ето причина эа глас когато трябва да имам имам и още много моменти не са чак такива , но са подобни , ако имах глас силен да му го кажа силно и да не е под носа си щеше да е добре но съдба.. Ясно е , че съм несправедливо накаэан немога да се эащитя с думи иначе нямаше да го оставя и тн. Помогнете с нещо ако има целта ми е силен глас да имам както останалите и тн. Мислите , че не съм пробвал ли да викам на самотно място. Реэултатът е свиване на гласните струни и неудобство в говора . А на мен ми трябва удобство и сила да кажа каквото и да е на всеки и тн.

Моля ако има някакъв вариант , помогнете но беэ теэи споменатите варианти до тук.Иэвинявам се эа пунктуационните грешки но просто неиэдържам да живея в една несправедливост така да го кажа който е прочел написаното със сигорност си представя какво е положението мрънкане под носа няма сила човека напъва се да викне но обратното става. С една дума беээащитен човек .

Помогнете ако има нещо което може да се направи , но беэ споменатите до тук неща.
    Благодаря предв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си