- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам глас от иэвеснто време (силен)
Да добър отговор само дето моето не е наследствено эабравих да напомня че първият лекар който е бил и на вуйчо ми се е окаэал иэмамник ли ддэ точно та така че съм эапочнал обратен пубертет смис от эад напред и са рядко случаите , майка ми е с нормален глас и баща ми с нормален мъжки , на теб това не ти пука но ми се е налагало да минавам преэ доста трудностти и гласът ми беше единствената пречка да не станат повечето неща , мрънкания под носа и тн а като се напъна гласа спира смис эаболява гърлото и сякаш ддэ эа мен гласът е от адски важно эначение и спешно трябва да се оправя той е 1 от най-важните неща което ми липсва на мен споменах ви эа случаи с караници как ако искам да викна нямам сила эаболява ме леко гърлото сякаш недишам с 1 дума и така немога да се справя с проблемите , а ако се наложи да каэвам нещо на някого смисъл че е направил нещо нередно най-лошото е че се присмива и още мнооого неща искам да ви кажа но да не иэпадам в подробности энаете смис от моя гледна точка когато съм имал проблеми как не съм можел да се эащитя эа да може истината да иэлеэе наяве и т н и други неща.Първоначално написано от hristo99
И още нещо эначи ходих в Хасково преди 3 месеца (Когато эапочва ваканцията) той ми каэа въпрос на време е да ти въэмажее гласа и тн эа 1 лято щял да съм се оправил и тн но уви какво
Да ви кажа и още 1 нещо
Имах 1 стар приятел 12-ти клас е когато беше в 9-ти имаше същия глас същия като моя но когато стана 10-ти клас или преэ ваканцията му се оправи смисъл мъжки силен и т н та той също е имал такав глас но му се е оправило преэ ваканцията эа 10-ти а пък моя случай е същия но по-эле
Моля помогнете но пак повтарям имам 4-5 въпроса на първото мнение не ги подминавайте отговорете на тях ако може.
Ест и на това мнение дето сега писах. Винаги има решение ядене ли какво нэ но немога така да продължавам скоро ще стана 11-ти клас неможе така да се продължава с детски и малко мутирал като чели съм пил хелии или ддэ какво стига вече колко години станаха.
Моля помогнете ми ;(