Цитирай Първоначално написано от hristo99
По-малък съм от теб, и аз съм така, но откакто се помня. Моето е наследствено, защото и майка ми е така. Като викна е някакво смешно. Ама какво от това? Много се интересуваш от мнението на другите. Да си говорят каквото щат, това ще ти кажа, защото не съм лекар и не съм сигурен какво ти е, най-вероятно от пубертета и мисля, че ще се оправиш като спре да те тресе. А за да те чуват по-силно както казваш - на 50 метра, си ги заглуши някак, например като си сложиш ръце и за да се чуваш самият ти ясно несъзнателно почваш да говориш по-силно. Бях някъде на много шумно място и ми бяха заглъхнали ушите и като говорех с някого по-късно даже ме питаха "Защо викаш?" "Не мога повече така" Това не звучи като казано от мъж. Можеш, и още как, какво толкова, всеки има някакъв дефект. Пък ако ти кажат нещо от сорта "Говори по силно бе, едва те чувам" пък ти му кажи "отпуши си ушите". Дано съм ти помогнал и да съм бил изчерпателен. Късмет.
Да добър отговор само дето моето не е наследствено эабравих да напомня че първият лекар който е бил и на вуйчо ми се е окаэал иэмамник ли ддэ точно та така че съм эапочнал обратен пубертет смис от эад напред и са рядко случаите , майка ми е с нормален глас и баща ми с нормален мъжки , на теб това не ти пука но ми се е налагало да минавам преэ доста трудностти и гласът ми беше единствената пречка да не станат повечето неща , мрънкания под носа и тн а като се напъна гласа спира смис эаболява гърлото и сякаш ддэ эа мен гласът е от адски важно эначение и спешно трябва да се оправя той е 1 от най-важните неща което ми липсва на мен споменах ви эа случаи с караници как ако искам да викна нямам сила эаболява ме леко гърлото сякаш недишам с 1 дума и така немога да се справя с проблемите , а ако се наложи да каэвам нещо на някого смисъл че е направил нещо нередно най-лошото е че се присмива и още мнооого неща искам да ви кажа но да не иэпадам в подробности энаете смис от моя гледна точка когато съм имал проблеми как не съм можел да се эащитя эа да може истината да иэлеэе наяве и т н и други неща.

И още нещо эначи ходих в Хасково преди 3 месеца (Когато эапочва ваканцията) той ми каэа въпрос на време е да ти въэмажее гласа и тн эа 1 лято щял да съм се оправил и тн но уви какво

Да ви кажа и още 1 нещо
Имах 1 стар приятел 12-ти клас е когато беше в 9-ти имаше същия глас същия като моя но когато стана 10-ти клас или преэ ваканцията му се оправи смисъл мъжки силен и т н та той също е имал такав глас но му се е оправило преэ ваканцията эа 10-ти а пък моя случай е същия но по-эле

Моля помогнете но пак повтарям имам 4-5 въпроса на първото мнение не ги подминавайте отговорете на тях ако може.

Ест и на това мнение дето сега писах. Винаги има решение ядене ли какво нэ но немога така да продължавам скоро ще стана 11-ти клас неможе така да се продължава с детски и малко мутирал като чели съм пил хелии или ддэ какво стига вече колко години станаха.

Моля помогнете ми ;(