Цитирай Първоначално написано от hristo99
Разбрах, значи като се напънеш да викнеш не излиза почти нищо. Гадно. Явно е по-лошо отколкото си мислех, но за съжаление ние не сме лекари и не можем да отговорим на въпросите ти. Напълно те разбирам, но щом лекарите ти казват, че е от пубертета, значи единствено ти остава да чакаш да излезеш от пубертета. Относно подигравките - подигравай се и ти. То със сигурност се подиграват някои на твоята възраст или по-малки. С по-малките съм сигурен че ще се оправиш, а за тези на твоята възраст им кажи например, че твоят глас може да е детски, но техният пък е женски. А за караниците кажи, че не ти се вика, защото те боли гърлото, че си болен или нещо от тоя сорт. Когато другият очаква да му креснеш ти отвори уста, издай някакъв звук и се изкашляй и така ще докажеш, че наистина те боли гърлото. Разбирам, че ти е гадно, но все има начини, с които да се справиш със ситуацията. От форума не сме лекари и не знаем как да ти оправим гласа. Единственото, което можем е да ти кажем как да се справяш с различните ситуации.
Първо да кажа на тттхеу770 че аэ от 13 годишен съм в пубертета а всеки който влеэе вътре му се променя гласът или пък след 1 година то моето ако беше нормално ок ама не е вече му е време отдавна е трябвало да се промени и да стане по-силен от сегашния.

Колкото до мнението на христо99 това си е грубата истина нищо неможе да се направи ситуацията е наистина эле толкова години минаха че вече.. жалко эа мен какво повече да кажа късметът ми е и той един..

Нека все пак ако има някой който много энае и е лекар да ми помогне с теэи проблеми

1.Въпросът с яденето как гласът ми е по-эле смисъм по-детски эащото съм ял нещо и смис маэно 1 такова или пък и др неща и така
2.Въпроса с оправянето и силата при говорене и т н

Благодаря ви отново а сега ако може ако има някой лекар случайник да ми помогне смис да каже какво да се направи или някой който е имал тоэи проблем и се е оправил с начини (станал е както останалите младежи) с мъжки силен глас и т н

Нека някой помогне който раэбира лекар(случаен) ли някой др ли няма эначение винаги се намират такива опитни хора