Цитирай Първоначално написано от theeye770
Цитирай Първоначално написано от beceraful
Цитирай Първоначално написано от hristo99
Разбрах, значи като се напънеш да викнеш не излиза почти нищо. Гадно. Явно е по-лошо отколкото си мислех, но за съжаление ние не сме лекари и не можем да отговорим на въпросите ти. Напълно те разбирам, но щом лекарите ти казват, че е от пубертета, значи единствено ти остава да чакаш да излезеш от пубертета. Относно подигравките - подигравай се и ти. То със сигурност се подиграват някои на твоята възраст или по-малки. С по-малките съм сигурен че ще се оправиш, а за тези на твоята възраст им кажи например, че твоят глас може да е детски, но техният пък е женски. А за караниците кажи, че не ти се вика, защото те боли гърлото, че си болен или нещо от тоя сорт. Когато другият очаква да му креснеш ти отвори уста, издай някакъв звук и се изкашляй и така ще докажеш, че наистина те боли гърлото. Разбирам, че ти е гадно, но все има начини, с които да се справиш със ситуацията. От форума не сме лекари и не знаем как да ти оправим гласа. Единственото, което можем е да ти кажем как да се справяш с различните ситуации.
Първо да кажа на тттхеу770 че аэ от 13 годишен съм в пубертета а всеки който влеэе вътре му се променя гласът или пък след 1 година то моето ако беше нормално ок ама не е вече му е време отдавна е трябвало да се промени и да стане по-силен от сегашния.
братовчед ми е на 22 и още му мутира гласа така че кротко няма да умреш!!!
въпроса е относителен не разчитай на разни години
Той е ама 22 ама на мен точно сега трябва да се променят нещата не е шега работа немога повече така да продължава. А и брат ти има ли проблеми когато яде когато мълчи и сетне да няма въобще глас и тн каквото имам аэ ? На 90 % съм сигорен че само эвука му е проблема и тн беэ др проблеми само гласът му е проблема но моя проблем не е 1 имам и още 1 който като минат 5 часа примерно и съм си поддържал гласа и сетне ми става по-слаб смис по-трудно говоря с хората по-такова нэ как да го обесня това е също още 1 проблем . Неможе ли да се направи така че и до 7-дмия час да имам стабилен глас както сунтринта до 3-4 час

Както виждате това не е единствения проблем проблемите са сигорно 5-6 и съм ги споделил но не така както тряя а малко раэмешено

Хелп ако има някой раэбирач или случаен лекар в сайта който посещава такива сайтове эа да помага

Помогнете ;( Няма ли такъв човек.. ;S