.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Muay thai/Kick-box.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    ...Второ, че първите няколко месеца няма и да те пускат да правиш спаринг на повечето места. Или най-малкото ще е с каска и няма да е фул контакт...
    И как тогава смяташ, че за това време ще се подготви за улични боеве, което е идеята на темата?

Мега фен Аватара на Chacho
    Ще се подготви за ММА. И ако иска да го бият в главата си е негов избор. Някои хора са тъпи и без да ги бият в главата, на други не им пречат тупаниците.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    ...Второ, че първите няколко месеца няма и да те пускат да правиш спаринг на повечето места. Или най-малкото ще е с каска и няма да е фул контакт...
    И как тогава смяташ, че за това време ще се подготви за улични боеве, което е идеята на темата?
    Като си купи пистолет Аз друг начин за 3-4 месеца не знам.

А и никъде не виждам автора да е сложил краен срок, виждам, че е попитал кой спорт е по-подходящ. И виждам теб, дето повтаряш разни глупости, които си ги чул в квартала, без да имаш грам практически опит.

еми мога да отделя 7-8 месеца .. абе демек до другото лято .. лятото и за тва нямам време ... мога петък събота и неделя да ходя само ..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Мене на 2рата тренировка ме пуснаха с 2та най-добри (бяхме само 3та на тренировка, сутинтра) и ме насиниха яко като за добре дошъл. От там нататък почти винаги играех с по-напреднали но резултатите дойдоха доста по-бързо от колкото ако бях отишъл в някой клуб където до 3тия месец не ги пускат спаринг да играят
    Не може хем да искаш да се научиш да се биеш, да искаш да е за няколко месеца и да не искаш да те урдят в главата Просто забрави
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

аз на бой търпя ... така че ако ще да ма блъскат ... целта оправдава средствата а в този случай средството е главата ми

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    То всички така казват... имам един от класа дето се прай на голям биткаджия, тренира мма, преди година и половина-две отиде на 1 тренировка (още не тренирах там) и се отказа щото го били много
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

на мен не ми трябва да се прая на някой "нацепен батка" или някоя "мутра" а когато изляза вечер да знам, че ако стане нещо, че мога да се защитя .. сеш се..

Град
    София
    Абе я не плашете момчето Поне нас начинаещите не ни пускат да се млатим фул контакт.Правим спарингчета с маркирания и леки колена и борби,но не мисля,че те пребиват или нещо такова
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Повече от фен
    отсега имаш грешна нагласа относно тренировките..така че ще се въздържа от съвет..успех
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от poison1337
    аз на бой търпя ... така че ако ще да ма блъскат ... целта оправдава средствата
    Момче,записвай се да тренираш в някой боен клуб. Но докато свикнеш да се отбраняваш,много бой ще изядеш Първите няколко седмици ще се прибираш целият посинен от тренировките И може би по-нататък,ако имаш малко шанс ще понаучиш това онова. Все пак не забравяй да тренираш добре и краката. Може да ти потрябват,ако се наложи. Бързите крака са дар от бога

Мега фен Аватара на Chacho
    Е чак пък да се прибира посинен. В повечето клубове те пазят отначало, а напредналите се млатят като хората.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

еми ние с приятелчетата на 2-3 седмици се събираме някъде и един носи едни боксови ръкавици и се бахтем ... после един ден ме боли глава ама нищо ...

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    ако искаш да тренираш, приготви се през ден да те боли
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Правила за публикуване