- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- бойни спортове
И как тогава смяташ, че за това време ще се подготви за улични боеве, което е идеята на темата?Първоначално написано от ZipFail
Ще се подготви за ММА. И ако иска да го бият в главата си е негов избор. Някои хора са тъпи и без да ги бият в главата, на други не им пречат тупаниците.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като си купи пистолетПървоначално написано от badsector
Аз друг начин за 3-4 месеца не знам.
А и никъде не виждам автора да е сложил краен срок, виждам, че е попитал кой спорт е по-подходящ. И виждам теб, дето повтаряш разни глупости, които си ги чул в квартала, без да имаш грам практически опит.
еми мога да отделя 7-8 месеца .. абе демек до другото лято .. лятото и за тва нямам време ... мога петък събота и неделя да ходя само ..
Мене на 2рата тренировка ме пуснаха с 2та най-добри (бяхме само 3та на тренировка, сутинтра) и ме насиниха яко като за добре дошъл. От там нататък почти винаги играех с по-напреднали но резултатите дойдоха доста по-бързо от колкото ако бях отишъл в някой клуб където до 3тия месец не ги пускат спаринг да играят
Не може хем да искаш да се научиш да се биеш, да искаш да е за няколко месеца и да не искаш да те урдят в главатаПросто забрави
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
аз на бой търпя ... така че ако ще да ма блъскат ... целта оправдава средствата а в този случай средството е главата ми![]()
То всички така казват... имам един от класа дето се прай на голям биткаджия, тренира мма, преди година и половина-две отиде на 1 тренировка (още не тренирах там) и се отказа щото го били много![]()
на мен не ми трябва да се прая на някой "нацепен батка" или някоя "мутра" а когато изляза вечер да знам, че ако стане нещо, че мога да се защитя .. сеш се..
Абе я не плашете момчетоПоне нас начинаещите не ни пускат да се млатим фул контакт.Правим спарингчета с маркирания и леки колена и борби,но не мисля,че те пребиват или нещо такова
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
отсега имаш грешна нагласа относно тренировките..така че ще се въздържа от съвет..успех
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Момче,записвай се да тренираш в някой боен клуб. Но докато свикнеш да се отбраняваш,много бой ще изядешПървоначално написано от poison1337
Първите няколко седмици ще се прибираш целият посинен от тренировките
И може би по-нататък,ако имаш малко шанс ще понаучиш това онова. Все пак не забравяй да тренираш добре и краката.
Може да ти потрябват,ако се наложи. Бързите крака са дар от бога
![]()
Е чак пък да се прибира посинен. В повечето клубове те пазят отначало, а напредналите се млатят като хората.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
еми ние с приятелчетата на 2-3 седмици се събираме някъде и един носи едни боксови ръкавици и се бахтем ... после един ден ме боли глава ама нищо ...![]()
ако искаш да тренираш, приготви се през ден да те боли![]()