.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Помощ относно потта ли каквото е

Здравей те из към да споделя .Значи постоянно се потя мириша а хигиената ми е много добра капя се всеки ден купувам си нивея против изпотяване парфюми и така .Приятелите ми се подиграват заради тази миризма какво да направя нейзкъм да ми се подиграват вече. Посъветвай те ме какво да правя слагам много против изпотяване пак мириша не знам на 16 съм толкова пот и някаква др миризма от време на време в. Извинявам се ако има много грешки но не гледайте правописа а ми дайте съвет моля ви отчаех се от живота ... мерси предварително

и все като ида някъде пред някакви и почва да мириши и все се излагам
    Изправи се и се бори... Живей със сърцето си...!!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Ще се опитам да бъда внимателна.Първо може да е от самият организъм.Второ можеш да имаш някакъв проблем.Преди имала ли си такава миризма?И ще те помоля когато пишеш тема да търсиш думите подчертани с червено.Това значи грешка.Просто е неприятно да се чете неоформен текст с правописни грешки.Не се обиждай.

Ами аз си мисля, че това не е за раздела "Здравни проблеми и болести". Това с потта си е до организма. Не можеш да го промениш. Както има хора със сини очи, има и с кафяви, така е и твоя проблем с изпотяването. След пубертета има вероятност и да изчезне.

Град
    Плевен
    Може нивеа-та да ни ти действа. Пробвай с друг дезодорант
    А за потенето, може да е от притеснение.
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си