- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някаква се лепна на гаджето ми! Помощ, търся съвет..........
![]()
Кво да я правя? Тя има чувства към него, но той и е казал, че могат да поддържат само приятелски отношения, защото е с мен.
Но тя УЖАСНО МЕ ДРАЗНИ, защото виждам всеки път как му се мазни и като му говори и е направо ................. :@:@:@:@:@:@ иде ми да я подпукам направо пред всички, но не искам да съм толкова груба........... моля, някой който е имал подобен проблем с приятеля/приятелката си, да пише, защото ми се случва за първи път и направо ще я разтрелям тая !
Няма нужда да правиш сцени, ако пак те подразни й кажи, че той е с теб. Пък отделно, че той е трябвало отдавна да й го е обяснил.
NOH8
Сигурно се опитва да ви раздели. Ако гаджето ти те обича ще е с теб, но щом я допуска до себе си.....
Там е работата, че ние имаме двегодишна връзка, караме се за глупости, после си прощаваме, ей такива истории... по едно време нямахме никакъв интимен контакт, отстрани изглеждаше все едно сме като приятели, то от тия караници аз направо притръпнах и въобще не исках да имам физическа близост с него... но в действителност го обичам и той го знае. Каза ми го преди време, но някак го направи толкова драматично, че ми се стори неискрено. Сега колкото и да ми го казва, аз усещам че явно тая разпрацотина се върти около него и му отвлича вниманието и той няма как да си даде реално сметка за нещата дали са истинали чувствата му към мен или не са... уфф.... ако това момиче изчезне, ще е по-лесно. Тъй като сме от различни градове, но скоро ще живеем заедно в една къща, той казва, че няма търпение да заживеем заедно, за да изчезнат тези неразбирателства и звучи доста искрен. Но проблема е в оная тъпа грозна............. гррр. Един приятел като я видя и каза даже, че приличала на мене преди супер много време... все тая.... тя очевидно не разбира от дума, доста е глупава и май ще трябва да действам, но честно казано ме е страх да не си изпусна нервите, защото тогава....
хуахх ако се случи на мен ще я скалпирам тая тъпа куч*а ;дд кфо се бърка в чуждите работи ;дд Както се казва : "Любовта е за двама, но винаги има една тъпа кур*а която неможе да брой " ;дд таа ако не стане с добро (смсл да я предупредиш, че е с теб и няма да позволиш тя да му се сваля) и теглиш един бой и повече няма да припари до твоето бебче ;дд
Обичамм Лео <3 <3 <3
Обясни му, че те наранява.. Не прави сцени! Обясни му внимателно.. Подбирай си внимателно думите, за да не се ядоса и да остане с впечетлението, че си мислиш, че го притежаваш и му казваш с кого да контактува и с кого не.. Надявам се, че ще те разбере и ще прекъсне или ще намали общуването си с нея.. А ако ревнуваш така от всяка - май проблемът е в теб..
Както каза TheHangedMan, сигурно се опитва да ви раздели.. Или го харесва и го иска за себе си, или те мрази и просто иска да скъсате, за 'да ти е гадно'.
Има и един вариант да пречукаш мъстията![]()
Момиче ^^
Поговоретеако не стане с добро, тогава с лошо
Мен много ме отвръщава женската злоба. Много е грозно да се карате чия собственост е момчето, още повече да се биете.
Като сте двамата, кажи му, че искаш да сте заедно и те притеснява, че това момиче може да му е нова тръпка, а ти не можеш да му предложиш нещо "ново", защото вече сте прекалено привикнали един с друг. Ако му го кажеш достатъчно прочувствено, заради теб ще си я избие от главата като гадже. Най-голямата ни слабост е момиче, което се чувства несигурно в нещо и тъсри нашата помощ. Дай ни да се правим, че решаваме проблеми и сме стихии.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тая е първата!!!!!!!!!!!!!!! Нали ви казвам, никога преди не ми се е случвало някоя така да му се лепва, пък и с предишни гаджета, с които съм била, пак не е имало т'къв случай..Първоначално написано от arsenalllbaby
![]()
Затова съм така упекла![]()
![]()
Имаш изключително готин стил на изразяване, израдва ме.![]()
Какво да ти кажа, истината е, че тя е свободна, т.е няма отговорност към никого и има правото да си върти опашката около когото си иска. Съвсем друг е казусът с липсата на какви да е морални задръжки. Проблемът си е в гаджето ти. Той е обвързания и ако не иска да общува с нея - трябва да й го заяви точно, кратко и ясно. Това с приятелските отношения го е казал или 'щото е прекалено деликатен и се опитва да не изгрубява, или просто се кефи на вниманието й, ама не иска да си признае.
И все пак, играй го непукист, поне засега. Навярно не сте решили от днес за утре, че ще живеете заедно, което означава, че той е мислил по тоя въпрос и в крайна сметка е решил, че не само иска да бъде с теб, ами и да споделяте общ дом и обща постеля. Това, че е с теб не значи, че не трябва да общува и с други момичета, пък било то и да заформи лекичък флирт. Държи ли си ръцете далеч, държи ли нечии други ръце също далеч от себе си, продължава ли да ти обръща внимание и да се държи добре с теб - няма за какво толкова да се впрягаш, поне аз така го разглеждам.
К'во толкова прави момето, че си й набрала?
аз точно от опит ще ти кажа да му кажеш да я разкара щом няма интереси към нея и то на секундата.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Това определено ще го използвам, мерси много за добрия съвет (:Първоначално написано от Chacho
Ние говорихме с него по въпроса. Той каза, че ще и каже, че нищо не може и да има, защото е с мен. А цялата история е, че когато беше този период с караниците и взаимно бяхме притръпнали един към друг, в това момиче го привлякла, цитирам "хармонията, която би могъл да има с нея и която нямал с мен" или нещо такова, и че там бил гледал в хороскопа, че имало съвместимост дъра-бъра (той яко се е филмирал по такива неща и това е нещото в него, което доста ме дразни, но това е друга тема..), и тя се зарадвала и се "впечатлила" и го била оценяла (тоест филмирането му по тия простотии) много по-добре от мен и не знам си какво... абе... не знам.. но ми каза, че го е изпитал към друга само защото сме се били карали и притръпнали. Тогава аз му казах, че моите чувства към него са постоянни и не се променят - ако ще да ме бие, да ме ядосва, да ме разревава, аз пак ще си го обичам и любовта ми никога не би се повлияла от такова нещо, което си е вярно! "Разбрахме се", (не буквално, ест.), да понамалим караниците и да се стегнеме малко, за да може той да ме усеша като приятелка по-добре вече и да няма такива неща... Но ще му кажа и това, което ти ми каза по-горе. (: !!
Ще се опитам.Първоначално написано от NambyPamby
Трудно е.
Мисълта, че при всичките тия неща, които ми е казвал и които е правил за мен през цялото време откакто сме заедно VS факта, че е погледнал към някаква друга, не ми дава мира. Все си мисля, че вече между нас всичко е загубено и че като я видя, ще я завлека някъде и ще си излея целия гняв върху нея... В последно време установих, че действително яко откачам в напечени ситуации и съм буквално като луд с пистолет... страх ме е какво мога да и направя и какви ще са за мене после последиците... може да звучи доста налудничаво, но си е така. Все едно дяволите ме обземат и почвам да правя яко глупости. Ще опитам да се владея, доколкото мога.
А това какво прави.... ами... той ми каза, че тя имала чувства към него, той бил сигурен в това. Не я виждам конкретно какво прави, защото не съм там (в друг град съм в момента), но това е достатъчно дразнещо и ме кара да и сритам задника (ок, ще се владея...) Едно момиче, което харесва едно момче и приятелката му е в друг град в момента кво може да прави? Ако е по-смела, а и той в момента е объркан спрямо мен, може и да и се пусне, нищо не му пречи... Няма ме мене там, не виждам кво става.
Ако стане така?
Той ми каза, че нямало да го допусне. Но това, от което се страхувам е, че в последно време той като не ме вижда, направо ме забравя.. Като ми се обади по телефона, го прави колкото да има, иначе такъв мълчи, няма кво да ми каже, думите с яенгел от устата трябва да му ги вадя.. Това ме дразни.
Казах и да седи кротко..... ще видим. Ако обаче има проблем, имам право да се ядосам и да и разбия физиономията.
Както го каза ти - върти си опашката. Това не ми харесва!
Колко обичам такива парцали.
Отиди при нея и й кажи с най-равния и спокоен тон, че няма нужда да се усуква около него и да му се умилква, защото няма да й мине номерът, не само защото пича е с теб, а и защото не чувства нищо към нея, след което се врътни и си тръгни.
Ако продължи да нахалства и да се прави, че ти не съществуваш-направи я дива калинка.
Не съм чела другите мнения.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
еми натрепай я и ттва е ...ахахах
awerw♥
Не е здравословно да ти се въртят такива мисли.Първоначално написано от oTPoBHa
Бъди по-самоуверена и престани да се филмираш, 'щото ако продължаваш така ще го отблъснеш.
Поговори с него, не я нея... Обясни му как се чувстваш, не прави циркове.. обясни му го така, че той сам да реши да не общува с нея, за да не ти е гадно на теб, а не да му забраняваш.
То не са мисли, аз просто съм откровена за чувствата си. За мене чувствата ми към един човек не се влияят от неговото отношение към мен. Такава съм си. Аз ако обичам някой, го обичам (както казва Ошо) - "тотално". Приятелят ми е наясно с това, наистина надявам се този факт да не го отблъсне.Първоначално написано от Evterpa
Той каза, че ще поддържа приятелство с нея и само толкова. Все пак аз дори и да му кажа да не общува с нея, защото това ме наранява, той сто процента ще каже, че аз не мога да му определям хората, с които общува. Познавам приятеля си.Първоначално написано от dream1707
Нали това ти казвам да не правиш ... обясни му, как се чувстваш главно, че те наранява, защото знаеш, че тя го харесва и ти е гадно... НЕ да му казваш, няма да общуваш с нея и тва е... така най-вероятно ще ти отговори по тоя начин... Просто му обясни това, което и на нас, без да му казваш да не се занимава с нея. Накарай го той сам да се откаже да общува с нея, заради твоите чувства... без да му го налагаш.Първоначално написано от oTPoBHa
Искрено се надявам да не изпадаш в подобна ситуация. Или ако се случи да си промениш мнението.
"Тогава аз му казах, че моите чувства към него са постоянни и не се променят - ако ще да ме бие, да ме ядосва, да ме разревава, аз пак ще си го обичам и любовта ми никога не би се повлияла от такова нещо, което си е вярно!" Т'ва за мен, ако го допуснеш, няма да е обич, ами ще е липса на самоуважение, а като не уважаш себе си няма как и другите да го правят. Кръгът се затваря...
Обичта малко от малко трябва да е заслужена, колкото и грубо да звучи.
Хаха.. моята история е донякъде като твоята. С моят приятел също сме заедно от 2 години, същите караници и като цяло всичко, което описа - как се държите един с друг, как се чувстваш и страхът ти от изневярата и може би липсата на доверие.. и при мен е така, от известно време.
Отиде да работи на морето цялото лято и това всъщност беше първата ни раздяла от както сме заедно, аз в друг град- той в друг град ( и все пак морето по дяволите..) Прибра се той след 3 месеца, за първи път интуицията ми ме подтикна да му погледна телефона ( държа да отбележа, че никога не съм го правила, да го следя и да му проверявам телефона ), но ето че имаше защо. Гледам аз любовни смс-и от някво момиче, с което имаше снимки във фейса от морето. Твърди, че са само приятели и че тя го е харесала имала чувства към него, а той не.. и всичко от негова страна било чисто приятелски. Ок, но нещата станаха по-сериозни, обясних му как се чувствам и всичко, което прочетох по-горе дето те съветват, в крайна сметка той й написа, че не иска да го търси вече и то " Гадно е, че така се получи, но е по-добре" вследствие.. аз как да го разбирам?!
" Гадно е..?! " От тогава до сега, а това е период от една седмица, не знам какво се случва с мене, обзе ме някъв гняв и омраза, някак си всичкото доверие отиде по дяволите.
Пропуснах да кажа, че попитах лично момичето защо се меша и тя ми отговори, че много неща не съм била знаела.. Тя е от друг град, което е по- успокоителното, но въпреки всичко нейните думи ме накараха да го подозирам още повече, въпреки, че освен самия флирт и смс-ите аз съм сигурна, че изневяра физически не е имало.
Той твърди, че ме обича страшно много ( и го е доказал, като изключим тая случка) и че не би ми изневерил, но вече каквото и да ми каже.. не ме трогва някак сиПоисках да се разделим, тъй като се измъчвам денонощно и ставам параноична вече, но той каза, че е против раздялата ни и че обещава от тук натам всичко да се промени и да не се чувствам гадно..
Да си ти кажа честно мила момчетата си обичат флирта, въпреки, че са обвързани. Да, може да обичат приятелките си по техен си начин, но друго си е да има някой страничен дето да им гъделичка егото.. Не очаквай да те разбере и да поиска да прекрати самоинициативно контакта си с нея..
Няма шансТова е от мен, не ти помогнах особено, но поне е хубаво да знаеш, че не само при теб го има този проблем
![]()
Успех!
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Koгато някоя такава "красавица" се появи има хора, които не просто ше я набият, ми направо с танк ще я прегазят. Просто в такъв момент едно момиче би направило всичко, така че тази злоба, за която говориш, е някакси нормална реакция.Първоначално написано от Chacho
ПТ: Както каза Shturrrche88, спокойно й обясняваш и толкоЗ. Пък няма да е зле и с него да поговориш (според мен).
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Извинявай, ама си много зле. Те са приятели. Ти искаш да си прекъснат приятелските отношения, защото ти самата не си сигурна в него и във вашата връзка. Ти в случая нямаш нищо общо. Ти си му гадже, не тя. Ако той иска да ти изневерява, то ще е с причина.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...