.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Мен много ме отвръщава женската злоба. Много е грозно да се карате чия собственост е момчето, още повече да се биете.
    Koгато някоя такава "красавица" се появи има хора, които не просто ше я набият, ми направо с танк ще я прегазят. Просто в такъв момент едно момиче би направило всичко, така че тази злоба, за която говориш, е някакси нормална реакция.

ПТ: Както каза Shturrrche88, спокойно й обясняваш и толкоЗ. Пък няма да е зле и с него да поговориш (според мен).
    Все ми е тая, аз очаквам да ми имат доверие. Ако гаджето ми тръгне да се бие с няква, ще я зарежа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Няма приятелство между момче и момиче, колкото и да го вярвате. Може да има симпатия, общуване заради неща които ви свързват
    (училище, университет, работа, общи познати и т.н.) но тези момчета попадат в категория познати, колеги, съученици и т.н. В момента, в който започнат да ви свързват и др неща, да общувате повече и др значи има привличане. В повечето случаи момчето харесва момичето и за тва и угажда да я изслушва, да обикаля с нея, да ходят на кафета и да чатят по скайп с часове и момичетата, които обаче нямат такива чувства, им идва много удобно да си имат дружка. Ама като се усетят за какво става въпрос почват оправданията, ама аз те чувствам само като приятел. И от тоя момент има две развръзки - момчето спира да се обажда или си продължава с надеждата, че тя ще си промени мнението, а момичето се прави че всичко ще е като преди.
    В случая на авторката, май е обратното. Незнам до колко му е била близка тази, ама щом знае за чувствата и кво прави с нея. Нали и е казал че иска да е с теб. Кво ще си споделя с едно момиче, приятели момчета няма ли си? Незнам колко често се срещат и т.н. ама щом продължава да е край него или е супер нахална или той и дава поводи да се надява. Пак казвам че не го познавам, незнам какво прави, ама ако иска да е с теб, да се откаже от нея. Разбира се му го казваш по най-деликания начин, спокойно, както те посъветваха по-горе

Chacho -Явно в този случай тя му няма доверие, но по принцип когато едно момиче полудява (изтрещява по-скоро ;д) заради друго, значи има причина. Всеки има различно мнение де, не може мн-мн да се спори по този въпрос.

Само не разбрах защо би я зарязал ако направи нещо такова.. ?
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Защото искам уравновесена жена. Ако не искам да съм с нея, няма да ми насади чувства, като пребие конкуренцията или се изпокарат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Разбирам какво имаш предвид. Но все пак (по мое мнение), като момичето се набие/скара с другото е начин да ти покаже че означаваш нещо за нея, и че би направила всичко за теб. Лично аз така си го обяснявам, защото съм ставала свидетел. ;д Примерно, ако ми се случи нещо подобно, аз ще се предам, няма да се занимавам... Обаче аз уравновесени момичета, честно да кажа, не съм виждала. ;д

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от lovefantasy
    Няма приятелство между момче и момиче, колкото и да го вярвате. Може да има симпатия, общуване заради неща които ви свързват
    Бля, бля, бля.. явно ти си нямала такова приятелство..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Моя работа е да се карам, бия и решавам проблемите. На една силна жена не й се налага да търси такива начини и предпочитам моите ръце да са изцапани, но тя да си запази женствеността. Ясно ми е, че го прави заради мен, но няма да ми стане приятно от това. Само ще ме хване срам и ще се опитвам да обяснявам, че не съм имал нищо общо с нея.

Единственият начин да приема момиче да се сбива е, ако са й посегнали преди това.

Ако искаш да се докажеш като пъркласна селянка, пречукай я пред всички.
    Ако не искаш, стой си на гъза.
    Гаджето ти, при добро желание, ще й се пусне, а ти рано или късно ще разбереш.
    Няма смисъл да си тровиш нервите предварително.

Цитирай Първоначално написано от crowberry
    Цитирай Първоначално написано от lovefantasy
    Бля, бля, бля.. явно ти си нямала такова приятелство..
    Или той не ти е предложил още

Като се замисля, май имаш право... Но все пак ако момчето наистина харесва/обича приятелката си, ще се опита да предодврати боя/караницата, каквото и да е.

Обаче, прав си, да. Трябва да си запази женствеността и достойноството също.

Само да вмъкна едно последно нещо и спирам да спамя - не всеки ще иска да си изцапа ръцете за едно момиче - по-скоро ще седи, ще гледа, че е по-лесно.

Само да вмъкна едно последно нещо и спирам да спамя - не всеки ще иска да си изцапа ръцете за едно момиче - по-скоро ще седи, ще гледа, че е по-лесно.
    Мхм. Дори и аз се улавям на моменти, че не съм достатъчно решителен. Това не го прави хубаво качество, а недостатък.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Моя работа е да се карам, бия и решавам проблемите. На една силна жена не й се налага да търси такива начини и предпочитам моите ръце да са изцапани, но тя да си запази женствеността. Ясно ми е, че го прави заради мен, но няма да ми стане приятно от това. Само ще ме хване срам и ще се опитвам да обяснявам, че не съм имал нищо общо с нея.

Единственият начин да приема момиче да се сбива е, ако са й посегнали преди това.
    marry me?

Разбирам какво имаш предвид. Но все пак (по мое мнение), като момичето се набие/скара с другото е начин да ти покаже че означаваш нещо за нея, и че би направила всичко за теб. Лично аз така си го обяснявам, защото съм ставала свидетел. ;д Примерно, ако ми се случи нещо подобно, аз ще се предам, няма да се занимавам... Обаче аз уравновесени момичета, честно да кажа, не съм виждала. ;д
    Права си.Няма момиче, което да не изпитва желание да размаже въпросната "прекрасница", която се навърта около момчето и, и то не защото няма доверие на него, а защото просто иска да и покаже къде да не си вре носа... Но не знам какво момиче ще е, ако не успее да подтисне това си желание и да се държи уверено, без да стига до глупости като сбиване, скандали и т.н. Не това е начинът да покажеш на човека до себе си, че го обичаш и държиш на него.
    I heard that your dreams came true.
    Guess she gave you things I didn't give to you...
    I hate to turn up out of the blue uninvited,
    but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
    I had hoped you'd see my face
    and that you'd be reminded that for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you.
    I wish nothing but the best for you too...
    Don't forget me, I beg.
    "I'll remember", you said...
    Sometimes it lasts in love.
    But sometimes it hurts instead...
    Yeah.

Ми както се казва "човек се учи докато е жив". Никой не се е родил научен. За някои хора може да е качество, за други недостатък, въпроса е да се научи човек как да ги бланасира, без да преминава границата. (Надявам се да има смисъл това което казвам. ;д) Тъпото е че всички ги мързи, и никой не иска да си мръдне задника..

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Права си.Няма момиче, което да не изпитва желание да размаже въпросната "прекрасница", която се навърта около момчето и, и то не защото няма доверие на него, а защото просто иска да и покаже къде да не си вре носа... Но не знам какво момиче ще е, ако не успее да подтисне това си желание и да се държи уверено, без да стига до глупости като сбиване, скандали и т.н. Не това е начинът да покажеш на човека до себе си, че го обичаш и държиш на него.
    Нали ? Точно така мисля и аз. Трябва да има достойнство момичето... Айде, такива като мене не - аз ше й разбия ченето - важното е да си запазиш достойнството и да се държиш като дама, за да не стават грозни истории.

Смятам обаче, че момичетата (като цяло) или ще са много доверчиви или изобщо няма да са, и направо война ще почват. ;д

Светът се променя, хорааа

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Ама дали не са ни еднакви подписите?
    I heard that your dreams came true.
    Guess she gave you things I didn't give to you...
    I hate to turn up out of the blue uninvited,
    but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
    I had hoped you'd see my face
    and that you'd be reminded that for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you.
    I wish nothing but the best for you too...
    Don't forget me, I beg.
    "I'll remember", you said...
    Sometimes it lasts in love.
    But sometimes it hurts instead...
    Yeah.

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Ама дали не са ни еднакви подписите?
    Хахах, боже, вярно. Прелестнa песен е.

Супер фен Аватара на badsector
    Радвай се, така ще разбереш колко държи на теб и дали има смисъл да инвестираш времето си в него.

Любовта е за двама. Просто някои курви не могат да броят. Вземи нещата в свой ръце. Имах приятел с който бях година и половина и последния месец разбрах, че той през цялото време е спал с друга, а мен обичал. Гледай да избегнеш някакво развитие на нещата. Ако не, всичко е било загуба на време.
    Цветослав Радков

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Вчера говорихме по телефона. Причината, поради която той виждал перспектива да е с другото момиче, е че едва ли не имат сходни интереси. Той се интересува (меко казано, той направо се е филмирал) на тема себереализация, духовно извисяване и какво ли не, и оная проста путка явно някакси му се възхищава и това му харесва... въпреки, че постоянно говори как почти се бил отървал от егото си и някакви такива приказки от хиляда и една нощ.... много странна птица е той.... мен това не ми харесва, че се филмира толкова много на такива теми, но винаги се старая да се сдържам, да не му се дразня или нещо такова, даже започнах да му се радвам, явно това го прави щастлив. Казах му го, че за мен никога не е било проблем това, че той се интересува от тези неща, и че даже ми е приятно да го виждам, че това го ощастливява. Онова момиче не се интересува от нищо подобно, в общи линии е една проста селянка, която го заблуждава и това ни прецаква отношенията. Просто го е харесала и това него явно го блазни... Помолих го да намали контакти с нея, защото това ужасно много ме наранява.... Каза, че ще го направи. Аз се занимавам повече с музика (пеене, свирене на китара, пиано) и съм решила да се развивам по-конкретно в тази насока. Той е решил да се развива в някаква, да кажем, духовна насока. (По мое мнение развитието му се превръща бая във филм, но си трая...) Аз не съм против тези неща, но съм против неговото вкарване във филм...Той казва, че искал момиче, което да споделя пътя му, а аз не съм го била правила. (Един вид, че не се интересувам толкова живо, колкото него от разни подобни тематики и че него не го удовлетворява приятелката му да не се интересува от това в степен, в която и той.)
    Не знам.... той един вид се опитва да ме накара да стана като него и да общувам с такива хора. Направо толкова съм объркана, че не знам какво се случва. : x

Питай го коя избира Това ще ти помогне

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Що да биеш момичето? Не си била с твоя там, не си свидетелка, откъде тогава си сигурна, че той не я е *подмамил*, не я е привлякъл съзнателно и не й е говорил сладки приказки за общо бъдеще и прочие. Щом тя се влачи подир задните му части, твоичкият също е за бой.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Shia
    Като сте тримата лепни му хубава страстна целувка пред нея,да види,че сте заедно и да й стане тъпо.

Съгласна с предишния коментар. Не може да позволяваш да те наранява така, колкото и да го обичаш. Не крий какво те дразни, кажи му всичко. И, ако той сметне за нужно нека избере, както казваш ти простата селянка, която го заблуждава, че се интересува от неговите си неща. Той ще страда за теб, като проумее, че не е бил прав и макар някой различия пак те обича, такава каквато си със собственото си мнение !
    Цветослав Радков

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма по-жалка картинка от момиче, което се бие за момче (освен може би пияно момиче). Трябва да си егати и неуравновесената истеричка, за да стигнеш дотам.
    Тя може да е тъпо парче, но единствения виновен е той. Нищо не му пречи да я разкара като вижда, че те дразни. И не е нужно да му се поставя ултиматум - би следвало и сам да се сети. И не е като да му забраняваш да се вижда с "приятелка". Тя не му е приятелка. Приятелите са хора, които се радват за нас и се грижат за нас. Не хора, които примират от кеф, когато сме се скарали с гаджето.
    Щом той е неспособен да я отреже качествено, значи иска да си я остави като резерва. Явно все пак я харесва. И не стига това, ами и плещи някакви глупости как им съвпадали зодиите, тя го разбирала и не знам си какво. Ако някой някога ми изцепи такава тъпотия, ще го пратя на бърза ръка при нея да си съставят хороскопи дружно и ще си потърся нормално момче с характер.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на dami666
    Мен много ме отвръщава женската злоба. Много е грозно да се карате чия собственост е момчето, още повече да се биете.
    Koгато някоя такава "красавица" се появи има хора, които не просто ше я набият, ми направо с танк ще я прегазят. Просто в такъв момент едно момиче би направило всичко, така че тази злоба, за която говориш, е някакси нормална реакция.

ПТ: Както каза Shturrrche88, спокойно й обясняваш и толкоЗ. Пък няма да е зле и с него да поговориш (според мен).
    Все ми е тая, аз очаквам да ми имат доверие. Ако гаджето ми тръгне да се бие с няква, ще я зарежа.
    Подкрепям Chacho.Пича явно и е дал повод на тази,иначе щеше да и стане безинтересен и да го остави.Няма смисъл от бой,той е по-виновен от колкото тя,защото той е обвързания.Ако наистина не го интересува,ще прекъсне връзка с нея.И не ми говорете за ''приятелски отношения'',щом той е казал,че с нея ''намирал хармония'',каквато с приятелката си не.И после ми кажете,че и той не и се пуска.
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си