- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някаква се лепна на гаджето ми! Помощ, търся съвет..........
В момента си представям как в друг форум някое момиче разправя как адски много харесва някф пич, но той ходи с неква проста пача която им пречи на връзката![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Напълно подкрепям!Първоначално написано от SisiStrange
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Веднъж ми се случи нещо ...горе долу сходно,не съвсем де.Таа...приятелят ми(с който тогава бяхме от 5-6 месеца заедно)по едно време започна да ми говори за някаква си там,която му била стара приятелка,как се били срещнали случайно и как пък веднъж се разбрали да карат колело заедно.Добремм...отначало си мълчах,всичко беше 6.По едно време разбирам,че тя учела в старото ми даскало(в моя квартал) и решил лекинко да я проуча.Разбрах от кой клас е,кого познава ии..в един момент попаднах на няккави стари коментари във фб от сорта на "колко сладка двойка сте''.Питам го"Защо не ми каза,че ти е бивша?"А неговият отговор беше,че не било важно и били ходили само 2 седмици.На външен вид гледам,че не е лоша и си викам 'хмм...добре ще видим,няма да изпростявам и да правя сцени.Щом ми е казал за нея,значи е искал да знам,което е добре'.След няколко дена чета на стената му коментар от същата женска особа,беше нещо от сорта на'колко си сладък,нали знаеш,че ще си припомним някои неща с теб' или нещо такова.Това преля чашата.Не само,защото тя знаеше за мен и дори са си споделяли някакви лични неща,той и е казвал до колкото разбрах доста работи,а и тя си имала няк'ъв си там.Освен това,той подържа връзка с бившата си,горе долу са в една компания ,а сестрата на най-добрата МУ приятелка го е харесвала някогаа...Така,че смятайте дали пък не съм си таила тази злоба отдавна?Та...аз тогава бях в друг град и реших вместо да и пиша на лично и да се разправям,просто да напиша един по-коварен коментар под нея''ами то и аз ще му припомня някои неща,когато се прибера,да видим кое помни по-добре :Р" .От там той ми звъни бесен,как съм могла да напиша такъв коментар и едва ли не съм се била заяждала с неяКараме се ,аз му казвам'ква е тая да ти пише така' а той'ние сме само фр' и един вид съм се излагала и него съм излагала също...От там тя пък била се скарала с него заради мен,та едни драми...при положение,че аз почти нищо не съм направила.И за капак тя ми иска приятелство във фб 'мацко,не се плаши ние с твоя сме само приятели и така си говорим'...Моя отговор беше 'МАЦКО...не съм се уплашила,с него си изяснихме нещата,тка че няма за кво да ми пишеш' .След тва после разбрах,че я е премахнал във фб и май в скайп,което е евала.Това,което ми отговори след скандалчето беше,че според него било грозно да се заяждам и дори обидно как съм могла да си помисля,че може по някакъв начин да ми изневери,НО все пак му било харесало,че съм се заяла по някъв начин с нея,защото така съм му показала,че той значи нещо за мен.Дори звучеше така,сякаш се е усмихнал по телефона и се кефи...
Така че може и на някои момчета да ги отблъсква женската разправия и тн,но това за тях си е и един вид 'почесване на егото'.Все пак се застъпваш и защитаваш този,когото обичаш...малко екшън ;д Естествено,всичко трябва да е с мярка и зависи от ситуацията.Ако са спали заедно или е имало целувка или нещо по-интимно...естествено,че ще потърся и нея,но до бой не бих стигнала.От думи боли много повече,така че трябва прецизно да се използват.
Ако решиш да се занимаваш с нея по някакъв начин,просто така я удари с няколко думи,че да и остане страен спомен.Не нещо от сорта на'ти си тъпа и той е с мен,за тва нямаш шанс' ами нещо умно и нещо,което е истина(от истината боли най-много).
-Знам,че изпитваш нещо към него и знам,че имаш някви тайни надежди и копнежи,но просто си знай,че той е с мен.Дори и когато сте си писали или сте се виждали,той пак си е мислел за мен,защото аз го познавам,а ти не.Аз знам какво му харесва,аз знам как обича да го прави,аз знам как да го целуна и аз знам от какво има нужда.Аз имам всичко,а ти си 'просто момичето от другия град',защото скоро ще живеем заедно и той ще забрави напълно за теб,бъди сигурна.За това не се опитвай ,защото няма да успееш.
Нещо такова бих и казала.
мисля че най-добре ще е да кажеш на твоя приетел че не ти е много приятно тя непрекъснато да е с вас. а и някакси и понамекни на тая тъпанарка че е голяма досада и хора не ви ли окапаха ръцете от толкос писане направо какви коментари те по дълги и от романи.
SuNsEt, много интересна история.Накефи ме ей това:
Това е и моята философия винаги....но до бой не бих стигнала.От думи боли много повече,така че трябва прецизно да се използват.
Тъпото при авторката е, че нейния не му и минава да трие онази от фб и скайп или да вземе мерки. Напротив, даже развива истории как си пасвали с оная и колко имали хармония. Твоя поне е реагирал адекватно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
When you like a guy, every other girl that talks, looks, touches him is a slut.![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
.. и? Нейното е не по - малко грубо!!!Първоначално написано от oTPoBHa
Първо опитай с думи, ако тогава не разбере - всичко е позволено!! ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Въздържай се от съвети, че на теб и това не ти отива.Първоначално написано от Hilary_
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
шшшшт ..Първоначално написано от Chacho
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какво, ще ме набиеш ли?Първоначално написано от Hilary_
ем знам че не е идеалния съвет..ама и аз бих я запукала на твое място макър че няма да оправи нещата ...ще ги влоши..ама всеки да си знае мястото![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
голяма тупаница те чакаПървоначално написано от Chacho
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Авторке, би ли разказала какво стана от тогава до сега?
Аз бих ( и съм го правила) се срещнала с 2-та на една маса. Говоря каквото имам на нея и на него. Нека Тя се чувства на тръни и неудобно. Нека ТОЙ си прави сметката. И чао, майна! Да решава.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ох, ако бях на твое място, щях да го накарам да я разкара отвсякъде![]()
или тяя, или аз, милоо ;D
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Мани, че е тъпо, ми сещате ли се, че и вие самите може да изядете боя хDПървоначално написано от gabsit000
Моето мнение няма да се хареса много, обаче факта, че някой се оглежда и си мисли за друг значи, че нещо в сегашната му връзка му липсва. Ти сама каза, че сте имали проблеми. Та щом той се оглежда настрани, проблемът е в него и ако искаш да е с теб не му вгорчавай живота и не му бутай в лицето причините да иска да те смени, като правиш селски изпълнения (караници, бой). Просто направи така, че да му е супер добре, когато е с теб и тогава сам няма да поиска друга.
Съгласна съм с горното мнение. Младежа говори за това как с нея щял да има повече хармония и хороскопите им са си пасвали... с други думи "Внимавай, 'щото тая май по ме кефи и ти слизаш доста стремглаво надолу в класацията." Факт е, че всичко ново е по-интересно, главно защото докато е ново все още не му знаеш недостатъците, и все пак... Нова жена, гали му егото... друга причина не му е нужна. Но така е при всеки. Нормално е човек да прояви интерес в такава ситуация, особено като се има предвид, че отношенията ви са били обтегнати преди това. Въпроса не е доколко иска нещо с нея, а дали те обича достатъчно, за да си сложи сам границите. Ако не го направи - и да я смелиш от бой, и цял роман от сарказъм да й излееш на главата, и да я обиждаш... пак нищо няма да постигнеш, 'щото той явно я харесва повече от теб. Ако обаче реши, че ти си си неговото момиче - тя колкото и да му се слага нищо няма да стане, тъй че няма смисъл да се излагаш с просташки селски постъпки като бой за момче. Проблема не е в нея, а в гаджето ти, това е "фронта" на който трябва да се биеш... образно казано, да не си помислиш нещо.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Изгуби ли се доверие от едната страна всичко пропада.. И, авторке, недей обяснява, че ще го обичаш дори много да се карате и дори да те бие.. Не е така както си мислиш.. Претръпваш и намразваш! Недей се самонавива, че ще търпиш унижение на всяка цена, каквото и да му е отношението към тебе. Знам какво е да истерясваш заради момче, превръщаш се в парноичка и се карате постоянно.. Не е приятно.. и след като свърши всичко седиш и се чудиш как си могла да похабиш толкова нерви за някакъв.. Мъжете не заслужават да се хабим за тях!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Майна,чак ми стана интересно какво се е случило и отърва ли сеот тази лепка?!
maDamn