Цитирай Първоначално написано от Evterpa
Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
Тогава аз му казах, че моите чувства към него са постоянни и не се променят - ако ще да ме бие, да ме ядосва, да ме разревава, аз пак ще си го обичам и любовта ми никога не би се повлияла от такова нещо, което си е вярно!
Не е здравословно да ти се въртят такива мисли.
Бъди по-самоуверена и престани да се филмираш, 'щото ако продължаваш така ще го отблъснеш.
То не са мисли, аз просто съм откровена за чувствата си. За мене чувствата ми към един човек не се влияят от неговото отношение към мен. Такава съм си. Аз ако обичам някой, го обичам (както казва Ошо) - "тотално". Приятелят ми е наясно с това, наистина надявам се този факт да не го отблъсне.

Цитирай Първоначално написано от dream1707
Поговори с него, не я нея... Обясни му как се чувстваш, не прави циркове.. обясни му го така, че той сам да реши да не общува с нея, за да не ти е гадно на теб, а не да му забраняваш.
Той каза, че ще поддържа приятелство с нея и само толкова. Все пак аз дори и да му кажа да не общува с нея, защото това ме наранява, той сто процента ще каже, че аз не мога да му определям хората, с които общува. Познавам приятеля си.