Веднъж ми се случи нещо ...горе долу сходно,не съвсем де.Таа...приятелят ми(с който тогава бяхме от 5-6 месеца заедно)по едно време започна да ми говори за някаква си там,която му била стара приятелка,как се били срещнали случайно и как пък веднъж се разбрали да карат колело заедно.Добремм...отначало си мълчах,всичко беше 6.По едно време разбирам,че тя учела в старото ми даскало(в моя квартал) и решил лекинко да я проуча.Разбрах от кой клас е,кого познава ии..в един момент попаднах на няккави стари коментари във фб от сорта на "колко сладка двойка сте''.Питам го"Защо не ми каза,че ти е бивша?"А неговият отговор беше,че не било важно и били ходили само 2 седмици.На външен вид гледам,че не е лоша и си викам 'хмм...добре ще видим,няма да изпростявам и да правя сцени.Щом ми е казал за нея,значи е искал да знам,което е добре'.След няколко дена чета на стената му коментар от същата женска особа,беше нещо от сорта на'колко си сладък,нали знаеш,че ще си припомним някои неща с теб' или нещо такова.Това преля чашата.Не само,защото тя знаеше за мен и дори са си споделяли някакви лични неща,той и е казвал до колкото разбрах доста работи,а и тя си имала няк'ъв си там.Освен това,той подържа връзка с бившата си,горе долу са в една компания ,а сестрата на най-добрата МУ приятелка го е харесвала някогаа...Така,че смятайте дали пък не съм си таила тази злоба отдавна?Та...аз тогава бях в друг град и реших вместо да и пиша на лично и да се разправям,просто да напиша един по-коварен коментар под нея''ами то и аз ще му припомня някои неща,когато се прибера,да видим кое помни по-добре :Р" .От там той ми звъни бесен,как съм могла да напиша такъв коментар и едва ли не съм се била заяждала с нея Караме се ,аз му казвам'ква е тая да ти пише така' а той'ние сме само фр' и един вид съм се излагала и него съм излагала също...От там тя пък била се скарала с него заради мен,та едни драми...при положение,че аз почти нищо не съм направила.И за капак тя ми иска приятелство във фб 'мацко,не се плаши ние с твоя сме само приятели и така си говорим'...Моя отговор беше 'МАЦКО...не съм се уплашила,с него си изяснихме нещата,тка че няма за кво да ми пишеш' .След тва после разбрах,че я е премахнал във фб и май в скайп,което е евала.Това,което ми отговори след скандалчето беше,че според него било грозно да се заяждам и дори обидно как съм могла да си помисля,че може по някакъв начин да ми изневери,НО все пак му било харесало,че съм се заяла по някъв начин с нея,защото така съм му показала,че той значи нещо за мен.Дори звучеше така,сякаш се е усмихнал по телефона и се кефи...

Така че може и на някои момчета да ги отблъсква женската разправия и тн,но това за тях си е и един вид 'почесване на егото'.Все пак се застъпваш и защитаваш този,когото обичаш...малко екшън ;д Естествено,всичко трябва да е с мярка и зависи от ситуацията.Ако са спали заедно или е имало целувка или нещо по-интимно...естествено,че ще потърся и нея,но до бой не бих стигнала.От думи боли много повече,така че трябва прецизно да се използват.

Ако решиш да се занимаваш с нея по някакъв начин,просто така я удари с няколко думи,че да и остане страен спомен.Не нещо от сорта на'ти си тъпа и той е с мен,за тва нямаш шанс' ами нещо умно и нещо,което е истина(от истината боли най-много).
-Знам,че изпитваш нещо към него и знам,че имаш някви тайни надежди и копнежи,но просто си знай,че той е с мен.Дори и когато сте си писали или сте се виждали,той пак си е мислел за мен,защото аз го познавам,а ти не.Аз знам какво му харесва,аз знам как обича да го прави,аз знам как да го целуна и аз знам от какво има нужда.Аз имам всичко,а ти си 'просто момичето от другия град',защото скоро ще живеем заедно и той ще забрави напълно за теб,бъди сигурна.За това не се опитвай ,защото няма да успееш.
Нещо такова бих и казала.