.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да избера спорт?

Ами.. никога до сега не съм се занимавала със спорт.. само някаква имитация в свободното си време.. Та искам да ми предложите кой спорт е най-подходящ за мен, защото знам, че е полезен а и трябва да намаля килограмите. Като начало искам спорт, който да не ме натоварва много и да е приятен.

Ти сама трябва да си избереш спорт който да тренираш, ние не четем мисли за да знаем какво те кефи и какво не ;дд.. всички спортове са полезни и ще гориш мазнини, запиши се примерно на волейбол, той е приятен и активен, но ако искаш да изгаряш по-голямо количество мазнини, трябва фитнес, бягане, скачане на въже... нещо от тоя сорт

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: Как да избера спорт?

Цитирай Първоначално написано от m0nky
    Ами.. никога до сега не съм се занимавала със спорт.. само някаква имитация в свободното си време.. Та искам да ми предложите кой спорт е най-подходящ за мен, защото знам, че е полезен а и трябва да намаля килограмите. Като начало искам спорт, който да не ме натоварва много и да е приятен.
    мм май няма такъв
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

пробвай с шах.. ше свалиш 50 кила за 2 дни ;дд шехувам се.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Според мене за момиче най-добре е спортни танци/модерен балет нещо такова. Разни момичета дето се занимават с мъжки спортове не ми хващат окото
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

тенис на корт, плуване, секс, колело...
    Ако някой има нужда от помощ, за да "модифицира" тялото си ще помагам

Според мене за момиче най-добре е спортни танци/модерен балет нещо такова. Разни момичета дето се занимават с мъжки спортове не ми хващат окото
    Така ли значи Станка Златева и Галина Иванова не ти хващат окото защото тренират мъжки спортове а бодибилдърите които немогат да си стиснат пишката без химия ти го хващат? По темата най-добре обиколи залите и си избери спорт

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от plamentigaraa
    Така ли значи Станка Златева и Галина Иванова не ти хващат окото защото тренират мъжки спортове а бодибилдърите които немогат да си стиснат пишката без химия ти го хващат? По темата най-добре обиколи залите и си избери спорт

Ама ти сериозно ли го каза това?

виж балета на слави например бих ги минал всичките

Цитирай Първоначално написано от machoka
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Приятелю спорта по никакъв начин неможе да определели чара на една жена има както и грозни танцьорки така и красиви боркини

Мега фен Аватара на Chacho
    Аеробика, йога, каланетика, туризъм, кънки. Като изключим аеробика и каланетика, надали ще отслабнеш особено, но може да ти допаднат спортовете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от plamentigaraa
    Приятелю спорта по никакъв начин неможе да определели чара на една жена има както и грозни танцьорки така и красиви боркини
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си