.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Моля ве кажете ви как да го забравя мола ви искам

излплаках си очите по едно момче обичам го обичам го истински разбрах че го обичам а не просто харесвам аз го обичам много дълбоко а на негоизобщо не му пука има много момичета а той никога няма да избере мен а аз го обичам истински но той никога няма да го осънае ... Моля ви кажете ми какво да направя това нее от месец- два искам да съм щастлива и той да е щастлив но да сме щастливи ДВАМАТА ЗАЕДНО той е единствен за мен никой друг няма да е него дори и да срещна някой друг той ще е бледо копие - ТОЙ ми взе сърцето ;( ;( ;( (u) кажете ми как да го превъзмогна има ли някакъв начин да го преодолея

Мега фен Аватара на Chacho
    You don't always get what you want. Не можеш да му насадиш чувства. След 2 години ще се чудиш, как си се клела.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    ще пораснеш
    NOH8

Moла те, научи се да пишеш..

Ще ти мине, не се бой.. Ако по цял ден си блъскаш главата и се питаш ''Как да го превъзмогна?'', няма да стане !! Гледай напред, училището започна, учи си там .. Ще срещнеш друг, спокойно
    Момиче ^^

anonymous708973
    Guest
    Не можеш да обичаш някой, който не те иска.
    Тая ЛЮБОВ винаги е споделена!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    като ти кажа "спри да го обичаш" спираш ли?? надали....

и да, след време ще се срамиш как си се клела в глупости. намери си хоби и си ангажирай вниманието (например с уроци, не мисля, че си повече от 7ми клас)
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Абе ти на колко си и той на колко е? Защо мислиш така трагически?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

именно !

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

именно !
    +++...
    awerw

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Аз пък не съм съгласна. Едно е да се филмираш, друго е да изпитваш любов към някой, само защото е той и да не очакваш да ти отвърне. Просто да го обичаш.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    За танго са нужни двама... Така е и в любовта. Не можеш да го имаш, щом той не те иска... Ще го превъзмогнеш, ще пораснеш.. и аз съм била в това положение

П.П .. това ми прилича на детската любов, когато си мислиш, че обичаш някого и не можеш да живееш без него... след време когато вече си обичал истински и е било споделено и знаеш как стоят нещата, поглеждаш в миналото и сам се чудиш на себе си как си можеш да бъдеш толкова загубено хлапе

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ще забравиш за него,когато срещнеш друг.

Град
    Плевен
    Времето лекува. :P
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Цитирай Първоначално написано от gotinataaaa
    това е !

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    И както обикновено се отговаря на такива теми - ще го забравиш,спокойно.Някако успокоение,което всъщност си е напълно на място.С времето се надявай да отмине.Може да отмине,би трябвало,поне така се случва при нормалните хора.Единственият начин е да срещнеш друг,което не зависи от теб.Мога само да ти кажа да съсредоточиш енергията си в нещо друго,някакво занимание,което да погълне цялото ти свободно време и да не ти остава празно място,в което да мислиш за него.Успех!

Повече от фен
    еми виж колко лесно си забравила да пишеш, скоро и него ще го преодолееш......
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    като ти кажа "спри да го обичаш" спираш ли?? надали....

и да, след време ще се срамиш как си се клела в глупости. намери си хоби и си ангажирай вниманието (например с уроци, не мисля, че си повече от 7ми клас)
    +1

Цитирай Първоначално написано от gotinataaaa
    така е просто търпи и всичко ще мине ,и след време ще се смее дори на това което си мислела сега и ще се питаш защо ?

Захвани се с нещо,което винаги си искала да направиш,но не си имала време...спортувай много,грижи се за себе си-ако изглеждаш винаги невероятно,сама ще видиш как си прекалено добра за него...прави неща,които ти доставят удоволствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си