- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя?
Преди време срешнах едно момче и в момента в който го видях се влюбих в него.Един ден просто нямаше какво да правя и му писах дали иска да излезем без даже да го познавам толкова добре.И така започнахме да излизаме аз му казах, че го харевам и че искам да имаме нещо повече, но той каза че съм прекалено малкаа а и заминавал.Замина, върна се и през целите 4 месеца в които той го нямаше аз трябваше да му казвам къде ходя и какво правя.След като се върна сме се видяли 2 пъти иии то единият път му се обади в 3 през нощта.Но преди той да замине нямаше вечер в която да не сме били заедно.
НУЖДАЯ СЕ ОТ ПОМОЩ КАКВО ДА СИ МИСЛЯ, НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ МНОГО СЪМ ОБЪРКАНА ...![]()
Преместено. Extremesream
Излез и говори с него,ние нищо не можем да ти кажем,нито какво мисли,нито какво чувства.
Нямаш друг избор,освен да приемеш,че те е отхвърлил.А дали истинската причина е възрастта ти,не мога да определя.
Има мъже и момчета, които търсят просто забивка. Едва ли са виновни годините ти, макар и да не знаем колко са. Някой хора казват, че годините нямали значение. Понякога нямат. Освен, ако не играят роля в начина на мислене. Може би това е причината. Знам ли.
![]()
Цветослав Радков
![]()
Трябваше? И що?той го нямаше аз трябваше да му казвам къде ходя и какво правя
И аз нищо не разбрах. Нали си малка? Защо да му даваш отчети?
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Прекалено малка си, за да има връзка с теб без да го е срам от хората, най-вероятно. Затова пък се радва да знае, че има някакво момиченце, което го харесва и по тоя начин му вдига самочувствието и че ако много му се чука, а никоя друга не му връзва, едно обаждане е достатъчно, че да му цъфнеш пред вратата.
Не се занимавай с тоя смотаняк, ми изчакай 2-3 годинки да пораснеш, а през това това се занимавай с неща, които ти прилягат на възрастта.
+1Първоначално написано от NambyPamby
И от де на къде ще му даваш отчети на тоя къде си, с кой си и какво правиш ....
+1Първоначално написано от DeviL_AsS
В по-романтична и приятна обстановка го запитай какво точно чувства.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
мда, аз също..Първоначално написано от elysunny
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Опитва се да ме прави на луда имаме 4 години разлика.. Сутиацията е доста объркваща дори за мен. Когато се запознахме той ми говореше за бившата си на няколко пъти ми искаше съвет дали да я потърси и така нататъка.. просто искам да го накарам по някакъв начин да каже какво иска ии какво чувства защото на мен ми тежи това ... и не е от тези момчета който искат само секс защото съм по-малко , имало е моменти в който наистина може да му се е искало , но е така .. доказвал го ее ... :х Добре имаше една сутиация която обарка наистна всичко. Как може да излезнем на кафе да каже че няма да излезне с мен да ме закара до вкъщи след 1 час да ми се обади и да ми каже че си е променил решението ..ЗАЩО ??? не иска да каже и не иска... като не иска тогава защо ми звани в 3 през нощта ... защо докато го нямаше ми пишеше и се чувахме по скаип всеки ден ???? ЗАЩООО ???![]()
![]()
Защото е отчаян инфантил и понеже никоя друга не му връзва, те оставя като резервен вариант да му вдигаш самочувствието. И сгреших, извинявам се. Не те е натиснал още да правите секс не защото смята, че си прекалено малка, а защото е страхлив и несигурен в себе си и не знае как да си поиска.
преди малко случайно се засякохме на едно кафее .. краката ми омекнахаа неможех да стана .. Всъщност случката за която казах беше точно за секс .. и наистина в случеят аз поисках не той .. и когато трябваше да се случи просто не му стана ... :х беше покъртителна гледкаа ...