- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sad-нала за момче.. за пръв път :(
Ще започна направо. Имах дълга връзка с едно момче, доскоро. Но нещата малко се объркаха и се разделихме, защото се скарахме сериозно и най-доброто решение беше да се разделим, за да премислим хубаво нещата, след това да се видим, да поговорим отново за нас и да вземем решение относно връзката ни. Е да, ама не стана така. Когато се разделихме (преди около месец - месец и половина), никаква вест от него.. нито ми звънна, нищо. Първо си помислих, че още осмисля нещата и му трябва повече време, но изобщо не беше така. Откакто почнахме училище, по коридорите се разминаваме като непознати, той се държи много.. неестествено за него. Не знам какъв му е проблема. Сваля се с всяко второ момиче пред очите миДори не ме поздравява.. просто веднага щом ме погледне и започва да заговаря някоя. Дори преди толкова се обичахме, че имахме еднакви скайпове
(малки деца си бяхме преди 2 години ;d). И наскоро един мой съученик ми каза, че имал нов скайп, защото мразел стария си.. ''Носел му лоши спомени''
А дори пълномощно не ми е искал. Стана ми адски гадно
Не че искам съвет, не ми трябва, ясно ми е, че времето лекува всяка рана, макар и заменена с по-голяма. Ще ми мине, просто исках да споделя с някого, когото не познавам, защото не искам приятелите да ме виждат слаба (още по-малко той), тъй като съветите които им давам когато имат проблем с половинките си е именно да бъдат силни. Малко ще ми е неудобно аз да не съм такава, бих изглеждала жалка да не послушам собствените си съвети. Това е, просто исках да си споделя мъката
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3