.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Твърде голямо привързване...

Здравейте...
    Ето историята ми...От 4 месеца съм в Златни пясъци,имам прекрасна работа и колеги....по-точно един по-специален.Кога стана по-специален... след няколко среднощни разговора с времетраене около 8 часа всеки...Прекрасно момче с още по-прекрасни разсъждения...Е,какво се случи.От дума на дума решихме да гледаме филм,страшен филм,оттогава започна флирта.Срещите ни зачестяваха,близостта ни все по-голяма.Докато се стигна до пълна близост.Дотук добре....с едната подробност,че си имам приятел...беше ми твърде гузно и реших да си призная,по моя инициатива си дадохме почивка,което от своя страна не означава,че не се чуваме по 5 пъти на ден.Знам,че ще бъда упрекната за извуршеното действие,просто така се случи....Да,изневерих,аз си знам защо съм го направила,но по-важното-имах смелостта да си призная.Контактите ми с момчето от морето обаче не прекъснаха,напротив.....Но сезонът свършва,идва и краят....А аз усещам,че хлътвам твърде много,грешка....хлътнах.За продължение на връзката не си помислям...просто е невъзможно поради ред причини....Но мамка му.....Вече ми липсва....[/quote]

Повече от фен Аватара на Cellmate
    И въпросът е?

Мега фен Аватара на Ashenvale
    следният ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо позволяваш да се стигне толкова далеч,след като знаеш,че ще е само за лятото?Мога да ти кажа само,че си си вкарала автогол.

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    И въпросът е?
    Цветослав Радков

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Колко слабохарактерен трябва да си, за да пожертваш връзка за летен флирт, а и да се надяваш, че от това може да излезе нещо сериозно.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Колко слабохарактерен трябва да си, за да пожертваш връзка за летен флирт, а и да се надяваш, че от това може да излезе нещо сериозно.

зависи от твърде много неща, не може да се поставят нещата просто ей така. може връзката да не е вървяла за да потърси флирт и нещо повече другаде.

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Грешката ти е в това, че си позволила този флирт да прерасте в нещо повече. Опитай се да оправиш нещата с приятелят ти ( ако той намери сили да ти прости ) и забрави този колега. Нищо хубаво няма да излезе, ако продължиш контакт с него. Връщай се в правият път и повече недей прави тази грешка с летният флирт.

Ако с момчето имате чувства и вече не искаш да си с приятелят си не виждам защо не си помислиш за продължаване на връзката.
    Ако имаше толкова много причини да не сте заедно отдавна щеше да си прекратила отношенията с него и нямаше да се разделяш с приятелят си било то и временно.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Ако с момчето имате чувства и вече не искаш да си с приятелят си не виждам защо не си помислиш за продължаване на връзката.
    Ако имаше толкова много причини да не сте заедно отдавна щеше да си прекратила отношенията с него и нямаше да се разделяш с приятелят си било то и временно.
    Аз не искам връзки от разстояние,а и съм убедена,че не бихме могли да съжителстваме заедно,просто ни е яко да сме заедно.

Не исках да се стига дотук,но твърде голяма част от времето ми е заета в мисли за Въпросния....наистина ми е кофти,че всичко свършва.....3 месеца са достатъчно време за да свикнеш с нещо...

В такъв случай си останете приятели и проблемът е решен...А ако по-нататък имате възможност да сте заедно и чувствата са същите ще го мислите.

Супер фен Аватара на badsector

Re: Твърде голямо привързване...

Цитирай Първоначално написано от alex_91
    ...аз си знам защо съм го направила...
    Не.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    И въпросът е???????????????????????? Направи това, което ти е на сърцето, но го обмисли добре.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си