.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Късно ли е?

Здравейте, имам въпрос. Аз съм момиче, на 12 години, от Варна. До сега никога не съм се занимавала със спорт, не съм тренирала. В последно време (няколко месеца) се запалих по националния отбор по волейбол (мъже) и оттам дойде желанието да се запиша да тренирам съответно любимия ми спорт. Мисълта ми е - късно ли е на 12 години да се запиша, ако НЕ искам да тренирам професионално? И ако може някой да ме насочи къде, как, какво във Варна може да се тренира волейбол. Предварително благодаря ако някой си направи труда да отговори.

Повече от фен
    Никога не е късно...

даже е рано на тая възраст за волейбол по добре започни с обща физическа подготовка и като станеш на 14 се запиши някаде да тренираш
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    идеално ти е времето
    aha

перфектното време да започнеш..

Как ще си закъсняла за спорт, а си само на 12... а хора на по 25. год питат дали може да се запишат на бокс, а ти на 12 да не можеш на волей....почвай

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Uncontrollable
    Как ще си закъсняла за спорт, а си само на 12... а хора на по 25. год питат дали може да се запишат на бокс, а ти на 12 да не можеш на волей....почвай
    Виж, даже Бийбър ти го казва
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Uncontrollable
    Виж, даже Бийбър ти го казва
    АХхахАХХАха

този "бийбър" дето виждаш на аватара ми знайш ли че може да дойде и да ти скъса топките ? ( ти не гледай по външния вид ) и между другото снимката е от преди 1 година... ся съм 2-3 номер коса...

Разтреперах се
    Bitch I'm a superstar

Еми нормално е да се прайш на мого отворен, но си знаеш че си у вас на топло зад монитора и само пишеш, а на живо сигурно си кифла, пълен олиг*френ

Виж си снимката и името във фейсбук и тогава ми говори за кифли Бийбърчо
    Bitch I'm a superstar

Видях си снимката която е от преди 1 година, както и името в фейсбук... ? и ся кфо прайм ?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Абе не знам какво правите, ама аз припадам от смях . Ако ще и от 3 години да е тая пик, си пълен катил

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Ти си на 12 години.. как може да е късно.. икога не е късно,ако имаш желание. Все пак Роки Марчиано е бил един от най-великите боксьори ,а е започнал да тренира когато е бил на 24 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си