- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Късно ли е?
Здравейте, имам въпрос. Аз съм момиче, на 12 години, от Варна. До сега никога не съм се занимавала със спорт, не съм тренирала. В последно време (няколко месеца) се запалих по националния отбор по волейбол (мъже) и оттам дойде желанието да се запиша да тренирам съответно любимия ми спорт. Мисълта ми е - късно ли е на 12 години да се запиша, ако НЕ искам да тренирам професионално? И ако може някой да ме насочи къде, как, какво във Варна може да се тренира волейбол. Предварително благодаря ако някой си направи труда да отговори.
Никога не е късно...
даже е рано на тая възраст за волейбол по добре започни с обща физическа подготовка и като станеш на 14 се запиши някаде да тренираш
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Как ще си закъсняла за спорт, а си само на 12... а хора на по 25. год питат дали може да се запишат на бокс, а ти на 12 да не можеш на волей....почвай
Виж, даже Бийбър ти го казваПървоначално написано от Uncontrollable
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
този "бийбър" дето виждаш на аватара ми знайш ли че може да дойде и да ти скъса топките ? ( ти не гледай по външния вид) и между другото снимката е от преди 1 година... ся съм 2-3 номер коса...
Разтреперах се![]()
Bitch I'm a superstar
Еми нормално е да се прайш на мого отворен, но си знаеш че си у вас на топло зад монитора и само пишеш, а на живо сигурно си кифла, пълен олиг*френ
Виж си снимката и името във фейсбук и тогава ми говори за кифли Бийбърчо![]()
Bitch I'm a superstar
Видях си снимката която е от преди 1 година, както и името в фейсбук... ? и ся кфо прайм ?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Абе не знам какво правите, ама аз припадам от смях. Ако ще и от 3 години да е тая пик, си пълен катил
![]()
Ти си на 12 години.. как може да е късно.. икога не е късно,ако имаш желание. Все пак Роки Марчиано е бил един от най-великите боксьори ,а е започнал да тренира когато е бил на 24 години![]()