- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Папкане
Какво обичате да похапвате![]()
![]()
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА АКО ИМА ТАКАВА ТЕМА! ИЗВИНЯВАМ СЕ !
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Лайна с кисело зеуе!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Оригинален си. Смятай се за предупреден.Първоначално написано от ccdesigns
Месо, яйца, млечни продукти. Сурови плодове и зеленчуци според сезона. Домашен пълнозърнест хляб с добавки. Ядки. Мед. Растителни мазнини. Около 4 литра вода на ден. На първо четене е това![]()
да и постоянно ми се яде![]()
пици,дюнери,хамбуртери..ман джи всичко ми се яде![]()
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
само сладолед да имам мога да изкарам цял живот с него ;дд
Макарони![]()
Спагети![]()
Сладките на мама![]()
![]()
Бисквити "Роден край"- с какао.
И една много яка мусака с гъби.
И още много неща, но не ми се мисли за повече. :P (че огладнях)
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Боклуци и плодове...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Няма да е много дълъг, нито пък здравословен този живот.Първоначално написано от Uncontrollable
квот имаПървоначално написано от Gerityyy08
![]()
Пилешки крилца, пиле с ориз, паучита, спагети, пици, дюнери, пържени яйца, скариди...
пици,дюнери,спагети,сладол д,шоколад,плодове и още мн мн други![]()
Мусака с тиквички и патладжан![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Има една специфична паста от магазина,която я обожавам! Ааа и пица!!![]()
Пържени картофи , шоколад , спагети , пици.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
тема като за мен.
Салатки. Всякакви. Мога да живея на тях със седмици, но напоследък зверски ме домързява да си направя и предпочитам да изям някаква вафла, за по-бързо. Маруля с риба тон, царевичка, доматка, краставица и млечен дресинг=win<33
Пилешко месо под всякаква форма.
Млечни продукти - кафе без мляко ми е много постна комбинация; сирене и кашкавал слагам на всичко де що трябва и не трябва; киселото мляко го ненавиждах от малка допреди няколко седмици, когато дни наред трябваше да го карам на по една-две кофички на ден и нищо друго. Чисто или с мед е перфектно и все пак, не ям какво да е кисело мляко, капризна съм.
Картофи. Също под всякаква форма ги тача, особено в разни запеканки.
Ядки също обожавам, като примирам за микс от сурови. Лешничета, кашу, бадемчета, биричка...![]()
Сладко. Т'ва ми е най-големият порок, заклевам се. Филийки с масло и някакъв конфитюр, шоколади, шоколадови бонбони, пастички, вафли, рула, дребни сладки, кексове, бисквитки... неудържима съм просто и не ме свърта на едно място, докато не унищожа всички запаси из вкъщи.
Много неща обичам аз-разбира се най-нездравословните най-много!![]()
И все пак:ям много зеленчуци и плодове.Салатки си правя и обожавам!Когато има салата,почти не ми трябва друго(в момента убивам за салата с краставици и царевица).Най-много обичам такава,млечна и зелена с маруля.
Картофи под всякаква форма обожавам.
Млечни продукти също си ям.Не мога да живея без сирене просто!Мляко,кашкавал..
От месата-пилешко най-много,свинско доста рядко,но се случва..Друго-не.Рибка хапвам от време на време,но обичам най-много скумрия.
За сладкото няма да говоря,защото всеки би се зарадвал на един шоколад или на някое сладко от ягоди,примерно! <3
Напитки-вода най-вече,газираните съм ги изключила..всъщност не съвсем,но рядко пия.Не обичам твърд алкохол.Само биричка и вино.
Абсолютно същото О.О Само дето кафето го пия чисто :ДПървоначално написано от NambyPamby
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз ям само SubWay от няколко седмици![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Дюнери, пици, събуей, спагети... после що сме тлъсти и болни![]()
По-добре приготви една порция и да я изяде пред админа. Подарък от екипа.Първоначално написано от dimitar_ak
/Онтопик - Доста неща - картофи всякакви, бяло пилешко месо, риба, шопска салата, баница, китайско...