- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубрикант!
Вие как го правите със или без.. и как ви е по-приятно.. и какъв използвате..
защото една приятелка казва, че не използва,, че самите дюрекс (презервативите) и те и били гадни и мазни, апък мене ме боли без.. сега използваме на дюрек...
а вие от кои сте доволни...
Що й говориш в мъжки род?!
Ами честно казано аз сега от тебе разбирам, че съм мъж, GreatMu..
женско съм...
Масажен дюрекс ползваме при нужда..![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щом те боли, значи не си достатъчно навлажнена. Кажи на приятелят ти, да се постарае и да те възбуди по добре следващият път.
Мои съвет е винаги със презерватив, едно че няма да се съмняваш за бременност и второ, че предпазва от болести предавани по полов път![]()
май бъркаш понятията лубрикант и презервативПървоначално написано от DragonLady
М дам пропуснала съм да добавя думичката презервативОтивам да се поправя
![]()
Кажи му на твоя тъпкач, да те лиже повече и докато те клати да слага периодично слюнка. Ако успее да те възбуди достатъчно, че ти да си пускаш сама, няма да има нужда да се добавя допълнително.
Не искам да звучи като хвалене, ама като чета такива неща и като слушам историите на приятелките ми, си правя извода, че аз съм късметлийка, че се подмокрям ВИНАГИ достатъчно, дори и без орална и не сме имали нужда от лубриканти. А получа ли и орална, като започнем, направо е наводнение.![]()
Приятелят ми беше се изръсил 40 лв за някакъв лубрикант, обаче си стои още пълен.
А де.Първоначално написано от kremen4eto
Same here. Но си зависи от човека. С първия ми не можех без лубрикант. Доста ме болеше. Със сегашния и плюнка даже не ми трябва наистина.
По темата: Тогава харесвах на Дюрекс синия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Никога не съм ползвал. Винаги е била достатъчно влажна. За анален , плюнка![]()
Достатъчно се навлажнявям.. достатъчно внимание ми дава там долу.. ходих на лекар.. направи ми изследвания и ми нямаше нищо...
каза ми, че проблема ми е по скоро, че не съм готова за секс.. каза ми също, че може и от размера му да е защото влагалището ми не било мн. дълбоко.. и с лубриканта пак си има болка.. но и аз не се уточних, че НЕ е на всичка пози...
не се притеснявам и за полово предавани болести- сигурно е, че му няма нищо, но..го правим с презерватив.. и GreatMu моя батко си ми харесва..
ако има значение да знаете- на 16 и половина съм..
чувала съм от приятелки че ползват само за аналния секс .... аз не съм ползвала никога![]()
Може би сме ползвали лубрикант 2-3 пъти за цялата ни връзка, и то само за анален секс.
Никога по друга причина не съм ползвала, защото нямам нужда.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!