Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss
Добре мен защо не ме ебават за нищо.. В класа ни няма кой да ме набие, но по големите ученици могат.. И все пак не го правят.. Постоянно сме заедно, Аз, някой хора от класа ми и винаги сме партия с по големите.. Другите ги ебават ей така за глупости.. Има доста по Хубави, Умни и нз си кво още от мене дето ги бъзикат а мене и за ебавка не ме бръснат... Аз постоянно ги ебавам а те спичат и не отвръщат.. Понякога ми е скучно дори и някой от по-големите ученици не ми се заяжда..
И ние кво да направим?
Охх бе човек, дразниш ме стращно много!!! К'во ми се правиш на устата и копираш като нямаш мозък за 5 стотинки в главата? Айде спри се - вече не си на 13 (като мен например)!!!Като ти гледам назад тъпите мнения, ми се иска да се гръмна ! Човекът иска елементарен съвет, а ти се правиш на оборотна и пишеш глупости - емм, като не знаеш какво да напишеш, по - добре не пиши, ок ??? Такам, по темата - мога само да ти кажа да кажеш на приятеля си да се успокои (не знам защо, но си мисля че е спечен) и да се държи нормално докато го подиграват за известно време - не им реагира, не плаче, не се дразни...И така един ден да изчака другите да си тръгнат, да приклещи пишлеметата в единия ъгъл на стаята и да ги попита какъв им и проблема с него, защо не го оставят на мира и да си обират крушите; после може да ги заплаши с по - големия си брат и т.н. Не е толкова трудно, нали