Здравейте, моя проблем е от миналата година, при постъпване в новото тогава и настояще сега училище. Взаимоотношенията със съучениците ми са доста опънати. Бих искала да се сприятеля с момичетата, но ако имаха по-адекватно държание. Нямаме общи теми, в смисъл те говорят постоянно за музика, която на мен ми е най-противната (с извинение), за 2 сериала, които аз не харесвам. Единственото нещо което бих си говорила с тях е за училище, но смятам че изглежда банално, тъй като нямам нужда от помощ. Имах разбира се и няколко приятелки с които бях близка, но и те са в тази компания вече. Относно момчетата: те се делят от момичетата, имам в предвид, че например когато трябва да се събере класа те отиват на най-отдалеченото място. Търся вина в себе си, но не разбирам в какво греша. Харесвам си интересите и не бих искала да се променя за да влизам в някакви групички. Преди дни излезнах с тях, те може би са забавни, разказваха си смешки, шегуваха се, но аз не се чувствах като тях. Когато някой не ти обръща внимание и не те заговаря как може да ти е забавен?! Имали ли сте подобни проблеми в училище и разкажете за тях, ако искате. В какво греша според вас? Ще приема критики, защото основателните според мен са градивни. И освен това дайте идеи какво може да се прави през междучасията? :Д Хайде, ще следя темата! А извън училище имам приятели, с някои от тях съм мн близка. Проблемът е че през половината ден, който прекарвам в училище ги няма. Учат в друго училище или са друга смяна.