- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ново CPU.
Понеже си поръчах новият процесор, се чудех дали трябва да ъпдейтна дъното. В Biosagentplus.com ми казва че има ъпдейт за дъното ми, но мен ме е страх да го направя да не ми стане нещо на ПСто. Според вас какво трябва да направя, като дойде процесора да го сложа, да пусна и да видя дали ще го разпознае или?
Първоначално написано от SoAfraid
така никой неможе да ти помогне,казваш:
дънити какво е (пълно име)
и процесора (пълно име)
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Дъното ми е: GA-945PLM-S2
Процесора е: Intel Pentium Dual Core E5800
Rev. ?Първоначално написано от Sapunji
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Първоначално написано от danchobg
Идея си нямам.
Ами важно е кфа ревизия е щот има бая ревизии тва дъно. Надявай ce да не е v1.0 или v1.1
Щото хич няма да ти хареcа.
Добре ако е на 1 от тези 2 ревизии какво ще трябва да правя?Първоначално написано от GregoryHouse
Извинявам се за двойния пост, ето снимка от CPU-Z:
![]()
Май cи къcметлияИначе, ако е 1.0 или 1.1 - нз ко ще правиш ама процеcора няма да тръгне на тях...
Еее ще почерпаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Не знам къде гледаш CPU Support листа, но това дъно не поддържа въпросния процесор.Първоначално написано от GregoryHouse
В сайта на гигабайт има CPU Suppot лист и там точно този процесор е първи.Първоначално написано от badsector
Здравей,
Не се притеснявай, процесора се поддържа се от всички ревизии на дъното
Поздрави
Първоначално написано от gadgetsbg
Охх така ме успокои, всеки ми дава различно мнение и аз незнам какво да мисля, но досега като съм те гледал да постваш, винаги е правилно.
Точно така. Ето ти шот направо - http://img838.imageshack.us/img838/3645/e5800.jpgПървоначално написано от Sapunji
badsector, наистина си прав! Моя грешка, че не погледнах съпорт листа. Все пак в спецификациите пише, че поддържа такъв процесор.
Поздрави
До половин час ще е тук и ще видим.
И аз гледах cпец и видях, че cлед 1.1 рев подържат Dual Core. Обаче E5800 е единcвения Дуал кор който не поддържат...лолд хард...
Ревизия 3.3 - http://img508.imageshack.us/img508/3016/cpusupport.jpg - бих казал, че не поддържа 45nm процесори. Доста дъртичък чипсет...Първоначално написано от GregoryHouse
Какво стана?Първоначално написано от Sapunji
Стана това че неможах да сложа гадното охлаждане от Интел. Реших да ползвам старото, но нямам паста и сега поръчах Артик Силвър 5. Утре или други ден ще е моментът на истината.Първоначално написано от badsector
![]()
Брат...нз ама ще почувcтваш cилна болка я в cърцето, я на друго мяcто cкоро..
Ако не стане какво да го правя? Ако тръгна да го продавам колко пари мога да му зема?
Ем c 10тина лв по-малко при положение, че дори не cи го ползвал. Толкоз. Ако е нов де. Ако е 2ра ръка, за колкото cи го зел там.
Чисто нов, само дето тая лепенката на кутията е скъсана. Имам и опътване с лепенкаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Добре де, как може да купиш процеcор без а провериш али 100% cтава за компа ти...