Цитирай Първоначално написано от amk933
...Естествено, че става по-бързо като му пишеш на ЛС. Нали като отвори форума веднага ще получи съобщението...
Това добре, но ти пишеш, че го чакате да се появи. Тоест може да си го чакаме с месеци и к'во тогава ли ще ми прочете съобщението, за да ми обърне внимание?
...Иначе с месеци може да не отвори тая тема и тоя раздел...
Не ме интересува дали точно той ще отвори темата. Важното е някой от екипа да го направи, за да се вземат мерки.
...Освен това изрични написах, че основната идея на ЛС е да се разберете 2мата...
Да се разберем двамата няма как да стане, просто съм имал достатъчно вземане-даване последните ~12-13 години с родни модератори и знам как се процедира масово.
...Злоупотреба с власт е...
Злоупотреба с власт е да направиш нещо, защото можеш да го направиш. Ако почне да раздава банове наляво и надясно, пак няма е злоупотреба с власт, така ли?
...И пак казвам може да става въпрос за чиста проба грешка или недовиждане, което може да се случи на всеки...
Разбира се. Но в случая става въпрос не за един, а два поста. И няма как да недовиди собственото си спам мнение. А имаше там още едно мнение, което дори е модерирано от самия него, че е и писал още спам вътре. И него ли не го е видял?
...Иначе, ако ще ти стане по-спокойно, с LadyDi сме обсъдили проблема.
На мен ми е все тая. Вие трябва да ставате по-спокойни (и благодарни), ако ви се посочват грешките, защото само така форумът може да поддържа добро ниво.