- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Оплакване от модератор
Това добре, но ти пишеш, че го чакате да се появи. Тоест може да си го чакаме с месеци и к'во тогава ли ще ми прочете съобщението, за да ми обърне внимание?Първоначално написано от amk933
Не ме интересува дали точно той ще отвори темата. Важното е някой от екипа да го направи, за да се вземат мерки.Първоначално написано от amk933
Да се разберем двамата няма как да стане, просто съм имал достатъчно вземане-даване последните ~12-13 години с родни модератори и знам как се процедира масово.Първоначално написано от amk933
Злоупотреба с власт е да направиш нещо, защото можеш да го направиш. Ако почне да раздава банове наляво и надясно, пак няма е злоупотреба с власт, така ли?Първоначално написано от amk933
Разбира се. Но в случая става въпрос не за един, а два поста. И няма как да недовиди собственото си спам мнение. А имаше там още едно мнение, което дори е модерирано от самия него, че е и писал още спам вътре. И него ли не го е видял?Първоначално написано от amk933
На мен ми е все тая. Вие трябва да ставате по-спокойни (и благодарни), ако ви се посочват грешките, защото само така форумът може да поддържа добро ниво.Първоначално написано от amk933