.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: идеи?

идеи?

Така на 16 съм, предполагам ще ме питате , а въпросното момче е с година по-голямо от мен.. в една компания сме и т.н. Много сме близки от година и нещо насам, но къде от лигавня, къде не започнах да изпитвам нещо към него и не беше еднопосочно, познаваме се, усетихме го. Правихме какво правихме изестно време (без секс), но аз трябваше да заминавам {най-много за седмица отсъствам, връщам се за по 2-3 дена и после пак} и сега стана така и не сме се виждали от известно време ,но и не поддържаме връзка като се върна пак ще се видим, компания, живеем много близко един от друг и т.н., а и пред хората се държим нормално. Но почнахме да се нареждаме един друг, чрез публикации, изказвания пред обши приятели |пред тях на матап, но се усещаме| и т.н. (никой не знае за нашите.. по - лични отношения) Той ме възприема като много борбена, силна, безкрупулна - виждайки предишните ми връзки, постоянно ми го натяква, а той е точно обратното на предишните ми тръпки, по - малък, по неопитен, и той го осъзнава. Въпроса ми е защо според вас се развиват така отношенията ни. Аз направих няколко тъпащини, но той ме беше провокирал например говорим си за как ще сме пред другите и т.н. защото ще ни е трудно а той ме отразя със "за мен не е проблем" на другия ден сме на маса компанията и с миналото момче с което се занимавах се лигавихме, нали да е както преди, цяла вечер то беше крив и си го изкарваше на всеки. Друга случка преди да стане каквото и да е било между нас му казах, че след няколко дена съм заета. След като стана нещо той ме пита какво ще правя въпросния ден, отговора бе "ще излизам с един стар приятел" той пак беше крив и си призна, че е заради това. Спрях, опитвах се да му покажа, че искам него.. при което той се държи като...кретен и така до сега. Не мога да реша дали да спра, както той смята, за 2 дена няма да ми пука (или поне да не го показвам) или да продължа да се опитвам да оправя отношенията ни. Ако съм сигурна, че има нещо към мен ще се постарая, но в противен случай..не , бих рискувала, но нз дали си струва... И той мисля, че просто няма защото знае с много по - добри , ако мога така да се изразя (дори според него е така цитирам "какво правиш с такъв убитак (визирайки себе си ) ") момчета аз правя толкова жертви или по скоро опити за него ... осъзнавам колко е объркано и натоварващо ако някой има съвет , гледна точка и т.н. ще съм му много благодарна
    момиче

няма как да вярваш в нещо,което не можеш да почувстваш.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защо криете връзката си?Може би това е проблема,просто ревнува вътре в себе си,ако връзката ви стане публично достояние,може би ще се поуспокои малко.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не мога да си представя как може да е по-неопитен от теб. Нито ти знаеш кво искаш, нито той. Разбери накрая искаш ли връзка с него или не и да опира ножът до кокала, какво се размотавате в междинно положение? Малките деца играят на криеница..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Много е сложно, преди много месеци се занимаваше с една моя приятелка и... питала съм я преди още да направим нещо, уж случайно, дали има нещо към него получавам отрицателен отговор, но ... а и първоначално беше само тръпка на физическа основа, но се почна с ревността (и аз смятам че е това) и сега.. в такива отношения. А като се опитам да говорим по темата избягва. То и това ще мине, но наистина смятах, че точно той може да ме направи щастлива. Мога и лесно без него, но с него ми е по-добре, макар и скрито.
    момиче

по неопитен от бившите ми. Аз искам да съм с него, но не мога да разговарям с него (предния коментар) и не знам дали да полагам някакви усилия, защото се чувствам виновна, или да го оставя със заблудите си за мен?
    момиче

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Той е по-затворен и неуверен в себе си (поне така разбрах). Окуражавай го. Гушни го, целуни го и му кажи, че ти си за него и той е за теб.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Защо криете връзката си?Може би това е проблема,просто ревнува вътре в себе си,ако връзката ви стане публично достояние,може би ще се поуспокои малко.
    И е време и двамата да започнете да пораствате.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на elysunny
    спрете да се криете, тъпо е, това ви проваля отношенията

Да, наистина, спрете да се криете и хубаво си поговорете. Големи хора сте вече все пак, а и нали си по-напреднала с материала.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    спрете да се криете, тъпо е, това ви проваля отношенията
    ей това е, не е сложно, все пак вие сте си важни, а не някакви си там...
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Съгласна съм. Не виждам смисъл да криете вашата връзка. Харесвате се , искате да сте заедно , тогава какъв е проблема ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Лапешко е.
    Седнете и поговорeте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си