.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на bloodymirror

Диоптерни очила и рамки

Здравейте.Имам няколко въпроса относно този тип рамки за очила понеже предишните ми очила не ми харесват как ми седят има ли възможност да си купя такъв тип рамки и някъде да ми поставят старите стъкълца на новите рамки? Или задължително трябва с новите рамки и нови стъкълца?

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Да,мила ще стане Първо купи и пробвай очилата дали ти стават и после можеш да отидеш в някоя Оптика там да ти сложат стъклата на новите рамки

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Това мисля, че няма как да стане. Както каза старите ти очила са с различна форма = > стъклата също. Тоест няма как да паснат на новите рамки.

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Зависи от рамката на сегашните ти очила.. според мене отиди в някоя оптика, покажи им сегашните си стъкла и рамка, както и новата, която искаш да си вземеш ( на снимка ) и те ще ти кажат, ако може да стане ще си я купиш, ако не няма смисъл, първо да я взимаш и после да ходиш да питаш

Мисля, че ще стане, но попитай в оптиката. Ако стъклото ти е голямо, а рамката по-малка, може да се изпили стъклото, но ако стъклото ти е малко, а рамката - голяма.. Не виждам как ще стане. По-добре попитай на място.. Ние няма да можем да ти кажем със сигурност.
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си