- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем с набиранията
Здравейте, имам 1 проблем.. Мога макс 4-5 набирания и то не хубави, но мога да права всякакви лицеви,за гърди и бицепс над 50, а за трицепс по 20-30 лицеви след като загрея... Лостовете при нас са малко и постоянно са заети, и не искам да се излагам.. кажете ми някакво решение? Има ли домашно упражнение, с което да свикна с набиранията.. ? Доколкото разбрах се иска повече техника от колкото сила?
За да можеш да правиш повече набирания трябва да бъдеш повече време на лоста. Така че игнорираш другите и отиваш, всеки започва отнякъде.
"лицеви за бицепс"![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
все едно съм го чул от тебеПървоначално написано от awerw
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
а аз като видя някоя тема "плочки" и се сещам а тебеПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
да се излагаш пред другитети да не мислиш че те са се родили научени
избий си го това от главата и отивай на лоста да се "излагаш"
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Ходи по време, когато няма никой на лостовете. Така ще можеш да тренираш спокойно. Също така лицеви опори за бицепс не съм виждал досега сигурно е нещо ново![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Само по начина ти на мислене разбирам, че си под 13г...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
В голяма грешка си-лицевите на awerw са точно за бицепс.Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()