.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Голям фен

Какъв човек си ти забога ?

Историята свързана с ''добрата '' ми приятелка ,малко е дълга но се надявам някой да я прочете .. От известно време аз харесвам едно момче (5 години) . През последните дни това момче започна да ми прави някакви загадки така да се каже . Започна да се държи мило с мен , да ме следи с поглед и т.н Въпросната приятелка постоянно ме насърчаваше да ида и АЗ (?!?!?!) да го попитам какво тава тука и т.н .. И ето ,че дойде един момент , в който той беше сам и тя започна да ме приканва но аз не исках ,след което ми каза : Аз ти казах какво ще последва ... (Демек ,че ако не го попитам повече няма да бъдем приятелки и т.н) Заряза ме точно тогава когато ми беше най-трудно . А сега се държи като пълна овца ето и следната хронология :
    Аз : ot de net be bate ?
    Tя: от един астероид
    Аз : da si napravq li kosaa kusa ?
    тя: ehh ти си решаваш ........
    ....
    Аз : аз знам че не си говорила с него нямаш смелост да го питаш ...
    тъй че нито мога да ти помогна нито вече искам да ти помагам ...
    Какъв човек си ти забога ? Каква приятелка ? Ако й кажа да излезем ; не не мога . А един ден ми каза ,че нямало за какво да си говорим вече нз си какво .. Много я търпя и много я обичам ама ... Да ме зареже ,точно тогава когато най-много се нуждая от нея и от съвети те и ... Ако аз не и се обадя тя не се обажда .. Ако аз не и пиша , тя не пише .. Исках само да видите какви хора има ... Ясно е ,че повече не искам да я виждам и да контактувам с нея ,просто ми писна винаги да ми се прави на интересна (а е с 1 година по-малка ) ..
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не ти е била никаква приятелка , това би трябвало да ти е ясно. Щом ще те зареже по такава причина , всъщност не ми се вярва да е това , но както и да е. Правиш като нея и не й обръщаш внимание.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    in Middletown.. ^^
    ooo, изобщо недей да и ходиш след гъза...не се занимавай с нея, изобщо..игнорирай я ..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от differenTgiirL
    ooo, изобщо недей да и ходиш след гъза...не се занимавай с нея, изобщо..игнорирай я ..
    \/
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Интересно как ли викат на такива хора с мъжки пол?!?!?
    Кроасани..
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Бе физически съм готова,ама не и душевно...
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен.Единствения вариант е някой спешно да плати и да вляза.

Голям фен
    Окей Мерси хора Обичам го този форум ! Има адски добри хора
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Никаква приятелка не ти е щом те е заразяла за такова нещо ..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз нищо не разбрах от темата, ама барабар петко с мъжете
    никаква приятелка не ти е

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Теглиш й една майна и това е..

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Пълен игнор и тва е

Повече от фен Аватара на NoMore
    Е не не знам какво да кажа аз ли не разбрах или приятелката ти е болна? Значи за*бава те заради това, че не искаш да говориш с момчето с което се харесвате понеже те е срам? Е не такъв филм няма Не виждам проблема честно, нея не я засяга пряко тази случка... по никакъв начин не си я предала, обидила или прецакала. Боже много тъпа овца тая твоята приятелка игнорирай я то какво да направиш то смешно чак...
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    in Middletown.. ^^
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Боже много тъпа овца тая твоята приятелка игнорирай я то какво да направиш то смешно чак...

Както казах по горе тегли и майната, колкото по-рано, толкова по-добре за теб, няма да страдаш толкова, че ще ти липсва..щом, чака да и пишеш или да и се обадиш, значи хич няма надежда с тая п*тка..не се занимавай с нея, нека да ходи да си чупи главата и да се прави на интересна пред други..

Град
    in Middletown.. ^^
    Цитирай Първоначално написано от differenTgiirL
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Боже много тъпа овца тая твоята приятелка игнорирай я то какво да направиш то смешно чак...

Както казах по-горе, тегли и майната, колкото по-рано, толкова по-добре за теб, няма да страдаш толкова, че ще ти липсва..щом, чака да и пишеш или да и се обадиш, значи хич няма надежда с тая п*тка..не се занимавай с нея, нека да ходи да си чупи главата и да се прави на интересна пред други..

Голям фен Аватара на ysmivka
    До колкото разбирам аз - тя те е изнудвала, че ако не говориш с въпросното момче няма да ти бъде повече приятелка, така ли? Това повече ми прилича на изнудвачка от колкото на приятелка. Разбирам да иска да те накара да завържеш контакт с въпросното момче, защото знае, че го харесваш и да иска да си щастлива, но чак да те изнудва с цената на приятелството ви....
    Е, вече със сигурност знаеш, че не ти е била истинска приятелка не се занимавай с нея и не се ядосвай просто няма смисъл вече.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Всичко това звучи много детинско.. "Ако не отидеш при него, не съм ти приятелка."
    А ти защо и ходиш зад гъза? Игнорирай я.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Па голем прас кат нема ти е приятелка.Такива приятели...не,мерси.

Голям фен
    Мерси хора за пореден път
    Или всичко или нищо .

Хах-ти си късметлийка....Те моите бивши "приятелки", като ми се обидеха-или ме обиждаха или са се опитвали да праят женски бой с мен (казах опитвали- ) Или са настройвали сички срещу мен та да "няам приятели " пфф жалка история....Сега ше ти кажа какво правех аз-или им отвръщах, или се едно ги няма....

Голям фен
    Тя нищо не може да ми каже пиклата щото знае ,че с 1 обаждане и е 2 метра под земята .. Иначе налагам и пълен игнор ! Вчера минавам и отдалече я видях и тя ми вика по име нали се едно да ме поздрави обаче аз си я подминах като баща ми катаджия .
    Или всичко или нищо .

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Тя нищо не може да ми каже пиклата щото знае ,че с 1 обаждане и е 2 метра под земята .. Иначе налагам и пълен игнор ! Вчера минавам и отдалече я видях и тя ми вика по име нали се едно да ме поздрави обаче аз си я подминах като баща ми катаджия .
    Само така сестро-покажи й кой е шефът и кой-заекът

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
    Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Само така сестро-покажи й кой е шефът и кой-заекът
    okay ; **
    Или всичко или нищо .

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    аз нищо не разбрах от темата, ама барабар петко с мъжете
    никаква приятелка не ти е

и аз така.
    Поставяла й е ултиматуми..
    Значи явно не ти е приятелка.
    Между другото..На тъпи въпроси,тъпи отговори можеш да очакваш(относно чата)..Не смятам,че се е правила на интересна.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Е, явно само аз съм на различно мнение...

vakanciqta, харесваш някакво си момче от цели 5 ГОДИНИ, а момичето просто те е накарало да го заговориш, но ти не, ами честно казано глупаво си е, не, че и нейната постъпка не е глупава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си