- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв човек си ти забога ?
Историята свързана с ''добрата '' ми приятелка ,малко е дълга но се надявам някой да я прочете .. От известно време аз харесвам едно момче (5 години) . През последните дни това момче започна да ми прави някакви загадки така да се каже . Започна да се държи мило с мен , да ме следи с поглед и т.н Въпросната приятелка постоянно ме насърчаваше да ида и АЗ (?!?!?!) да го попитам какво тава тука и т.н .. И ето ,че дойде един момент , в който той беше сам и тя започна да ме приканва но аз не исках ,след което ми каза : Аз ти казах какво ще последва ... (Демек ,че ако не го попитам повече няма да бъдем приятелки и т.н) Заряза ме точно тогава когато ми беше най-трудно . А сега се държи като пълна овца ето и следната хронология :
Аз : ot de net be bate ?
Tя: от един астероид
Аз : da si napravq li kosaa kusa ?
тя: ehh ти си решаваш ........
....
Аз : аз знам че не си говорила с него нямаш смелост да го питаш ...
тъй че нито мога да ти помогна нито вече искам да ти помагам ...
Какъв човек си ти забога ? Каква приятелка ? Ако й кажа да излезем ; не не мога . А един ден ми каза ,че нямало за какво да си говорим вече нз си какво .. Много я търпя и много я обичам ама ... Да ме зареже ,точно тогава когато най-много се нуждая от нея и от съвети те и ... Ако аз не и се обадя тя не се обажда .. Ако аз не и пиша , тя не пише .. Исках само да видите какви хора има ... Ясно е ,че повече не искам да я виждам и да контактувам с нея ,просто ми писна винаги да ми се прави на интересна (а е с 1 година по-малка ) ..
Или всичко или нищо .
Не ти е била никаква приятелка , това би трябвало да ти е ясно. Щом ще те зареже по такава причина , всъщност не ми се вярва да е това , но както и да е. Правиш като нея и не й обръщаш внимание.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ooo, изобщо недей да и ходиш след гъза...не се занимавай с нея, изобщо..игнорирай я ..![]()
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
\Първоначално написано от differenTgiirL
/
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
ОкейМерси хора
Обичам го този форум ! Има адски добри хора
![]()
Или всичко или нищо .
Никаква приятелка не ти е щом те е заразяла за такова нещо ..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Теглиш й една майна и това е..![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Е не не знам какво да кажа аз ли не разбрах или приятелката ти е болна?Значи за*бава те заради това, че не искаш да говориш с момчето с което се харесвате понеже те е срам? Е не такъв филм няма
Не виждам проблема честно, нея не я засяга пряко тази случка... по никакъв начин не си я предала, обидила или прецакала. Боже много тъпа овца тая твоята приятелка игнорирай я то какво да направиш то смешно чак...
In a mad world , only the mad are sane...
Първоначално написано от NoMore
![]()
![]()
Както казах по горе тегли и майната, колкото по-рано, толкова по-добре за теб, няма да страдаш толкова, че ще ти липсва..щом, чака да и пишеш или да и се обадиш, значи хич няма надежда с тая п*тка..не се занимавай с нея, нека да ходи да си чупи главата и да се прави на интересна пред други..
Първоначално написано от differenTgiirL
До колкото разбирам аз - тя те е изнудвала, че ако не говориш с въпросното момче няма да ти бъде повече приятелка, така ли? Това повече ми прилича на изнудвачка от колкото на приятелка. Разбирам да иска да те накара да завържеш контакт с въпросното момче, защото знае, че го харесваш и да иска да си щастлива, но чак да те изнудва с цената на приятелството ви....![]()
Е, вече със сигурност знаеш, че не ти е била истинска приятелка не се занимавай с нея и не се ядосвай просто няма смисъл вече.
![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Всичко това звучи много детинско.. "Ако не отидеш при него, не съм ти приятелка."
А ти защо и ходиш зад гъза? Игнорирай я.
Па голем прас кат нема ти е приятелка.Такива приятели...не,мерси.
Мерси хора за пореден път
Или всичко или нищо .
Хах-ти си късметлийка....Те моите бивши "приятелки", като ми се обидеха-или ме обиждаха или са се опитвали да праят женски бой с мен (казах опитвали-) Или са настройвали сички срещу мен та да "няам приятели " пфф жалка история....Сега ше ти кажа какво правех аз-или им отвръщах, или се едно ги няма....
Тя нищо не може да ми каже пиклата щото знае ,че с 1 обаждане и е 2 метра под земята.. Иначе налагам и пълен игнор ! Вчера минавам и отдалече я видях и тя ми вика по име нали се едно да ме поздрави обаче аз си я подминах като баща ми катаджия .
Или всичко или нищо .
Само така сестро-покажи й кой е шефът и кой-заекътПървоначално написано от vakanciqta
![]()
okay ; **Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
Или всичко или нищо .
и аз така.Първоначално написано от bloodyF
![]()
Поставяла й е ултиматуми..
Значи явно не ти е приятелка.
Между другото..На тъпи въпроси,тъпи отговори можеш да очакваш(относно чата)..Не смятам,че се е правила на интересна.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'