Историята свързана с ''добрата '' ми приятелка ,малко е дълга но се надявам някой да я прочете .. От известно време аз харесвам едно момче (5 години) . През последните дни това момче започна да ми прави някакви загадки така да се каже . Започна да се държи мило с мен , да ме следи с поглед и т.н Въпросната приятелка постоянно ме насърчаваше да ида и АЗ (?!?!?!) да го попитам какво тава тука и т.н .. И ето ,че дойде един момент , в който той беше сам и тя започна да ме приканва но аз не исках ,след което ми каза : Аз ти казах какво ще последва ... (Демек ,че ако не го попитам повече няма да бъдем приятелки и т.н) Заряза ме точно тогава когато ми беше най-трудно . А сега се държи като пълна овца ето и следната хронология :
Аз : ot de net be bate ?
Tя: от един астероид
Аз : da si napravq li kosaa kusa ?
тя: ehh ти си решаваш ........
....
Аз : аз знам че не си говорила с него нямаш смелост да го питаш ...
тъй че нито мога да ти помогна нито вече искам да ти помагам ...
Какъв човек си ти забога ? Каква приятелка ? Ако й кажа да излезем ; не не мога . А един ден ми каза ,че нямало за какво да си говорим вече нз си какво .. Много я търпя и много я обичам ама ... Да ме зареже ,точно тогава когато най-много се нуждая от нея и от съвети те и ... Ако аз не и се обадя тя не се обажда .. Ако аз не и пиша , тя не пише .. Исках само да видите какви хора има ... Ясно е ,че повече не искам да я виждам и да контактувам с нея ,просто ми писна винаги да ми се прави на интересна (а е с 1 година по-малка ) ..