- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва!
еми значи я покани на разходка някъде в парка както казах
поговорете си, опознайте се, минавай с леки комплименти и ако усетиш, че трябва я целуни, аз бих те посъветвала да се опознаете малко повече преди да се опитваш да я целуваш
важното е да не си прекалено директен щото може да те отреже доста злобно, карай я полека
моето мнение е да не и казваш още сега поизчакай малкои разбери. поговори си с приятелките и.и това че те заговаря понякога просто означава че е общителен човек. просто излесте някаде с приятели покани я и според мен тогава ще разбереш да ли я кефиш късмет
Съгласна съм..ама откога ще да е тая нова ученичка? Днеска беше вторият учебен ден, толкова бързо ли е започнала да те заговаря?Първоначално написано от Chacho
А ние няма как да знаем дали харесва ниски момчета.
Първоначално написано от Phonique
Ахахаха, моме, добре че не си момче, щеше да седиш на сухо. Като не се познават се опознават, сещен sie sich? А като дойде моментът, няма да й го казва, а ще действа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми опознайте се,ама не тръгвай да я целуваш....еми хубаво че не съм момче,никога не правя първата стъпка няма и да правя...Първоначално написано от Chacho
Не знаех, че днес някой кани другия на среща с думите "Хайде на среща"![]()
Както и да е.
Авторе, за да си пич, трябва да свикнеш с мисълта, че трябва да действаш, дори да не си сигурен какво ще стане. И да те отреже - светът не свършва, ти си пробвал и си разбрал, а не се чудиш и маеш като някое момиче :Д
Определено ще ти пусне!
Дръж се естествено. Ако не те хареса няма да е заради височината.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Днеска даже неможах да я заговоря
просто не намирам тема за разговор!