.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на elysunny
    еми значи я покани на разходка някъде в парка както казах
    поговорете си, опознайте се, минавай с леки комплименти и ако усетиш, че трябва я целуни, аз бих те посъветвала да се опознаете малко повече преди да се опитваш да я целуваш
    важното е да не си прекалено директен щото може да те отреже доста злобно, карай я полека

моето мнение е да не и казваш още сега поизчакай малкои разбери. поговори си с приятелките и.и това че те заговаря понякога просто означава че е общителен човек. просто излесте някаде с приятели покани я и според мен тогава ще разбереш да ли я кефиш късмет

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Проблем е да те притеснява височината.
    Проблем е и да се трогваш от това, кой - кого е заговорил.

Всъщност, ако не ти пука дали те харесва и действаш въпреки това, ще си изиграеш правилно картите. Може и да те отсвири, може и да не те, ама нали за това са ти топките - да действаш.
    Съгласна съм..ама откога ще да е тая нова ученичка? Днеска беше вторият учебен ден, толкова бързо ли е започнала да те заговаря?
    А ние няма как да знаем дали харесва ниски момчета.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Phonique
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Да я покани на среща, да я целуне? Защо трябва да й казва?
    Прибързано е да я целува веднага,не знае още нищо...ами ако няма нищо,ако са просто приятели,ще стане мега неловка ситуация и ще си развалят приятелството,а са едва 8ми клас.... Да я покани на среща е най-добре... Ако искаш не и казвай в прав текст айде на среща...ей така " Айде на кафе" или там кино на каквото ходите
    пак е по-добре от това да и го изтърси ей така не мислиш ли? той не я познава (даже сам си го каза), тя него - съвсем сигурно. може и "мерси" да няма даже.
    И пак ти сама го каза,не се познават изобщо добре,да я целуне ли?За мене е грешно...най-много да я целуне и да избяга и после да се правят че не се познават...като в детската градина,напротив в детската градина после се държат за ръце и си подаряват рисунки...

Ахахаха, моме, добре че не си момче, щеше да седиш на сухо. Като не се познават се опознават, сещен sie sich? А като дойде моментът, няма да й го казва, а ще действа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Да я покани на среща, да я целуне? Защо трябва да й казва?
    Прибързано е да я целува веднага,не знае още нищо...ами ако няма нищо,ако са просто приятели,ще стане мега неловка ситуация и ще си развалят приятелството,а са едва 8ми клас.... Да я покани на среща е най-добре... Ако искаш не и казвай в прав текст айде на среща...ей така " Айде на кафе" или там кино на каквото ходите
    пак е по-добре от това да и го изтърси ей така не мислиш ли? той не я познава (даже сам си го каза), тя него - съвсем сигурно. може и "мерси" да няма даже.
    И пак ти сама го каза,не се познават изобщо добре,да я целуне ли?За мене е грешно...най-много да я целуне и да избяга и после да се правят че не се познават...като в детската градина,напротив в детската градина после се държат за ръце и си подаряват рисунки...

Ахахаха, моме, добре че не си момче, щеше да седиш на сухо. Като не се познават се опознават, сещен sie sich? А като дойде моментът, няма да й го казва, а ще действа.
    Еми опознайте се,ама не тръгвай да я целуваш....еми хубаво че не съм момче,никога не правя първата стъпка няма и да правя...

anonymous708973
    Guest
    Не знаех, че днес някой кани другия на среща с думите "Хайде на среща"

Както и да е.
    Авторе, за да си пич, трябва да свикнеш с мисълта, че трябва да действаш, дори да не си сигурен какво ще стане. И да те отреже - светът не свършва, ти си пробвал и си разбрал, а не се чудиш и маеш като някое момиче :Д

Супер фен
    Определено ще ти пусне!

Дръж се естествено. Ако не те хареса няма да е заради височината.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Днеска даже неможах да я заговоря просто не намирам тема за разговор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си