.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

как да запо4на?

Значи, първо да кажа здрасти–това ми е първата тема тук!
    сега по въпроса-искам да попитам как да запо4на да тренирам(целта ми е да подобря общото си състояние и вид).Нямам по4ти никакъв опит освен малко домашни упражнения- от които само съм заслабнал понеже преди бях пълен.Отворен съм за опции- ако има някоя фитнес зала с приятна атмосфера в бургас - по близо до центъра ако може или просто предложете нещо друго - как сте започнали вие?

от коя мъхълъ си ? кажи колко си килограма ... години ... височина ... от къде си ... в центъра на село разстрелци има фитнес зала ... сеш ли се... ние не можем да четем мисли .. кажи от къде си .. кажи ква ти е целта ... покачване на мускулна маса ... отслабване ... ?? ние мисли не можем да четем....

Цитирай Първоначално написано от poison1337
    от коя мъхълъ си ? кажи колко си килограма ... години ... височина ... от къде си ... в центъра на село разстрелци има фитнес зала ... сеш ли се... ние не можем да четем мисли .. кажи от къде си .. кажи ква ти е целта ... покачване на мускулна маса ... отслабване ... ?? ние мисли не можем да четем....
    ами от бургас съм живея близо до центъра висок съм тежа около 70 килограма и искам леко да си пока4а мускулната маса.

Повече от фен Аватара на attacker5
    Град
    Maranello
    Почвай яко зоб..

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от buggery
    ами от бургас съм живея близо до центъра висок съм тежа около 70 килограма и искам леко да си пока4а мускулната маса.
    Яж здравата и тренирай редовно и ще покачиш, за яденето,както и всичко друго свързано с фитнеса, виж в http://www.bb-team.org/.

Цитирай Първоначално написано от Shines
    Цитирай Първоначално написано от buggery
    Яж здравата и тренирай редовно и ще покачиш, за яденето,както и всичко друго свързано с фитнеса, виж в http://www.bb-team.org/.
    благодаря за сайта!

http://anaboli.eu/

П.С. и аз съм мноу висок - 110 -

ха плюя на твоите анаболи ...имам бекон!!!!!

Супер фен Аватара на zero
    първо си избери какво да тренираш, а след това се обърни към професионалист.

добре някой може ли да ми препоръ4а добра фитнес зала в бургас - най важно е да няма висока концентрация от мутри и да е близо до центъра

няма как да избягаш мутрите . хранене, тренировки и дисциплина.
    проверяваш в нета няколко хранителни режима, няколко тренировки и газ! много сайтове за добавки имат онлайн фитнес консултации по скайп
    Ако някой има нужда от помощ, за да "модифицира" тялото си ще помагам

Мега фен Аватара на Chacho
    Мутрите във фитнеса не пречат, повечето съм забелязал, че са печени там.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си