- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам цикъл :@
Стига де, просто се опитах да успокоя момичето.Ако си беше изтраял\a нямаше да е нужно да казвам, че съм момче.Първоначално написано от SunT
![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Мале момичеЗа кво ти е да имаш цикъл?! Само за да си като другите ли? Я се стегни, ебати простотиите си изписала... за пръв път виждам момиче, което да се ядосва за това, че няма цикъл. Аз се пукам от щастие и облекчение като ми минат дните, които трябва да изтърпя всеки месец, а тя ше ми вика че и е било гадно за дето изобщо не и е идвало. Другите кво фукат ти се че имат цикъл ли
Мале
Прииска ти се да си като другите за да не изоставаш от групичката ли
Ти изобщо знаеш ли какво е това? Как трябва да се мъчиш... и да ти е гадно ако случайно трябва да ти дойде точно когато си се заканила да ходиш на море... нервно ти е, сменяш превръзки/тампони, болки в корема и т.н., в някои случаи дори не можеш да станеш от леглото заради болката, която изпитваш. Тва дали имаш или нямаш да не би да определя дали си жена, дали си умствено развита, и т.н, просто ти си още малка и няма нищо лошо в това, че нямаш. Радвай се докато можеш, защото някой ден ще отвориш тази тема и много ще си се смееш.
И аз да кажа- изобщо не бързай, не е нещо хубаво! (хубаво е само когато си правила рискован секс и си треперила няколко дни в очакване да ти дойде) А и да бързаш няма как да го предизвикаш да ти дойде, така че радвай си се на живота и не се притеснявай! Според един познат- лекар, до 18г е съвсем нормално да нямаш менструация, след това чак трябва да се притесняваш!
![]()
Ти си живеи живота докато можеш . Ужасно е боли те корема кръста превръските са неудобни . Ще ти дойде не се бой![]()
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Една приятелка и дойде последна края на 7 клас , а много искаше Като и дойде така рева такива кравоизливи имаше по една седмица не можеше да мръдне от леглото , така че ......... Хич не ти трябва
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Филмирани хлапета,дай ся всички кат имат и на мен задължително тряя ми дойде! Няма такъв филм,ако не ти дойде до 16тата годишнина тогава се филмирай!После като дойдеш , ще искаш да свършва по-бързо и да не те боли!
maDamn
Това е напълно нормално и да не ти пука !![]()
![]()
ееех, как се радвам 4е съм мом4е![]()
![]()
![]()