- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам цикъл :@
ох.... още от разсъждаването ти виждам някой неща, но няма значение... какво означава искам да имам цикъл ??? ти знаеш ли какво мъчение е? лятото ходиш с течове,на басейни не можеш да ходиш (ходиш ама с други екстри и пак не е много приятно) изнервена си най-малко 3 дена.. боли те корем.... я пак си помисли дали искаш ? .. виж.. на мен ми дойде дооста малка...края на 4ти клас някъде.. или началото на 5ти там някъде...след началото на 5ти не е било.. и мислиш ли,че ми беше хубаво ? аз ще ти кажа - НЕ .. това да имаш цикъл не е кой знае какво.. да,израстваш по някакъв начин.. ама си представи как ще имаш цикъл цял живот.. за какво ти е да бързаш? .. не трябва да те е срам от това, че нямаш цикъл.. лично на моя съученичка и дойде лятото 8ми за 9ти клас... това дали някой има менструация или не не показва колко е израснал умствено... за всичко си има време....а тия, които те гледат странно да си гледат работата.. след 1 год. секс ли ще правят.. и ти ако не правиш какво ? ще си задръстена,тъпа и т.н. - не мисля
.. гледай си ученето, а менструацията цял живот ще те тормози
.. айде.. успех и по-спокойно.. на всеки му идва различно..следващия път като те питат им кажи - личен въпрос не отг. и толкова
![]()