- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам цикъл :@
[b]В 7клас съм..Всички момичета от моя клас имат..Само аз се чувствам гадно.По някой път ми се иска да имам,а друг път-не ми се ще [тоест,искам да съм по-малка].. Моля ви за помощ!Веднъж коментираха и ме попитаха дали ми е дошло и аз казах не, и те направиха едни физиономии..![]()
..
Оф..Ако си на 16 вече не е нормално.
Така че нищо ти няма,споко
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Това бяло течение ме дразни..
радвай се докогато можеш, щото после ще искаш да нямаш цикъл. всеки се развива различно, така че не се притеснявай. хич да не ти пука кво си мислят другите.. все пак всеки е различен, някои по-бавно се развиват, други по-бързо.. това, че все още нямаш цикъл не бива да те притеснява, и в никакъв случай не трябва да се чувстваш различна или не-жена..... ако до 16 не ти дойде, трябва да отидеш на лекар..така че не бързай,има още дооооооста време
ох.... още от разсъждаването ти виждам някой неща, но няма значение... какво означава искам да имам цикъл ??? ти знаеш ли какво мъчение е? лятото ходиш с течове,на басейни не можеш да ходиш (ходиш ама с други екстри и пак не е много приятно) изнервена си най-малко 3 дена.. боли те корем.... я пак си помисли дали искаш ? .. виж.. на мен ми дойде дооста малка...края на 4ти клас някъде.. или началото на 5ти там някъде...след началото на 5ти не е било.. и мислиш ли,че ми беше хубаво ? аз ще ти кажа - НЕ .. това да имаш цикъл не е кой знае какво.. да,израстваш по някакъв начин.. ама си представи как ще имаш цикъл цял живот.. за какво ти е да бързаш? .. не трябва да те е срам от това, че нямаш цикъл.. лично на моя съученичка и дойде лятото 8ми за 9ти клас... това дали някой има менструация или не не показва колко е израснал умствено... за всичко си има време....а тия, които те гледат странно да си гледат работата.. след 1 год. секс ли ще правят.. и ти ако не правиш какво ? ще си задръстена,тъпа и т.н. - не мисля
.. гледай си ученето, а менструацията цял живот ще те тормози
.. айде.. успех и по-спокойно.. на всеки му идва различно..следващия път като те питат им кажи - личен въпрос не отг. и толкова
![]()
Не бързай толкова.Има време да ти дойде![]()
![]()
Иска ми се и аз да съм в този период,още да не ми е идвало....всеки месец точно 5 дни ме боли ужасно корем и съм с чаша топъл шоколад на корема....радвай се,има време още си 7 клас...
Евала ти FuCKkK13 много точно го каза!!!
Оф кво ти пука, че тези от твоя клас имат...![]()
Всичко с времето си. За къде бързаш? После като ти дойде, ще искаш да не ти е идвало тогава...![]()
awerw♥
За това няма определена година, в която трябва да ти дойде задължително! Всеки организъм си е различен. На едни идва по-рано, на други по-късно.
По-горе много добре ти го казаха, но не съм съгласна, че е мъчение. Още сте малки и не знаете какво е да имаш някои по-деликатни проблеми.( и дано не ви се налага), които се отразяват първо на цикъла ти. Тогава разбираш, че нещо не е наред и започват едни обикаляния по лекари.
На много момичета им идва много късно, на други много рано. Аз нямах и 12г. когато ми дойде.Беше ужасно! Но не се притеснявай, а обсъждай тези проблеми с майка си. Само тя може да ти помогне, защото си с нейното тяло. При вас явно по-късно идва. Нейно задължение е да те светне. Ние не можем с нищо да ни помогнем.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
После ще пишеш теми "Как да си спра течението"?![]()
МОМИЧЕ!
Споко, сега искаш цикъл ама след време ще търсиш хапчета против главоболие, болки в корема и намаляване на цикъла. Ако не ти дойде до 15 години тогава се притеснявай :]
О, боже да ти имам проблемаМоже само да се радваш, че нямаш цикъл все още
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Оо,радвай се,че още не ти е дошло...Какво като ти се подиграват... Това да не зависи от теб?!Първоначално написано от kitty02
И аз сега съм 7 клас и на половината момичета не им е дошло още...нормално е все пак...
P.S-Не знам,защо всички искат да им идва...тва е супер гадноо,а за голяма жалост на мен ми дойде в 3 за 4ти клас![]()
Понякога си мисля , че нарочно се опитвате да си създадете проблеми и да си измислите излишни комплекси.
И какво като нямаш цикъл ? Не е яко. Радвай се , докато го нямаш. А и все още си е нормално.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Радвай се за сега, защото като ти дойде .. Ще те боли корема, хапчета трябва да гълташ, ще се притесняваш дали ти е протекло и тем подобни..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Абе,да ти имам проблема.Живот си беше когато нямах цикъл.На мен ми дойде на 13 и преди това си мислех,че е нещо много яко,много исках да ми дойде..а сега ако може да го няма хич,а пак да мога да зачена след години,най-добре ще е.И от какъв зор те притеснява,че съученичките ти имат..ако ти се подиграват,излъжи ги,кажи им,че ти е дошло и готово.
Believe in yourself.
Като бях малка нито съм си мислела за цикъл, нито изобщо съм се замисляла дали го искам или не. А ми дойде на 11. Със зверски болки. Намразих го още от тогава. Но пък като почнах да правя секс, всеки месец си го посрещам с овации![]()
Евала за точният отговор!!!!Първоначално написано от FuCKkK13
Както каза SmilezZz - не е яко.Да, може да се почувстваш по-голяма или нещо такова обаче после ще ти се струват толкова глупави тези комплекси и ще ти се иска да си имала още малко време.
И аз нямам, а съм на 20, спокойно!![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Е това вече не е нормално.Първоначално написано от Red_Hair