.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Bulgaria

Хора айде дайте ми идея :х Моля !!!!!!

Първо здравейте .... имам следния проблем. Като си харесам момиче естесвеното е да се опитам поне да и пиша обаче като и пиша почвам да откачам за това какво да и кажа да не ме помисли за някой ...... нали разбрахте ме. Така момичетата да се вкючат и да помогнат за какво обичате да говорите.Ако обича да говори много няма проблем за мен аз мога да слушам с часове но не знам каква е ако е от по мълчаливите.....
    Благодаря на всички предварително !!!!!!!!!!!!!!!! (за тва горе и момчетата с повече опит да се вкючват)

Град
    Пловдив
    Ти започни разговора с едно "Здравей!Как си ? " и т.н. и после няма да усетиш как ще си протече разговора....

Град
    Bulgaria
    ще ми се да е така но постоянно в главата ми е тва и не мога да се от отпусна :х :х :х :х

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ъх, пак ли... търси общи интереси задавайки въпроси?? а, а, колко сложно и неочаквано нали.... най-лесно вървят разговори за популярни неща - музика/филми/книги/актьори бла бла бла бла бла един куп неща от рода. спомените също са хубаво нещо.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на elysunny
    просто след здравей, как си, разказваш някоя маловажна случка, после и тя ще разкаже нещо и така се почва

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    мн забавен проблем имаш.... ако няма какво да си кажете ... и просто мълчите ... отиди и я гушни.. може моми4етата да се правим на недостъпни ама ни харесва да се гушкаме
    без ПОДПИС ... xD

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Разпитвай я за нея и я опознавай, от наученото все по-лесно ще измисляш теми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Почваш 'няква рандъм тема, колкото да се заформи неангажиращ разговор и като попишете известно време ще си проличи дали бихте могли да имате нещо. Нормално е да ти се иска симпатиите да са взаимни, ама приеми че не винаги се получава. Който не играе няма как да спечели.
    Щях да кажа да действаш на живо, ама щом в чата ти е трудно ме съмнява да ти се получи, ако сте очи в очи. (И все пак е индивидуално, при някои е обратното).

Banned Мега фен
    по принцип повечето момичета обичат да говорят за себе си .. иначе по обширни теми... примерно 'здравей'' как си'' ''какво правиш'' .. ако туко -що се запознавате ''къде учиш'' (ако имаш някой приятел или приятелка от нейното дскл. 'и го казваш ) питаш я каква музика сл... като ти отг. ти казваш какво мислиш за тази музика и ти каква музика обичаш.. ако имаш хоби я питаш ''обичаш ли да правиш дрън дрън дрън'' и т.н. ...какво толкова не можеш да измислиш.. я по-спокойно .. няма да се жениш за нея

ако найстина стане неловко мълчание можеш да пуснеш по някой виц. винаги оправя насроението . може и да си поговорите и за хранате тя поне е в изубилие и има много видове. направи и комплимент нещо което малко хора забелязват много ще я очароваш така е поне аз така мисля

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Виц? Някой каже ли ми виц винаги ме кара да се чувствам задължен да се смея и крайния резултат е или изкуствен смях, или неловко мълчание. А относно филми, музика, актьори и т.н.:звучи като нещо универсално, но истината е, че малко хора говорят за това. Просто говори каквото ти дойде на ума, каквото и да е. Аз така правя като същевременно разпитвам момичето за някви произволни неща и все се получава нещо. А ако просто е кифла, дето не може да върже две изречения направо казвам: "Идвам ей сега!" (и не идвам).

Ей ти и пример: Леле ква брутална поничка ядох днес от Dunkin' Donuts. Ти яла ли си там? Кефят ли те?

Тва казах, защото тва ми дойде първо на ума, но като цяло можеш да говориш квото и да е.

Обичаме за себе си да говорим. Опознай я.
    Колкото повече знаеш за нея толкова по лесно ще ти става да започваш разговор с нея.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Bulgaria
    мерси за суветите мисля че ще стане

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Всичко беше изчерпателно.Сега остава ,ти да действаш (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ако разговорът ви не потръгва какво въобще ще правите заедно???
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

anonymous708973
    Guest
    Просто й пишеш, все едно ти е някво приятелче. Без лигави обръщения, все едно сте заедно, без тонове комплименти

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако се филмираш толкова, няма как да вървят нещата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си