- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да кажа на всички момичета..
Никой не заслужава сълзите ви.Ако едно момче иска да е с вас, ще е с вас без оправдания и без да ви се сърди за всичко и да ви намира кусури.Казвам това от опит, защото се борих за момче така както надали някой би въобще помислил да прави.. и получих единствено критика и недоверие.. Базирано на това, че някога съм говорила с момче.А дори не бих могла да кажа, че имам приятели от мъжки пол.От доста време съм сама и сега разбирам, че май е било грешка всичко, което правих за този човек само и само да се реши най-накрая да сме заедно.Една жена трябва да има някакво достойнство, не да се оставя някакъв да я прави на луда.Такова нещо като споделена любов вече се съмнявам, че има, винаги единият обича повече и се старае, а другият не си дава никакъв зор.
Пиша тази тема, защото съм афектирана и ме е яд и ми писна от цялата тази ситуация, а критика към мен очаквам и то голяма.Вече обаче няма как да се трогна след като съм превъзмогнала обидите на любим човек, какво остава за непознат от форум.
кво толкова си направила
има и момчета, които се борят така, аз веднъж се подиграх с едно момче така и хич не се гордея, хората правим грешки, приеми го
мисълта ми е, че не само сред момчетата има идиоти, този не става окай продължаваш напред с усмивка на лицето, колко още разочарования ще имаш, а колко още хубави моменти, живей за хубавото и очаквай само хубавото, не мисли кой какво заслужава
има големи пичове момчета за който си заслужава да се бориш но ако е някъв скапаняк дето въобще не ти обръща внимание според мен няма смисъл. знам от личен опит че всички влюбени момичета са слепи за това по-добре слушайте приятелите си те виждат нещата от друга гледна точка и могат да ви кажат дали си пълен идиот да правиш такива глупости за едно момче. просто внимавайте в кой се влюбвайте по добре първо го опознайте поне аз това мисля за правилно
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Ще намериш свестен тип.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Зависи как и колко често. Няма любов, която да минава по мед и масло нон стоп. Мен ми се е случвало да се разплача за моя приятел, но е било за поправими неща и съм сигурна, че ако ме види някога в такова положение, веднага би оправил нещата.
Има си мъже, които редовно ти изтипосват по някоя простотия и си изкарваш половината връзка в реване. За такова чудо не си струва пръста си да мръднеш.
В една връзка е много важно да се уважавате и да си пазите един на друг достойнството. Ако го няма това, по-добре сама.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бяхте ли заедно или направи всичко , без да сте били заедно?![]()
Срещала съм и такива, които го правят несъзнателно, в опит да помогнат, да те поглезят или да покажат колко романтични могат да бъдат.Първоначално написано от SisiStrange
И спря да се върти за миг земята..
Не всичко завършва с happy end,някои връзки дори не започват.Единственото което трябва да направиш сега,е да го забравиш...напълно да го отпишеш,изтриеш и всичко останало,колкото и да ти е гадно и сдухано.Всичко е временно,после спира да ти пука.Пък той,ако иска да разбира какво е значел за тебе ако иска да си държи пердето пред очите,негов си е избора....![]()
Така е,никой не заслужава сълзите ни.Права си...толкова много болка и страдание ,за да се бориш за някого и накрая осъзнаваш,че не е имало смисъл,защото дори не са те оценили.Майната им и това е.Но следващият път,когато ти се случи да се влюбиш поне ще знаеш от опит какво е 'да дадеш всичко напразно' и ще можеш да преценяваш по-различно човека.Учим се от грешките си,знаеш.
^ако всички вярвате, че никой не заслужава съзлите ви, скоро няма да има никой до вас....
anyway.. ще се появи някой пич, който ще те накара да забравиш този кофти период.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Какво ви става на всички, бе? Снощи една се оплаква, че нямало свестни мъже, сега друга? Какво толкова искате от един мъж/момче, че не го намирате? Не си мислете, че любовта се открива на тийнейджърски години! Пък се и замислете вие момичетата какво правите..... Не винаги вината е в момчетата
Има си такива случаи, отделен въпрос е, че са доста редки.Първоначално написано от TheHangedMan
Че ще си намериш друго момче, ще си намериш.
Просто по внимателно тоя път.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
еми вземете се разходете по Студентски град вечерно време и ми кажете дали има едно свестно облечено момичеПосле що мъжете сме такива....еми тва жените го правите с курвенските си истории.Има и свестни мъже,и свестни жени,но на 15 или на 20 са рядки изчезващи екземпляри
![]()
Сами си го правите с вашата наивност и вечна емоционалност (която замъглява здравия разум). Боклуци има и от 2та пола. Старайте се да давате точно толкова, колкото получавате. В противен случай ще сте вечно ощетени, измъчени, онеправдани и т.н. Имам теория, че не всичко в проблемите между двата пола е на емоционална основа. По-скоро се дължи на липсата на точна комуникация, неразбиране. Тарикати и балами винаги ще има, но да си губиш времето в оплакване на тежката си съдба е някак... нелепо и много вредно.
Welcome to the Jungle...
Жак Лакан е казал: "Да обичаш означава да даваш това,което нямаш,на някой,който не се нуждае от него".Първоначално написано от LeprikonA
Какво разбирате под "свестен/а"?
Прочети темата си при следващия подобен момент.Защото още много ще те разочароват.
Аз лично едно не мога да разбера...
не говоря конкретно за твоя случай!
Защо си мислите, че, когато харесвате/обичате някого, и той трябва да ви обича задължително?
Aко не ви обича се превръща в негативния герой.
Нима всички са длъжни да обичаме и да бъдем с този, който ни обича?! Нима сме длъжни да пренебрегваме себе си за да бъдем с този който ни харесва?!
^ Каза ли ви го![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
^^ ми вярно е, ама тва не променя факта, че хората които са ни разочаровали или са малоумници, неотговарящи на любовта ни
са тъпи малоумници пишкодръпи пеераси нещастници коравосърдечни лайнари тъпаци грозници и всичко най-гадно
и сега всички да си ... майките, независимо какво искате да ми отговаряте
rage quit!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пълни нещастници и селяни, за разлика от нас, всемогъщите.Първоначално написано от jghgh
ПС: Мама не ми пусна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^^ ми вярно е, ама тва не променя факта, че хората които са ни разочаровали или са малоумници, неотговарящи на любовта ни
са тъпи малоумници пишкодръпи пеераси нещастници коравосърдечни лайнари тъпаци грозници и всичко най-гадно
и сега всички да си ... майките, независимо какво искате да ми отговаряте
rage quit!
Това се отнася и за вас с пълна сила.
Тая цялата работа е двустранен процес.
бОли ме, сеш се
никой не говори за момичета в момента
а не отричам да има много кучки, не
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride