- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да кажа на всички момичета..
Точно. Някои от дамите имат навика да гледат света (и въпросния) през розови очила и да са слепи за недостатъците му.Първоначално написано от DarkTemplar
The One Tree Hill Syndrome.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
kindergarden постави доста добър въпрос.![]()
Welcome to the Jungle...
" Най-сексапилната част от една жена е достойнството й "![]()
Но е много дълга думата, затова накратко му викаме цици.Първоначално написано от christina98877
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Значи жените нямат сексапил ;(
Най са ми любими такива изказвания.Първоначално написано от TheHangedMan
Ми то си зависи от човека дали ще реве или не до голяма степен.
Ама наблюдавам синдрома 'той е пълен боклук, но той е човека за мен, уаа' и драми, проточващи се с месеци/години + стокхолмски синдром наченки, и то по желание на женския обект (нали за това говорим тук), така че тая гърл пауър тема ми идва малко странно.
Подкрепям.Защо смятате,че сте в центъра на света,че вие сте най-онеправданите и най-нещастните.Защо живеете в името на драмата в живота ви?Всички имаме болки.Да,вярно,че може би едно споделяне малко посмекчава нещата,но не по този начин,като оплюваме всичко и всички само защото сме наранени.Болката си е болка.Имаше една мисъл,че когато сме щастливи,трябва да споделяме,а когато ни боли,да търпим болката.Тя си е само наша.И обвиненията не биха помогнали.Нито драмите,които създаваме.Стискаме зъби и продължаваме напред.Не винаги можем да бъдем обичани от хората,които обичаме.Даже ако това се случи,е някаква прекрасна възможност,чудо,на което трябва да се радваме.Всичко останало трябва да се преживее.Успех!Първоначално написано от kindergarden
Четеш ми мислите.Първоначално написано от sexy_for_you
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Ако не ме лъже паметта, не един или двама във форума те убеждаваха, че не си заслужава и е време да го игнорираш. Но ти си продължаваше. Чудесно е, че си се осъзнала и си спряла, ама не съм съгласна с половината от нещата, 'дето изписа.
Нямало споделена любов, бла-бла...има. Ти обичаш майка си и тя те обича, нали? Какво повече искаш за 18 години живот? Може и на повече да си вече, не знам.
Цаката е да се пазиш и да си правиш кефа същевременно. Хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш.
И друго искам да напиша...песните, в които се пее за любов (споделена или несподелена) и филмите влияят адски много. Може да не го осъзнавате сега, ама е истина. Гледайте филми, слушайте песни, ама се пазете, 'щото на моменти имам чувството, че просто разяждат защитната душевна обвивка на хората и ги правят по-уязвими.![]()
Абе, сещате се.
А достойснтвото, според мене, или си го имаш, или не.
Честито. До 2-3 дена с нетърпение ще очаквам следващата подобна тема, но включваща и молба да даваме идеи за безболезнено и бързо самоубийство.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Ще си останеш с чакането, мила.
А тази тема предлагам да не я коментирате повече, защото няма смисъл.Изяснили сме се.
Аз пък ще си мрънкам.Първоначално написано от sexy_for_you
Не ме ебе. Такъв човек съм си. Няма да си пазя болката само за мен, заради някакво безсмислено благородство.
Всички много "знаещи" и "можещи".
Сера ви на авторитетите, понеже никакви авторитети не сте.
Бих завършила с изречението, че
"Тези, които знаят как се прави, го правят, а тези, които не - учат останалите"
Просто това ми е мнението за всички тука, които във форума сте успяващи и преуспяващи в живота лидери, и затова се скъсвате да давате съвети и да пишете мнения "как се прави", "как се живее".
Сори, но е смешно и е поза. Пълна поза.
Ако наистина бяхте лидери, мъжемелачки, големи женкари и бройкаджии, "цъфнали и вързали" и не знам си какви, не вярвам, че щяхте да повтаряте предъвканите си до втръсване клишета, заучени фрази и веруюта на мастъри и победители. Просто щяхте да живеете, ковейки успехи след успехи.
Най-малкото щом всички толкова се напъвате за разбирачи и не знам си какви, явно досега не сте били изобщо такива, а едва сега започва да ви провървява и копирате някакви модели, с надеждата, че всичко т'ва ще сработи.
Как не съм видяла един успешен човек да си тика навсякъде мототата и тактиките за успех в живота, за успех с жените, за успех с мъжете, с връзките и т.н.
Сериозно. Лидерите, които познавам, просто си го имат поведението и не се замислят, вместо като Пантерата или Умри да дъвчат някакви заучени тъпи формули, а животът не е формула изобщо. "Бъди недостъпен", "Имай си хоби, което да обичаш повече от гаджето" бла-бла. Да се напъваш да си независим, готин, самоуверен и бла-бла е съвсем по-различно от това да си такъв.
И за последен ред, той-си-знае-кой-е не е нужно да коравее по форумите, след като по скайп ми реве за някаква пикла. Но иначе всички мнения във форума му са толкова МЪЖЕСТВЕНИ и антиемоционални.
Вашите интернетски образи са толкова измислени. Толкова интернетски.
Толкова от мен, ако искате ме хранете. Аз знам, че ще го направите.
Не съм успешна в живота и това е.Дори не се опитвам да иронизирам. Просто си ме дразните и си казвам. Колкото и "форумно" и/или но-лайфърско да е това.
В крайна сметка за мен човекът който наистина знае много неща, осъзнава, че нищо не знае, а не да се мисли за всезнаещ и да раздава постоянно акъл. И то някакъв/-ква пикльо на макс. 24 години.
А аз ли ? Аз знам, че нищо не знам.
АМИН.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е след това мнение мисля, че можем да затворим раздела. Тук никой не е в качеството си да дава съвети, не си правете труда да питате.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз предлагам просто форумът да се закрие. Или пък джгхгх да поеме цялата работа с раздаването на съвети и изготвянето на психологически профил на всичко, 'де що мърда пръсти по клавиатурата. Може да открие и гореща телефонна линия, 24/7, за хората, които нямат достъп до нета.
![]()
Много добре знаеш какво имам предвид : )
Не ме обиждате въобще.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Знам какво имаш в предвид, това не ми пречи да не съм съгласен с теб.
Напълно съм съгласен с TheNewReligion.Може и да не е до 2-3 дни, но няма и да са толкова далече новите оплаквания.Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
А jghgh ти нещо днес яко си подпалила моторетката.Усещам че не са ти чужди проблемите от този род.Да действително има хора, които поучават другите как да зарежат на мига някои, а те самите попаднали в тази ситуация се заплитат като патета в калчища.И тук има много такива хора, и в интернет като цяло и на живо.Дори и аз за себе си не знам в такава ситуация как ще реагирам тъй като съм малко пък и в повече нерешителен. Обаче това не ми пречи да давам такива съвети,защото в момента съм убеден че са най-правилните.Показно ли да обявя че никога не съм се смятал за лидер.Ако обаче хората не могат да си изкажат мнението за какво е тоя форум или пък този интернет.Ако всеки съветваше това, което е на 100% сигурен че може да изпълни и той светът щеше напълно да замлъкне.Понякога обаче страничната гледна точка е по правилната и истинската отколкото на хората в ситуацията.Те са слепи и трябва нечии други очи да им покажат ситуацията.Оттам нататък хората са си казали."Кой каквото сам си направи никой друг не може да му го направи".Всеки трябва сам да се обеди и да намери сили да се справи,което понякога си е наистина трудно, но не и невъзможно, а не да обвинява всичко що мърда наред особено от противоположният пол но никога не и себе си![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз подозирам, че jghgh страда от постменструален синдром :/
Искам да излея цялата си насъбрала се диария върхо мъжкото съсловие ХА хА хА ДАВАЙТЕ, КАЖЕТЕ МИ ДА НЕ СЕРА ТАКА ВЪРХУ ВСИЧКО, ТА НАЛИ има и изключения![]()
Аз мислех, че жените не ходят по голяма нужда![]()
Малееее и това го пише момиче.Тоя свят не отива на добре.Простено ти е ако живееш в някоя долнопробна кръчма сред пияниците.Първоначално написано от leadyflame
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!